Lerum med solide V4-tips til Skellefteå 6. februar - Kr.960 ble til Kr.20 973!
Tipsene til undertegnede satt bra denne søndagen, og etter justeringer av bongene på Eksperten pga strykninger så ble det fullklaff for totalt åtte bonger. Disse kostet fra Kr.960 (fire andeler a Kr.250/fem andeler a Kr.200) til Kr.1 800 (fire andeler a Kr.500). Utbetalingen på bongene ble meget solide Kr.20 973,-. Chocliq Bishop (22,9%) og Enge Kevin (20,1%) innfridde som våre tipsenere. Du var vel med på moroa?

Lerum med flere fulltreffere i V86-spillet fra Sverige 2. februar
Undertegnede kom dessverre ikke i mål på systemene denne onsdagen (kom for høyt på poeng), men flere av de flate bongene satt som de skulle. Ninja's Kiss (38%) lekte hjem seieren fra dødens, og innfridde som kveldens i særklasse beste banker. Mellby Hoffa (12%) dundret til tet i finalen, og den ble trukket frem som en mulig godbit på vår rank. Totalt fem flate bonger ble det 8-riktige på, og disse hadde en pris fra Kr.1 822,50 (10 andeler a Kr.200 / fire andeler a Kr.500) til Kr.2 916 (fire andeler a Kr.750). Disse bongene betalte ut fra Kr.70 709 til Kr.73 169,-.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Harstad fikser kvelden med en herlig INTERNASJONAL V65-OMGANG. At våre venner fra Sverige er med å spiller sørger for litt ekstra stor omsetning. Vi banker 6 Florican Plane frekt i finalen, og den taper ikke det løpet om den bare leverer som den skal. TET OG SLUTT! Gå ikke glipp av følgende snadder:

V65-1 : 1 Villdensky – Kom ut etter pause sist, og gikk et bra løp fra tet. Ble spurtet ned av Kringlers Viktor, men akkurat det er ingen skam. Er normalt forbedret med det løpet i kroppen, og selv om den står noe tøffere inne i dette løpet så skal sjansene være gode. 6 Philip Lyn – Tjente NULL KRONER på isen i fjor, og selv om den nå er billigere ute, ja, så vil vi gjerne se den i et løp etter oppholdet før vi går hardere til på den. Blir kun en garderingshest for oss.

V65-2 :4 Gamnes Karamba – Har en råtten rad nå, og den blir ikke mye spilt her. Vær dog litt OBS på at den nå er billigere ute, den er bedre enn raden, og galoppen sist skyldtes at den mistet en sko. Gjør seg med garanti ikke bort i et billig løp som dette, og vi velger å varsle.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV65-3 : 4 Stjerne Lilja – Er spesiell, men har bra kapasitet, og kan nok 35 fra tet. Er spennende i et løp som dette, og det er med slike betingelser den skal spilles. OBS! 2 Stormi Noor – Er ingen stjerne, men er MYE billigere ute nå, og er derfor tidlig aktuell. Løpet ellers er VIDÅPENT, og her garderer vi bredt.

V65-4 : 2 Sellanrå – Trengte løpet etter pause sist, og ventes mye forbedret i kveld. Har en passende oppgave foran seg, og feilfritt duger den i et løp som dette. Glem ikke at den vant seks løp i fjor… Prøves som en spennende ide i et ellers ganske jevnt løp.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV65-5 : 8 Thai Apollo – Har blitt svakt disponert to ganger på rappen, og den har kommet til mål med krefter igjen. Her er det med få unntak billig i mot, og får bare kusken til styringen så skal sjansene være meget gode i et løp som dette. SPILLES!

V65-6 : 6 Florican Plane – Er normalt soleklart best i finalen, og den har en STOR sjanse om den leverer som den skal. Her fyker den til tet, for vi kan aldri i verden tenke oss at man prøver å svare med 1 Cantaro som har vært urussel fra tet to ganger på rappen. Florican Plane var riktignok ikke på topp sist, men elsker bilstart, og når den bare får gå unna i tet. Burde vært storfavoritt i finalen, men ser fakta ut til kun å bli et andrevalg. Det tar vi i mot med takk. SPILLES!

Stalltips er et spill der Rikstoto velger hestene og fyller ut kupongen for deg. En oppgradert spillopplevelse gjør det enkelt for alle, uansett forkunnskaper.