Gå til sidens hovedinnhold

Strålende V64-omgang på Åby

Bankeren lar seg rett og slett ikke slå? Mulig stjernesmell dukker opp i ny regi! Du blir vel med oss i jakten på V64-kronene fra Åby torsdag?

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.


Stalltips er et spill der Rikstoto velger hestene og fyller ut kupongen for deg. En oppgradert spillopplevelse gjør det enkelt for alle, uansett forkunnskaper.


Vi elsker disse V64-omgangene på Åby, og dette er en bane som det pleier å skje litt på. Vi har som vanlig jobbet godt i arkivet, og funnet flere HETE OBJEKTER. Kveldens beste banker kommer ut i V64-5, og vi garderer ikke 5 Vikens High Yield.

Ta rygg på følgende:

V64-1 : 7 My Liberty – Vi liker skarpt når hingster og hopper skifter trenere, og ofte kan det bli en oppsving om de bare kommer til et riktig sted. My Liberty holder vi HØYT på ren kapasitet, den kommer fra en trener som har slitt i hele 2020, og det skal bli spennende å se den ut for en ny trener. Duger på ren kapasitet, den er blitt strøket inn et spor, og det er første gang ut en slik skal spilles. Har vunnet tre løp, og alle med sko på beina. At den er meldt med sko bak går derfor helt fint. PASSES!

V64-2 : 9 Terracotta Face – Debuterte under sal sist, og gikk utrolig bra etter galopp. Vi hadde faktisk 11,6 s 900m på klokken, og den var ikke tom på det. I kveld rykker man bakskoene, og feilfritt har den en stor sjanse. Hesten i mot er 3 Zenith L.B. som er god under sal når den skikker seg, og får dessuten opp Jonathan Carre i kveld.

V64-3 : 12 My Little Sparrow – Har gjort tre løp etter et lengre avbrekk, og den ser veldig formsterk ut. Har spurtet bra to ganger på rappen, og ikke vært helt tom over mål. I kveld blir den dessuten solid kuskeplusset med Thomas Uhrberg, og selv om My Little Sparrow ikke er noen stjerne så kan fakta dette gå veien i et billig løp. PASSES!

V64-4 : 13 Kick The Dust Ås – Ser utrolig bra ut nå, og dette er en hest som virkelig har funnet superformen. Kjørte seg tidlig til tet sist, og vant siden svært enkelt. Distansen er ikke et minus, og går alt riktig for seg så kjemper denne med garanti om seieren. Hesten i mot er 4 Booze som har vært matchet i steintøffe omgivelser. Kom for eksempel til mål med krefter igjen i seiersløpet til Hail Mary nest sist, mens det ble delvis feil for den sist. Motbudet fra et nydelig spor.

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.V64-5 : 5 Vikens High Yield – Er kveldens beste V64-banker, og vi tror HARDT på tidlig tet og slutt. Kom ut etter pause sist, og feilet da i et skummelt angrep i den siste svingen. Nå sitter Robert Bergh seg opp, og det er et pluss. Tette starter pleier dessuten å være «DYNAMITT» for hester som kommer fra denne stallen. Er meldt med sko på alle fire, men det er en balanse den ikke har problemer med. ALL IN!

V64-6 : 10 Victory’s Club – Åpen finale, og her kan det skrelle til. Vår ide kan «ALT» på en god dag, og var brenngod i V75’en nest sist. Var ikke på topp etter pause sist, men vi håper at det løpet gjorde den godt. I kveld liker vi at den får på seg BIKE for første gang etter den kom til Sverige, og med litt flyt på veien kan denne slå til som en godbit. MÅ MED PÅ ALT!


Kommentarer til denne saken