Gå til sidens hovedinnhold

Strålende V64-omgang torsdagskveld

Umåker byr på en helt strålende V64-omgang denne kvelden, og vi har som vanlig gjort jobben for deg! Du tar vel rygg, og blir med på moroa?

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.Lerum med V5-fest på Solvalla 28. april
Undertegnede var ikke god nok i V86-spillet denne onsdagen, men i V5-spillet ble det gjort rent bord. Den lille bongen på Eksperten til Kr.405 satt som et skudd, og betalte ut meget fine Kr.8 436,-.

Umåker byr på en spennende V64-omgang i kveld, og objektsblokken er spekket med godbiter! Bankeren er normalt "KLINK", og konkurrerer mest mot seg selv. 2 Airborne (V64-3) har imponerte noe kolossalt, og kommer til start med superform. ALL IN!

Gå ikke glipp av følgende:

V64-1 : 4 Just Celebration – Gjør bare fine løp, og sist tapte den altså ytterst knepent etter å ha avsluttet sterkt. Møter her helt riktig motstand, man fester på en BIKE, og den skal stå først på ranken. Leter man på dypet så glem ikke 12 Filippa AM. Er stadig noe bedre enn raden, og spurtet riktig så fint mellom hester sist. Er alt annet enn ueffen om favorittene ikke skulle levere helt på topp, og får plass på vår bong.

V64-2 : 2 Kissinger Boko – Dette er en lovende 4-åring som kun har gjort fire løp hittil i karrieren. Tredje sist gikk den 15,6/2140ma, og da skal man huske på at banen ikke var helt optimal… Har trent sterkt i vinter, her burde det bli gratis tet, og siden skal det en god hest å plukke denne ned om den går 16,0 fra strek. SPILLES! 12 Västerbo Cobber – Er grunnkapabel, og på riktig vei i regi Nicklas Westerholm. Var god i nederlaget sist, og ventes ytterligere forbedret til denne starten. På kapasitet er neppe noen bedre, og klaffer det bare litt underveis så dukker denne opp helt der fremme.

V64-3 : 2 Airborne – Blir hardt betrodd, men det skal den også være. Gikk et helt spinnvilt løp etter en grov galopp sist, og når den rundet feltet på siste bortre, ja, da så det ut som de andre stod i ro. WOW, for et inntrykk! Har dummet seg ut bak bilen to ganger på rappen, men selv om den skulle gjøre det igjen så er den såpass mye bedre enn disse at den normalt runder til en enkel seier. Magnus Djuse kjenner dessuten hesten enda bedre, og man vil nok gjøre endringer i oppkjøringen bak bilen slik at dette skal gå fint. Konkurrerer kun mot seg selv, og vi spekulerer ikke. ALL IN!

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.V64-4 : 1 Guli Björn – Her er det EKSTREMT ÅPENT, og samtlige kan faktisk vinne dette på en god dag. Vår ide har meget fin grunnkapasitet, men feilet seg altså bort i årsdebuten. Taklet ikke et trangt spor i volten da. Er normalt kjapp ut bak bilen, og den må prestere her for å ikke miste omtrent alle poengene som den har (ettall øverst i raden). Motstanden er som den pleier, og den duger i omgivelser som dette. Går fort under radaren med dårlig rad, men er altså god nok. PASSES! 10 Moetiv – Så veldig fin ut etter altfor sene luker sist, og vi har vel ikke sett den slik på svært lenge. Er en tenkbar skrell om den ser like bra ut i kveld.

V64-5 : 6 Noble Superb – Vi liker når hingster skifter miljø, og da skal man alltid være litt på vakt. Noble Superb skiftet miljø for noen mnd siden, og det ser ut til å ha slått ordentlig positivt ut. Spurtet sterkt mot beintøff motstand sist, og leverte ett av sine bedre løp det siste året da. Minuset i kveld er at den skal gå uten sko bak, men vi håper at det ikke skal spille en for stor rolle. MÅ MED PÅ ALT!

V64-6 : 9 Syoss – Svært fin finale, og her er det jevnt blant de beste. Vår ide dukker opp etter at vintertreningen er gjort unna, og vi forventer oss en solid prestasjon direkte. Vær OBS på at den mister MANGE poeng om den ikke presterer direkte (ettall øverst i raden). Daniel Wäjersten pleier dessuten å ha hestene sin klare direkte, og det trenger ikke være feil å komme bakfra med sparte krefter i dette løpet. Sporet burde passe midt i blinken, og vi roper et stort varsko!

Stalltips er et spill der Rikstoto velger hestene og fyller ut kupongen for deg. En oppgradert spillopplevelse gjør det enkelt for alle, uansett forkunnskaper.