Strålende V65-omgang fra Harstad

Dag Sveinung Dalen kjører en av våre bankere denne søndagen.
Dag Sveinung Dalen kjører en av våre bankere denne søndagen. Foto: hesteguiden.com

Fra Harstad denne søndagen så knaller vi til med to bankere. En av dem er av det frekke slaget. Menyen ellers er klart spennende, og her er det bare å ta rygg!

Sportspills meny søndag:

V4/V5 Täby galopp: Norske Marius kan få en pangdag

Oddsdobbel 1: Frisk søndagsdobbel fra Serie A

Oddsdobbel 2: Eventyret fortsetter for Southampton

Oddssingel: Werder Bremen spilles til flott odds

Tippetips: Barcelonas supertrio leverer

Australian open finale: Kanonodds på Andy Murray

Det er alltid kjekt å gå på en ny mnd med blanke ark, og nye muligheter. Høydepunktet fra mnd som gikk kom i V75-spillet på Leangen 24. januar hvor vi spilte inn formidable 1,2 millioner til våre kunder.

Det andre høydepunktet fra samme mnd kom dagen etter på Solvalla hvor vi igjen gjorde det skarpt i V75-spillet. Nå spilte vi inn 200 000 til våre kunder i vårt store favorittspill.

Fra Biri førstkommende lørdag så er det DOBBEL-JACKPOT i V75-spillet etter at omgangen på Bjerke ble uløselig. Fra Biri 7. februar så ligger det dermed svimlende 6.636.092 ekstra i syverpotten.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Når det gjelder omgangen fra Harstad så har den tatt lang tid å bli ferdig med, og vi har sjekket ut flere hester med våre gode kontakter i nord. Mye snadder er pågang, og her er det bare å ta rygg på siste nytt fra Harstad. Husk også at Sverige spiller sammen med oss, og det betyr en saftig pott! Mer om dagens omgang finner du lengre ned i denne artikkelen.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Innleveringsfrister Harstad:

V64: 18.00

V5: 19.05

DD: 19.25

Løp ellers denne søndagen: V4 på Täby med start kl.12.45. V64 på Färjestad med start kl.15.10.

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

Vi velger å gå for to bankere denne søndagen fra Harstad. 2 Besser Wisser (V65-2) + 5 Big Brown (V65-5) står begge alene på vår bong. Vi skal ellers til lukene med følgende:

V65-1 : 12 Hugo – Draget vårt i innledningen er ENORMT pågang nå, og den gikk et bunnsolid løp sist etter en grov galopp. Har nå fått seg noen løp i kroppen etter en lengre pause, og her er det storform i anmarsj! På søndag så blir den også KRAFTIG kuskeplusset fra løpet sist, og kommer denne bare seg rundt uten noe tull på veien så skal mulighetene være GODE! 14 Eigelands Viktor – For dem som leter etter en skikkelig DYPING, ja, de skal se opp for unge fremadstormende Louise Trudvang, og Eigelands Viktor. Hesten har slitt med sykdom i lengre tid, men trener nå kraftig forbedret. Duger i massevis på fart, og den skal bli virkelig spennende å følge i «comebacket» med frisk kropp. Kan detonere en bombe, og den skal ikke glemmes om løpet garderes.

V65-2 : 2 Besser Wisser – Her blir Entrade aldeles for hardt betrodd. Det som blir mange sin banker var ikke noe fin sist, og vi er rett og slett usikker på om den gode formen er der lengre. Nei, på søndag så skal vi spille Dag Sveinung Dalen, og Besser Wisser! Fyker normalt sett til tet, og siden ser ikke meget dyktige Dalen seg tilbake! Sist etter pause så løse den enormt fra start, men feilet i kamp om teten inn på den første svingen. Fant beina sine raskt, og kom frem i dødens. Dundrer på utvendig, og man passerer på 15/17,5. Overtar tet i den nest siste svingen, men får naturligvis melkesyre tilslutt etter et slikt opplegg. Var uansett klart bra, og vi gav den et STORT PLUSS i kanten. På søndag så tror vi altså på tet. Vi tror på roligere passeringer enn sist, og da burde dette løpet være kjørt. BANKER!

V65-3 : 11 Willodin – Vinner dette løpet med så mye Morten Carlsen ønsker om den går feilfritt. Er altså klin overlegen på kapasitet, men den har så langt i karrieren også opptrådd svært usikkert i banen. Kommer nå ut etter en liten pause, og rapportene på den er meget fine. Er en soleklart motivert favoritt, og den taper normalt sett ikke dette løpet om den da ikke blir disket. Skulle den dog feile så kan bomben smelle her, for bak vår klare favoritt så er det utrolig jevnt uten de helt store «kanonene». 9 Haaga Ravn – Dette kan være en luring for dem som spekulerer. Er behandlet etter siste starten, og kommer søndag ut med ny balanse. Har sett veldig fin ut i trening, og fungerer den bare som den skal på den nye balansen så kan dette bli riktig så bra. Legg også merke til at hesten får superdyktige Dag Sveinung Dalen opp!

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

V65-4 : 4 Solberg Jerkeld - Kom ut etter pause sist, og den gjør et bra løp. Får et fint opplegg, og den passerer mål med litt krefter igjen. Var nok noe tung i kroppen for på siste bortre så hadde den nok med å følge med. Kan ventes kraftig forbedret med en blåser i kroppen, og den burde være med på foto her. Dag Sveinung Dalen opp er aldri feil, og vi plasserer den knepent først i et løp hvor det er litt forskjell på de beste kontra de nest beste.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V65-5 : 5 Big Brown - Var bunnsolid i hendene på HC Holm sist, og den gjorde et knallsterkt løp. På søndag så står den i tredje omvendt i volten, og her fyker den normalt sett til tet. Opparbeidet seg respekt på måten den avgjorde på sist, og det ville overraske oss mye om flytkusk HC Holm ikke får gjøre som han vil der foran. Stor mulighet, og vår banker nummer to for dagen!

V65-6 : 7 Fantom Rols – Har fått seg fire løp i kroppen etter et lengre avbrekk, og her kan det være duket for seier i overkommelige omgivelser. Den ble kun knepent plukket ned av Muskelmann G.T. i monte sist, og selv om det ble et noe spesielt løp så var det en sterk prestasjon. I dette løpet blir det full fart fra start fra start til mål, og det kan bli veldig riktig å komme bakfra med sparte krefter. Prøves som en frekkis mot lukene!