Lerum med ny V4-fest 20. september - Kr.960 ble til Kr.54 841
V4-tipsene til undertegnede satt igjen svært godt i lunsjen til Sverige. Steindype Mellby Ivy (3,5%) ble trukket frem som en tenkbar skrell, og sjokket Danilo H.B. (4,6%) stod først på ranken. DD ble ranket ut på TO rekker, og oddsen ble saftige 277,06! V4-bongen til Kr.960 satt som den skulle, og her ble utbetalingen hele Kr.54 841,-. På Eksperten ble det totalt levert tretten bonger, og seks av disse betalte ut Kr.54 841 hver seg. Omsetningen var 9 000, og totalt spilte vi inn 329 046,-

Gikk du glipp av følgende? :

V4-3 : 2 Bahia – Har falt tung som storfavoritt i årets to første løp, og sist så den heller ikke noe bra ut. Blir igjen hardt betrodd, men før denne viser seg frem igjen på sitt beste så avstår vi fra et bankerspill. Sjokket i løpet kan 9 Mellby Ivy være. Er nemlig bedre enn raden, og viste 10,8 s 800m sist. PASSES!

V4-4 : 7 Danilo H.B. – Gikk fullt godkjent i debuten for sin nye trener sist, men hadde nok også godt av det løpet, og kan ventes ytterligere forbedret nå. Får dessuten på seg en BIKE, og det er kun et pluss. Kommer ut i et jevnt løp, og kan vinne dette om det bare klaffer litt nedover startsiden. SE OPP!

Lørdag venter en av de største jackpotomgangene gjennom tidene. Det ligger altså voldsomme 66,5 millioner ekstra i sjuerpotten på Solvalla. Ved å klikke på denne lenken kan du kjøpe deg inn i våre systemer/bonger. De koster fra Kr.50 til Kr.3 750.

Lerum med V4-fest i Årjäng 16. september - Kr.960 ble til Kr.55 222
Det ble særdeles vrient i Årjäng denne fredagen, og ingen greide hverken V65 eller V4. I V4-spillet satt dog undertegnede sine tips bra, og det ble noen solide treere for de som tok rygg på den store bongen til Kr.960. Steindype Slotts Anna (0,9% - odds 56,61) var nemlig med på kun tre hester, og det må kalles et solid lås. Vi røk på to hester i V4-3, og det ble dermed to treere på bongen til Kr.960. Utbetalingen ble storfine Kr.55 222 for disse to treerne. På Eksperten ble det levert åtte V4-bonger, og tre av disse (fire andeler a Kr.300 / fire andeler a Kr.250 / fem andeler a Kr.200) betalte ut Kr.55 222 hver seg.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Det ble altså fullklaff i V65-spillet på Forus onsdag, og i kveld jakter vi nye gevinster. Vi går hardt ut i omgangen på Biri, og håper at 1 The Baron holder unna fra tet. Så lysende ut etter sene luker sist, og varslet toppform da. ALL IN!

Gå ikke glipp av følgende:

V65-1 : 1 The Baron – Kom fulltanket til mål etter sene luker sist, og vi likte det vi fikk se da. I kveld blir det tet, motstanden er billig, og leverer den på topp så bør den taue dette rundt om. Minuset er at den ikke er alltid like «modig» når den går foran over denne distansen, men her er det såpass billig i mot at det uansett bør gå veien. Er en svært motivert favoritt.

V65-2 : 10 Bokli Hera – Havnet utvendig leder sist, galopperte ned mot siste sving, men kom bra tilbake igjen, og varslet form etter avbrekket. Er normalt forbedret med det løpet i kroppen, den får opp Tengsareid i «jollen», og mot riktig motstand må den passes.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV65-3 : 4 Quadrillion Tile – Har fått to løp i kroppen etter pause, og var solid i nederlaget sist. Er trolig ytterligere forbedret til kveldens oppgave, kusken er god, og dette ser ut som en svært riktig oppgave for vår ide. SPILLES!

V65-4 : 4 Finnskog Zolan – Banket vi sist, og den vant enkelt mot en billig gjeng da (30,9 s 300m). Har nå fått to løp i kroppen etter kastrasjon, og det har nok kun gjort godt. Møter noe bedre hester i kveld, men har litt å gå på, og dukker nok opp på foto om den leverer som den skal.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV65-5 : 8 Gylden Joker – Her er det en eller veldig mange. Gylden Joker konkurrerer egentlig mot seg selv, og det skal bli spennende å se den igjen i banen etter sin lange pause. Knut Haakenstad hadde aldri dradd denne vinnermaskinen ut, uten at han hadde vært strålende fornøyd med den. Skal stå klart først.

V65-6 : 4 Cash On Time – Har egentlig aldri vist noe veldig, men vær litt OBS på at den var enormt forbedret sist. Spurtet da strålende etter å ha havnet på vingel fra start. Det var første gang med BIKE, og det blir samme vogn i kveld. Sporet passer dessuten perfekt, og dette er en tenkbar skrell.

Stalltips er et spill der Rikstoto velger hestene og fyller ut kupongen for deg. En oppgradert spillopplevelse gjør det enkelt for alle, uansett forkunnskaper.