Gå til sidens hovedinnhold

Strålende V65-jackpotomgang på Forus

Deilige 301 259 ekstra i sekserpotten! Herlig omgang med flere spennende objekter! Du blir vel med oss i jakten på den "ekstra deigen" i kveld?

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.


Forus byr på en spennende V65-omgang i kveld, og det er snakk om en INTERNASJONAL OMGANG MED JACKPOT! Vi fant ingen klink banker i denne omgangen, og våre litt større bonger er uten bankere. Gå ikke glipp av følgende:

V65-1 : 5 Kringeland Enok – Er i en helt spinnvill form, og den MÅ passes i innledningsløpet. Sist stod den likt med blant andre 6 B.B. Terje T. / 7 Tomeld Ø.K., og ble da sittende bom fast i kulissene med krefter igjen. Gangen før var den meget solid til seier. Her volter dem tre + to, og den burde derfor komme kjapt i gang. Dukker nok opp på foto om alt går riktig for seg. SPILLES!

V65-2 : 6 Lucky Strongman – Blir hardt betrodd her, og det er også en OK hest i grunnlaget. Var dog ikke optimal aksjonsmessig sist, og det er nok ikke uten grunn at den starter såpass sjeldent. Helt grei tipsener, men vi vil gjerne se denne være stabil over en lengre periode før vi anbefaler et bankerspill. Motivert, men…

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.V65-3 : 3 Thai Zeus – Ble det for tøft for etter pause nest sist, mens det ble galopp direkte sist. Har en veldig fin oppgave foran seg i kveld, og den er mer enn god nok på ren kapasitet i et løp som dette. Fra et perfekt spor bak bilen gir vi den tipsnikken, og den er spillbar i hendene til Svein Ove Wassberg.

V65-4 : 7 Umbra D.E. – Her er det jevnt blant de beste, og vi plukker med oss litt hester. Vår ide blir neppe veldig mye spilt, men det er en bra hest i grunnlaget, og den er dessuten noe bedre enn raden. Var meget god i nederlaget mot en såpass god hest som Anders U.S. etter pause tredje sist, så ble det rett og slett for tøft mot hard motstand nest sist, mens det ble galopp og game over sist. I kveld er det billig i mot, og viser den samme takter som tredje sist, ja, da kan det gå veien.

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.V65-5 : 4 Kissmymuscles – Fikk jevn «maling» underveis i V75’en sist, og trakk seg da ganske mye siste 100m. Gjorde uansett et OK løp mot bedre hester enn dette. Man skal dog være litt OBS på at den har vært i form lenge nå, den ble kjørt ned i kjelleren sist, og vi blir ikke veldig overrasket om den snart får seg en reaksjon på den flotte formen. Vi plukker derfor med oss 5 Burning Love E.P. på alt av bonger. Denne har nemlig stigende form, og var god i tøffe omgivelser sist. Glem heller ikke at den ikke var veldig mye slått mot en da formtoppet Kissmymuscles på Forus 29. desember i fjor. I kveld håper/tror vi at disse rollene kan være byttet om, og man skal virkelig se opp for hesten til Svein Ove Wassberg.

V65-6 : 11 Tysvær Mikkel – Gikk OK i kulissene mot langt tøffere motstand enn dette sist, og den virker å være på vei mot formen igjen. Har en god del inne i forhold til det grunnlaget som den har på konto, og selv fra langt tillegg kjemper den normalt om seieren. Settes først!

Stalltips er et spill der Rikstoto velger hestene og fyller ut kupongen for deg. En oppgradert spillopplevelse gjør det enkelt for alle, uansett forkunnskaper.