*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Strålende V64-omgang med godbiter på menyen

Bjerke28082018. Dream Cash og kusk Oskar J Andersson.

Oskar J. Andersson er aktuell i dagens V64-omgang. Foto: Anders Kongsrud/www.hesteguiden.com.

Bankeren er bare best? Debuterer i ny regi - klink direkte? Lekkert prøveløp og vi tar betalt! En ordentlig flott V64-omgang venter, og vi jakter tusenlappene med oppdaterte tips. Du blir vel med på moroa?

10.01.20 11:49

Sportspills øvrige fredagsmeny:
V65 Kalmar: Untersteiner har lunsjbankeren
V65 Biri: V65-jackpot med bra potensial
Oddstips 1: Tarjei Bø knuser Martin Fourcade
Oddstips 2: Norge tar medalje i håndball-EM
Spillsenteret: Håndball-EM, fotball og hockey - sjekk fredagens oddstips

Lerum med SUPERTIPS i lunsjen på V4 - 9-valg servert som tipsener!
Undertegnede serverte SVÆRT sterke lunsjtips på Bergsåker 8. januar, og omtrent alt av bonger satt som de skulle. Nettavisens forslag på Kr.480 betalte ut Kr.4 934, og på Eksperten suste samtlige bonger inn. Den dyreste bongen der var Kr.1 200 (fire andeler a Kr.300). Supersjokket Paulas Prins (9-valg) lurte mange spillere i denne runden, men den var altså vår TIPSENER! Bourne Dominion (2-valg) senket dagens tyngste, men også dette var vår tipsener. Du gikk vel ikke glipp av følgende info på godbitene?:

V4-1 : 10 Bourne Dominion – To hester er trolig helt overlegne på ren kapasitet i innledningsløpet, og vi nøyer oss med kun disse to på bongen. Knepent først plasserer vi Bourne Dominion som gikk et SVETT løp etter en mildt sagt grov galopp sist. Kom voldsomt tilbake, og den fikk to solide pluss i kanten av oss. Gangen før var den klink overlegen, og la da inn en siste 800m etter 12,5. Er betydelig bedre enn grunnlaget sitt, og den blir ikke enkel å slå i en feilfri utgave.

V4-2 : 5 Paulas Prins – Debuterte for Tjomsland sist, og gikk kun et løp på det jevne da. Vi likte dog hesten, og den så veldig fin ut i banen. Har hatt pause etter det løpet, og muligens slet den med et eller annet som gjorde at den ikke fikk vist hvor bra den egentlig kan være? Har nemlig litt kapasitet, her er det billig i mot, og når en hest fra Tjomsland sin stall er såpass lite spilt, ja, da er i hvertfall vi på vakt. OBS!

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Lyntoto er den enkleste måten å spille på hest på. Du trenger ikke ha peiling på hest for å spille. Du bestemmer kun hvor mye du vil spille for, og lar spillmaskinen velge ut en blanding av favoritthester og outsidere for deg.

Gävle disker opp med en svært spennende V64-omgang i kveld, og her skal vi til lukene. Mye snadder er jobbet frem, og bankeren taper vel ikke? 7 Ivanhoe holder vi veldig høyt, og den kan ikke få bedre betingelser enn hva den har i V64-6. ALL IN! Gå ikke glipp av følgende:

V64-1 : 2 Whataboutyou Zaz – Blir knallhardt betrodd i innledningsløpet, og fra et nydelig spor har den en OK sjanse. Vi snakker dog ikke om noen stjerne her, og den fikk dessuten smake det etter en reise i dødens sist. Helt grei tipsener, men den blir for hardt betrodd til at dette skal være en banker vi går til på. Motivert, men…

V64-2 : 9 Läckra Leffe – Er grunnkapabel, og er mer enn god nok til å legge dette feltet på rygg. Har nå fått to løp i kroppen etter pause, og vært positiv ved begge anledninger. Den gikk solid etter galopp nest sist (30/2500m), mens den fullførte fint sist. Ble ikke kjørt i bunn sist, og kusken satt helt rolig nedover oppløpet. Her skremmer ikke motstanden, Läckra Leffe er trolig ytterligere forbedret, og den kan storskrelle. OBS!

V64-3 : 8 Okeechobee – Har aldri vunnet, men nå kommer seieren? Vi likte den nemlig under sal i prøveløpet på Solvalla, og det virket å være noe som den virkelig likte. Rytteren her er dyktig, og i omgivelser som dette duger normalt en hest som Okeechobee svært godt. Her er det med få unntak formløst i mot, og vi må bare prøve oss med denne frekkisen. OBS!

V64-4 : 7 Smedsbo Faksen – Gjør en mildt sagt spennende start i regi Robert Bergh her, og det kan opplagt være snakk om en «sikker vinner» direkte. Var i storform på samme tid i fjor, og den trives godt om vinteren. Er lynrask fra start, og her flyr den fort til tet. Det er NÅ denne skal spilles, neste gang kan den nemlig være «oppbrukt» som et knallgodt spill… VI TROR MYE PÅ DENNE FREKKISEN!

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


V64-5 : 2 Havbergs Knight – Fikk maks etter pause sist, men trengte løpet, og var helt OK på en upassende bane. Skal ha gått en god del frem til denne starten, sporet er helt perfekt, og motstanden den riktige. Vant to løp i fjor, og de kom på denne tiden av året med sko på alle fire. Slår til som en skikkelig godbit?

V64-6 : 7 Ivanhoe – Uten galopp på startsiden så skal dette være snakk om en vinner. Den spurtet sterkt i V75’en sist, og kom fulltanket til mål. Gangen før feilet den direkte fra et tilsvarende spor, men den har hatt null problemer med denne utgangsposisjonen tidligere, og bør kunne trampe skikkelig avgårde. Formen skal dessuten være sterkt stigende, og dette er en hest vi holder HØYT i grunnlaget. Dette er vårt halmstrå i dagens omgang, og vi går altså ALL IN på feltes beste hest!


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag