Strålende V65-omgang fra Forus

Rune Wiig er sentral fra hjemmebanen Forus denne tirsdagen. Foto Morten Skifjeld/Hesteguiden.com
Rune Wiig er sentral fra hjemmebanen Forus denne tirsdagen. Foto Morten Skifjeld/Hesteguiden.com

En strålende V65-omgang er i vente fra Forus denne tirsdagen, og dette er en av de beste omgangene i Norge så langt i år. Sjekk ut våre frekke drag!

Det ble veldig lettløst fra Drammen i går, men dagens virkelige GODBIT fikk dere uansett servert av oss. Moe Aria (4-valg) ble nemlig servert som en banker for de frekke, og på den minste bongen på Nettavisen (Kr.192), ja, der stod den alene. For de som leverte den bongen kunne hente ut litt over 600. Med andre ord et fint netto pluss. Fra Forus denne tirsdagen så tror vi på større kroner, og vi har jobbet frem flere spennende objekter. Mer om dette finner du lengre ned i artikkelen.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Fra Bergen Travpark torsdag 15. januar så ble det IGJEN servert meget sterke tips. Jerkeld Frøkna (2.valg) + Alsaker Torres (2.valg) innfridde som våre godbiter, og totalt sett så ble det igjen spilt inn over 100 000 på Bergen for andre gang i år (Vi gjorde også det på årets første kjøring 6. januar). Hadde du spilt forslaget vårt på Nettavisen med en innleveringspris på 960, ja, da kunne du ha hentet ut 4 285,-. Du tar vel rygg på oss fra "GULLGRUVEN" i Bergen neste gang (Neste kjøring er 22. januar)?

Har du ellers fått med deg følgende?:

Det trenger ikke å være dyrt å spille på hest, og tjene penger. Vi i Nettavisen har forslag i alle prisklasser på Eksperten, og gevinstene kommer også for dem som ikke satser mer enn feks en femtilapp. Sjekk ut følgende:

Bergen 6. januar : Utbetaling Kr.7 291 (V5) - Hadde du satset en femtilapp på vår bong her så hadde du kunne hente ut Kr.729,-. Hadde du derimot satset på et lag med fem andeler a 101 så kunne du ha hentet ut Kr.1 458,-.

Leangen 12. januar : Utbetaling Kr.6 626 (V5) - Hadde du satset en femtilapp på vår bong her så hadde du kunnet hente ut Kr.662,-. Hadde du derimot satset på et lag med fem andeler a 101 så kunne du ha hentet ut Kr.1 325,-.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Mantorp 12. januar : Utbetaling Kr.3 630 (V64) - Hadde du satset en femtilapp på vår bong her så hadde du kunne hente ut Kr.363,-. Hadde du derimot satset på et lag med fem andeler a 101 så kunne du ha hentet ut Kr.726,-.

Momarken 13. januar : Utbetaling Kr.6 750 (V5) - Hadde du satset en femtilapp på vår bong her så hadde du kunne hente ut Kr.675,-. Hadde du derimot satset på et lag med fem andeler a 101 så kunne du ha hentet ut Kr.1 350,-

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Innleveringsfrister Forus:

V65: 18.30

V5: 19.41

DD: 20.03

Løp ellers denne tirsdagen:V4 på Bergsåker med start kl.12.20. V5 på Leangen med start 13.37. V64 på Axevalla med start kl.19.08. Her er det JACKPOT i V64-spillet med hele 1 521 512 ekstra i sekserpotten.

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

På de minste bongene fra Forus så banker vi 10 Cronos F. Boko, men på de litt større så velger vi å ta med en godbit. Sjekk ut følgende:

V65-1 : 10 Cronos F. Boko – Avsluttet strålende nå sist etter et passivt opplegg i V75’en, og da var den ute i tøffe omgivelser. Nå er det klart billigere imot, og den har en bra sjanse om den henger i sammen i aksjonen. 5 Broadway Blaze – Denne vil vi dog gi en sjanse til. Den satt bom fast med rubbet igjen nest sist. Nå sist så feiler den med tilsynelatende MYE krefter igjen i den siste svingen. Ble disket, men den kom voldsomt tilbake i kulissene. Er kjapp i uttaket, den har nok hatt godt av et par blåsere i kroppen, og vi tar den derfor med vedsiden av den store favoritten.

V65-2 : 8 Fakir Va Bene – Hadde vi kunne stole 110% på denne, ja, da hadde det vært en klink banker. Nå sist så leverte den et helt svett løp mellom galoppene, og den ene galoppen må Rune Wiig ta på sin kappa da han knallet oppi foranliggende ekvipasje. Vi ser ikke bort ifra at Fakir Va Bene kan komme seg tidlig foran denne tirsdagen, og da er løpet over. Har en STOR sjanse, og den må stå først på ranken.

V65-3 : 7 Doktor Jaros – Er på vei mot storformen, og den fortjener en opptur. Nest sist så avslutter den helt rått på Bjerke, og den varslet der en fantastisk form. Nå sist så feiler den i en noe trang situasjon på siste bortre, men kommer igjen knallbra tilbake i kulissene. Er den tøffeste i feltet, og dette er rett og slett et løp som Doktor Jaros bør vinne. 6 Kringelandtellus – Kom ut i ny regi sist, og det er tydelig at Kåre Refsland har gjort en fin jobb med denne. Fullfører nemlig meget bra, og den er hakk i hel på vinneren Odd Herakles. Blir også klart kuskeplusset denne tirsdagen med Åsbjørn Tengsareid, og det kan være en spennende hest å ha med seg på V65-kupongen.

V65-4 : 4 Take Tequila – Blir nok ikke mye spilt, men den er fakta litt spennende nå. Kom ut etter pause nå sist, og Ove Kenneth Karlsen fant et perfekt andre par utvendig til sin springer. Ca 900m fra mål, så ble de KRAFTIG sjenert av Åsbjørn Tengsareid, og Jet Coral. Det ble en voldsom hjulhekt, og Take Tequila tapte alt. Gjør et veldig bra løp i kulissene etter dette uhellet, og den kommer fint tilbake. På Forus tredje sist så suser den til tet, og da velger Ove Kenneth å svare kanonen i grunnlaget Dani Boko i en svært luftig åpning. De kjører i 600-700m i 12 fart før Ove Kenneth tar til fornuft og slipper teten. Fikk selvfølgelig melkesyre på oppløpet, men den gjør ikke noe dårlig løp. Skulle Take Tequila få tet/rygg leder denne tirsdagen så er den HET i helt riktige omgivelser. OBS!

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

V65-5 : 4 Lille Jerkeld – Kom ut etter pause nå sist, og den virket klart forbedret. Feiler da i fra seg en plass helt der foran i den siste svingen etter å ha blitt brukt en del underveis. Nå har den fått seg denne blåseren i kroppen, den er kuskeplusset med Pål Buer, og den dukker opp i riktige omgivelser. Blir likevel kraftig undervurdert, men skulle Pål Buer greie å kjøre feilfritt, ja, da har denne kapasitet-traveren neppe mange foran seg i mål. OBS!

V65-6 : 11 J. Gold – Var BRENNGOD i flere løp i 2014, og den hevdet seg i tøffere omgivelser enn dette. Nå sist så får den et umenneskelig tøft løp, og den er tapper som sjette. I dette løpet så ligger det an til å bli kjøring underveis, og da trenger det ikke å være feil å komme bakfra med sparte krefter. J. Gold er en SYLVASS spurter, og den må bare spilles på tirsdag!