Gå til sidens hovedinnhold

Strålende V64-omgang med kaldblodshestene i fokus

Bankeren vinner om den bare skikker seg! Flere smellfrekke objekter som du vil like infoen på! Du blir vel med på moroa denne kvelden?

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.


Romme byr på en mildt sagt fin V64-omgang denne kvelden, og det er kaldblodshestene som står i fokus. Fire løp for de kalde venter, og to finaler i Sleipner Cup med 150 000 til vinneren skal kjøres. Kveldens beste banker var ikke helt enkel å finne, men vi landet til slutt på lynhurtige 4 Höstbolillemor (V64-2). Blåser normalt til tet, og feilfritt skal det ikke være snakk om saken. ALL IN! Sjekk ut følgende:

V64-1 : 5 Myrsjös Magica – Det er mulig det blir galopp igjen, men denne er VELDIG god, og feilfritt kjemper den garantert om seieren. Feilet på siste bortre sist, men kom knallsterkt tilbake i kulissene. Gangen før viste den 26,6/1900m med krefter igjen etter galopp, og er altså moden for en solid rekordforbedring om den bare skikker seg. At man velger å skifte kusk kan vise seg å være positivt. PASSES!

V64-2 : 4 Höstbolillemor – Har en perfekt oppgave foran seg her, og feilfritt dreier det seg trolig om tet og slutt. Viste overlydsfart mellom galoppene sist, og det er neppe noen fare med formen. Er lynrask ut bak bilen, distansen er den riktige, og den taper ikke dette uten noe tull og tøys underveis. Vi banker i en ellers krevende V64-omgang.

V64-3 : 8 Majestic Up – Her blir 1 Erv Zet hardt betrodd, men dette er en hest som så langt ikke har imponert oss. Vant riktignok fra dødens sist, men tapte fra tet både nest sist og tredje sist. Vår ide liker vi skarpt, og dette er en talentfull 4-åring som Björn Röcklinger virkelig har fått fart på. Så ordentlig bra ut sist, og avgjorde da enkelt via 12,5 s 800m. Har MYE inne, og står neppe tilbake for storfavoritten. SE OPP!

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.V64-4 : 1 Nordby Kuling –
Er det soleklare spillet her, og det er en hest vi tror mye på. Husk på at denne tredje sist plundret fra seg en seier helt oppunder mål. Kjørte seg da tidlig til tet, så ut som en klink vinner, men begynte å plundre litt på oppløpet, og mistet seieren pga det. Da stod den likt med 8 Bokli Rapp / 10 Gott Klirr som den her står 20m foran. Slo faktisk begge de hestene da, og det er derfor en gåte at de er mer spilt enn vårt store objekt når den nå er 20m billigere ute… MÅ BARE PRØVES I KVELD!

V64-5 : 3 Mjölner Rönner – Var under pari grunnet et forbytte sist, men i årsdebuten nest sist var den knallgod etter galopp. Husk på at denne røpet et bra talent i fjor, og gjorde flere fine løp mot de beste i årgangen. Slo for eksempel Balder Odin i et forsøk til Kriteriet 27. august. Er nå 20/40m billigere ute kontra hester som den har møtt tidligere, og som den skal møtte i større løp senere i år. Mjølnerød er litt småoptimistisk på forhånd, og vi blir alt annet enn overrasket om dette kan dreie seg om tidlig tet og slutt. BANKES FREKT I DD-SPILLET!

V64-6 : 2 Manuzio Hanover – Fullførte meget solid fra dødens sist, og er endelig på vei mot litt skikkelig form igjen. Er trolig ytterligere forbedret til denne starten, den står i et perfekt spor bak bilen, og dette burde bli riktig. Skal stå først, men løpet ellers er veldig jevnt, og vi plukker med noen hester i mot.

Stalltips er et spill der Rikstoto velger hestene og fyller ut kupongen for deg. En oppgradert spillopplevelse gjør det enkelt for alle, uansett forkunnskaper.