Gå til sidens hovedinnhold

Strålende V65-kveld fra Bergen

På de litt mindre bongene banker vi frekt! Storfavoritten får kamp? Våre oppdaterte V65-vurderinger til Bergen er klare. Du tar vel rygg?

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.Lerum med knallsterke V4-tips i lunsjen til Bergsåker 13. mai
Undertegnede var ordentlig på hugget i lunsjen til Sverige denne torsdagen, og tipsene satt fantastisk bra. Balzac Du Chatelet (2-valg), Lyckans Star (5-valg -a-hest hos oss), og Bazinga Cheri (2-valg) ble servert som godbiter, og på den store bongen til Kr.960 var storfavoritten i finalen dekket opp med 3-valget Bonaldo. Utbetalingen ble meget fine Kr.6 286. Gikk du glipp av følgende:

V4-2 : 10 Lyckans Star – Er en fin FUX som vi liker godt. Nå skal den debutere under sal, men det tror vi bestemt vil passe meget bra. Rytteren har sitt beste år i karrieren, og man skal rett og slett være litt OBS her.

V4-3 : 2 Bazinga Cheri – Et småskummelt monteløp venter, og her kan det være smart å plukke med seg litt hester. Vi støtter oss dog igjen til dyktige Hande, og vi er spent på Bazinga Cheri som debuterer under sal. En så flink trener som Dennis Palmqvist hadde aldri plukket denne ut i monte om han ikke følte seg trygg på sin springer, og spesielt ikke når den vil miste omtrent samtlige poeng om den ikke presterer her (ettall øverst i raden). MÅ MED PÅ ALT!

Bergen Travpark byr på en FYLDIG meny denne kvelden, og det skal kjøres både V65, V5, og V4. Våre litt større V65-bonger er uten bankere, mens våre litt mindre bonger har banker på 5 Kuven Storm (V65-5) som vi likte skarpt etter pause sist. Sjekk ut følgende:

V65-1 : 7 Deep Sea Dream – Er i en helt egen klasse når vi tenker på kapasitet, og nå som formen også er stigende igjen så må sjansene være gode i dette billige monteløpet. Spurtet bra mot eliten sist, og på klokken stod det 12,1 s 1000m med krefter igjen. Har ikke gått monte på lenge nå, men det tror vi vil passe den bra. Plasseres først, men vi plukker også med montedebutanten 4 Cool Canadian. Disse to skal være et meget sikkert lås.

V65-2 : 4 Golden Eye S.F. – Er et talent, og et talent som flere ønsker å kjøpe. Ove Wassberg har derfor fått inn store bud på denne hoppen. Selv om det ikke ble seier sist så solgte den seg dyrt etter en luftig førsterunde. Kommer i kveld ut på en kjapp sprint, og går nok en 14-tid fra tet. Lar seg rett og slett ikke stoppe?

OBS! "Millionbongen" som du kan kjøpe deg inn i via lenken under blir naturligvis kun levert en gang!
Rikstoto gir milliongaranti for alenevinner i norske V65-omganger i mai. Denne bongen jakter kassa og vil kunne avvike fra våre tipsforslag.

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.V65-3 : 4 Fabulus – Er ganske talentfull, og kommer ut etter en liten pause. Er blitt kastrert i dette oppholdet, og man forventer en god innsats direkte. Kan nok langt ned på 30-tallet om banen skulle bli god, og den er spillbar. 11 Ylajali – Kan være noe for de som søker en skrell. Gikk veldig bra etter galopp nest sist, mens den ikke var like bra sist. Kan under 30 på distansen, og leverer den som nest sist så er den alt annet enn ueffen.

V65-4 : 5 She – En poengjakt venter, og her har ikke mange gjort noen glade på lange tider. Vår ide er egentlig en ganske bra hoppe, men den har likevel ikke tjent veldig mye i år. Kommer nå ut etter pause, og er det bare litt form på plass etter oppholdet så har den en god mulighet i et løp som dette. Er veldig kjapp i beina, og en sprint er kun et pluss. SPILLES!

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.V65-5 : 5 Kuven Storm – Likte vi etter pause sist, og den ble da sittende bom fast bak 3 V.G. Prinsen. Er normalt ytterligere forbedret med det løpet i kroppen, den er kuskeplusset med Bjørn Steine, og dette ser svært spennende ut på forhånd. Slår til som en ordentlig godbit?

V65-6 : 3 Tiger Man E.P. – Ble det egentlig feil for i debuten for Ove Wassberg sist, men likevel røpet den form ved å spurte fint i kulissene. Er brennkvikk fra start, nå er distansen den riktige, og det skal bli spennende å se om Dalen gir bort dette løpet til 7 Schönbrunn, eller at han vil kjøre om det. På sitt beste kan nemlig Tiger Man EP lede et løp som dette hele veien, og den må passes!

Stalltips er et spill der Rikstoto velger hestene og fyller ut kupongen for deg. En oppgradert spillopplevelse gjør det enkelt for alle, uansett forkunnskaper.