PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


En svært spennende helg venter for vi som elsker å spille på hester, og her er det mye å glede seg til. Lørdag venter en fantastisk V75-omgang på Jarlsberg, og her kan du vinne voldsomme 12 millioner. Søndag er det JACKPOT I V75-SPILLET på Solvalla, og her fordeles hele 2 687 926 i premiepottene (40/20/40). Kurt Leirvåg tar seg av Jarlsberg, mens det er undertegnede som fikser V75-omgangen på Solvalla.

Når det gjelder dagens V65-lunsj på Solvalla så er den svært spennende, og vi spiller frekt i jakten på en solid opptur! 2 Nymke Brigadoon med toppkusk Björn Goop tror vi MYE på i V65-spillet, og blir fakta overrasket om det ikke dreier seg om tet og slutt. ALL IN!

Gå ikke glipp av følgende:

V65-1 : 10 Manuzio Hanover – Har det rett og slett ikke klaffet for på slutten, og sist ble den nok også delvis felt av banen. Vi føler den har form i kroppen til å vinne løp som dette, og nå blir den også rigget skikkelig til med skoløs på alle fire. Kan ikke få en bedre oppgave når det gjelder motstand, og her skal man rett og slett være litt på vakt. Overrasker?

V65-2 : 1 Initial Climb – Dette løpet er småskummelt, og her kan det være smart å gardere bredt. Ferske hopper sent på året = de pleier ikke være veldig stabile. Vår ide kommer ut fra formstallen til Jörgen Westholm (4 seire på de 9 siste startene), og den gjør en spennende start etter pause. Avslørte på vårparten bra kapasitet, og den har litt inne. Kan dessuten åpne bak bilen, og utgangsposisjonen burde passe. Går optimalt utstyrt med skoløs på alle fire og BIKE. KAN OVERRASKE!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV65-3 : 2 Nymke Brigadoon – Har vi en veldig feeling for her, og er inne på at dette dreier seg om tet og slutt. Vi snakker om en traver som Goop har snakket varmt om, og den har også blitt matchet i tøffe omgivelser over en lengre periode. Etter pause fikk den maks sist, men var uansett forbedret, og det mot bedre hester enn hva den møter nå. Er ganske sikkert ytterligere forbedret til denne starten, nå fester Goop på en BIKE, og på en lynrask bane kan den umulig bli enkel å plukke ned. MÅ BARE PRØVES HER!

V65-4 : 10 Carry Cash – Har en veldig bra grunnkapasitet, og den kan «ALT» på en god dag. Feilet inn i mål som slått etter pause sist, men var uansett positiv. Ventes ytterligere forbedret til denne starten, nå rykker man skoene rundt, og mot helt riktig motstand så er den spillbar. Plasseres foran 9 Global Agency som ble sittende bom fast som fulltanket sist, feilet som klink nest sist, og som virkelig har funnet toppformen.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV65-5 : 6 Gasette – Vant veldig enkelt over stayerdistanse tredje sist, mens den har kommet til mål med krefter igjen etter sene luker to ganger på rappen nå. Har toppform, og med flyt er den mer enn god nok å vinne et løp som dette. Slår til som en herlig frekkis?

V65-6 : 3 Tabasco C.D. – Debuterer for Goop, og veldig mange går til på denne som dagens beste banker. Blåser fort til tet, og kan naturligvis renne unna på en kjapp bane. Vi liker dog ikke at den starter kun kort tid etter den er kommet inn på stallen til Goop da det er en helt ny bakterieflora osv, og det kan slå negativt ut i en tidlig start. Vi avstår derfor fra et bankerspill, og nøyer oss med å sette den først på ranken.

Stalltips er et spill der Rikstoto velger hestene og fyller ut kupongen for deg. En oppgradert spillopplevelse gjør det enkelt for alle, uansett forkunnskaper.