Gå til sidens hovedinnhold

Strålende V64-omgang med flere godbiter på menyen

Toppomgang i V64-spillet torsdagskveld! Vi har naturligvis jobbet godt i arkivet, og byr på flere spennende objekter som du vil like infoen på! V64-opptur i vente?

Lerum med nye topptips i Bergen - var du med på moroa 18. mars?
Det ble igjen servert meget sterke tips fra undertegnede i Bergen, og det ble en saftig opptur i både V65 og V5-spillet. Den store V65-bongen til Kr.1 728 betalte ut Kr.11 799, mens V5-bongen til Kr.480 betalte ut Kr.9 788. Glem heller ikke at vi tømte lukene i Bergen den 17. februar, og da betalte vår V65-bong til Kr.1 800 ut Kr.54 402, mens V4-bongen til Kr.1 080 betalte ut Kr.28 606.

Lerum med V75-suksess 14. mars - Kr.1 728 ble til Kr.31 849
Undertegnede var på HUGGET denne søndagen til Eskilstuna, og det ble en solid opptur for de som tok rygg på den største V75-bongen til Kr.1 728. Den satt nemlig som spikret, og Bikila som supersjokket i finalen var med på kun fire hester. Utbetalingen ble smellfine Kr.31 849 for den store bongen. Vi vil også nevne at Lilja le Soleil (V75-5 - 1,6%) var med på bongen, og den ble altså toer bak storfavoritten...

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.


Man har store AMBISJONER med 8 Racing Mange (V64-6) i 2021, og Lövgren er naturligvis lysten på å være med i Elitloppet også i år. Rapportene på den etter at vintertreningen er gjort unna er meget fine, den møter på en svært billig gjeng i årsdebuten, og vår feeling er at den bare blåser disse ned til slutt. Dette er vår småfrekke V64-banker til løpene på Åby. Ellers finnes det flere spennende objekter, og vi skal til lukene med følgende:

V64-1 : 1 Mystic Mom – Et lite felt innleder torsdagens V64-omgang, men her er det god kvalitet, og vi plukker med oss litt hester. Vår ide spurtet voldsomt nedover oppløpet sist, og vi likte den skarpt da. Glem ikke at den fjerde sist delte seieren med 8 Demon Ima, og her blir altså sistnevnte betydelig mer spilt. Mystic Mom er sikret et fint løp i rygg leder/dårligst tredje innvendig, og kan avgjøre dette via ett av de to ledige innersporene på oppløpet. OBS!

V64-2 : 9 Odd Squad – En del ganske fine talenter dukker opp i V64-2, og også her plukker vi med litt hester. Vår ide blir neppe veldig mye spilt, men den utvikler seg for tiden fint, og gjør seg ikke bort om den leverer som sist. La seg ikke til på startsiden da, og galopperte. Tapte mye, men kom knallsterkt tilbake, og på klokken stod det 14,6/1900m med krefter igjen. Feilfritt = da kan denne skrelle!

V64-3 : 10 Mr Creation – Var med på en beinhard åpning sist, og første 500m ble passert på 08,5! Fikk deretter rygg leder, før den feilet i stengt posisjon på oppløpet med krefter igjen. Er feltes i særklasse beste sprinter, og med et løp i kroppen etter pause er den fort ytterligere forbedret. KAN BLÅSE ALT!

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.V64-4 : 4 Unacerveza Broline – Galopperte på startsiden sist, men så enorm ut i kulissene etter denne galoppen. «FLØY» over mål, så fulltanket ut, og leverte et herlig forminntrykk! Kan muligens bli sluppet til tet nå, og skulle det skje, ja, da er nok dette løpet over. SKAL STÅ FØRST, og også vi tror mye på denne. Velger man å spekulere så er 3 Erik Youknow hesten å se opp for. Satt bom fast sist, og så veldig fin ut etter pause da.

V64-5 : 1 Laradja Vrijthout – Har virkelig vært positiv etter den kom inn på stallen til Lugauer, og spurtet altså fint via siste indre sist. Kom da til mål med krefter igjen i et løp hvor knallgode Oxidizer vant. En kjapp sprint sier denne ikke nei til, den står i et nydelig spor, og vi plasserer den først.

V64-6 : 8 Racing Mange – Var enormt god direkte i fjor, og spurtet strålende ved flere anledninger direkte etter sitt opphold da. Rapportene går ut på at den er minste like godt forberedt i år, og i motsetning til i fjor så velger man å kjøre skoløs direkte. Man fester også på en BIKE. Møter en svært billig gjeng, og skal ha en meget god sjanse å bare blåse ned disse til slutt. SPILLES!

Stalltips er et spill der Rikstoto velger hestene og fyller ut kupongen for deg. En oppgradert spillopplevelse gjør det enkelt for alle, uansett forkunnskaper.