Eksperten er lagt ned - Andelstorget har tatt over...
Vi har solgt bonger/systemer via EKSPERTEN, men 1. desember var det slutt for EKSPERTEN. Da kom det nemlig noe nytt, og nå er det ANDELSTORGET som gjelder. Her kan man kjøpe bonger/systemer fra oss som man tidligere gjorde på EKSPERTEN.

Klikk på denne lenken for å kjøpe en andel på ANDELSTORGET til lørdagens V65-omgang fra Mantorp. Andelsprisene er fra Kr.50 til Kr.750

Lerum med solid V4-fulltreff på Andelstorget 15. desember
Undertegnede kom ikke i mål på de flate bongene denne torsdagen, men på det ENE systemet som ble levert på Andelstorget (fire andeler a Kr.500) ble det fullklaff. Her kunne man hentet ut meget solide Kr.13 963 om man hadde tatt rygg.

Lerum gjorde rent bord på Andelstorget 5. desember
På Sørlandet mandag 5. desember tok bongene til undertegnede på ANDELSTORGET meget godt for seg. I V65-spillet betalte den lille bongen til Kr.500 (fire andeler a Kr.125 / fem andeler a Kr.101 / ti andeler a Kr.50) ut meget fine Kr.6 780,-. Samtlige 14 V65-bonger på ANDELSTORGET satt som de skulle.

I V5-spillet ble det kun levert fire bonger, og disse satt også som de skulle. Det var faktisk kun ti stykker som fikk riktig rekke, og fire av de bongene var altså levert av oss på ANDELSTORGET. Her betalte den lille bongen til Kr.500 (fire andeler a Kr.125 / fem andeler a Kr.101 / ti andeler a Kr.50) ut hele Kr.16 820,-.
Totalt ble det omsatt for Kr.14 900, og vi spilte inn herlige Kr.165 214.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Mantorp byr på en ganske utfordrende V65-omgang i kveld, og vi spiller bankerfritt på våre bonger på ANDELSTORGET. Gå ikke glipp av følgende:

V65-1 : 10 Noble De La Vallee – Har imponert noe kolossalt på slutten, og den skal ikke bli enkel å ha med å gjøre her om den leverer som de siste gangene. Vant enkelt fra dødens på en noe krevende bane sist, mens den var enorm i et løp hvor det meste ble feil nest sist. Er bedre enn det grunnlaget den har på konto, og den må være spillbar i et løp som dette.

V65-2 : 11 Mint Brodda – Dette er et småskummelt hoppeløp, og det er et løp hvor det kan være smart å gardere bredt. Ideen kommer ut etter en liten pause, og er nok behandlet i oppholdet. Viste fin kapasitet i høst, men så begynte den å galoppere, og tatt ut av løpene. Tilbake på sitt beste duger den, og den skal passes.

V65-3 : 3 Donatello Grif – Kommer ut etter et lengre avbrekk, og debuterer for sin nye trener i kveld. Besitter fin kapasitet, og det er første gang ut en slik som dette skal spilles. Neste gang kan den nemlig være oppbrukt som et godt objekt. OBS!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV65-4 : 10 Nemo M.L. – Spurtet bra etter hinder i den siste svingen sist, og kom til mål med litt krefter igjen. Utvikler seg veldig fint, den støter på riktig motstand, og vi iler til med tipsnikken.

V65-5 : 7 Japiro Queen – Spinner til tet om kusken prikker starten, og fra eventuelt tet vil den lede dette lenge. Det ble for tøft for den sist, men ellers har den gjort fine innsatser. Tredje sist viste den for eksempel 11,3 s 700m. Kan skrelle fra slike betingelser som dette, og vi roper et varsko.

V65-6 : 1 Bottom Line – Denne er slett ikke verst, og vi er inne på at den kan taue et løp som dette rundt om. Fikk det sydd opp sist, men vant uansett på en fin tid. Nå er den solid kuskeplusset, den er kjapp fra start, og dette ser veldig riktig ut på forhånd. Leder hele veien?

«Se rikstoto.no/vinnersjanser | hjelpelinjen.no | 18+»