Gå til sidens hovedinnhold

Strålende V65-omgang på Forus

Hele 10 løp skal kjøres, og vi har blant annet to finaler av Jæren Hingst Hoppeserie å glede oss til! V65-omgangen som venter er spennende, og her jaktes det flotte kroner! Du blir vel med på moroa?

Lerum med meget sterke V65-tips i Årjäng - Kr.1 200 ble til Kr.38 540
Undertegnede knallet til med meget solide V65-tips til lunsjomgangen i Årjäng 17. september! Bongen til Kr.1 200 fikk en femmer i den uløselige V65-omgangen, og denne femmeren betalte altså ut feite Kr.38 540,-. På Eksperten ble det en femmer på totalt fem bonger, og bongene kostet fra Kr.1 200 (fire andeler a Kr.300) til Kr.2 000 (fire andeler a Kr.500). Følgende info ble servert på et par av nøkkelhestene:

V65-1 : 1 Faste Jerva – Havnet i en elendig rygg sist, men spurtet positivt nedover oppløpet, og på klokken stod det 23,5 s 300m. Glem heller ikke at sist den møtte 4 Hauan Mina (12.6.2021) så stod den 20m bak det som blir storfavoritten i innledningsløpet… Er dessuten sikret et bra opplegg fra sitt fine spor, og vi plukker den med på alt.

V65-4 : 6 Ståle – Dukket opp i ny regi sist, og den er altså kommet inn på stallen til Liv Haslie. Avslørte form direkte, og var ikke tom etter sene luker. Har ganske bra kapasitet, den er trolig ytterligere forbedret med det løpet i kroppen, og må være spillbar i et billig løp som dette. Kan åpne, sporet passer, og vi roper et stort varsko.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Det er hele 10 løp på programmet denne kvelden, og det blir både V5, V65, og V4! Vi konsentrerer oss om et svært spennende V65-spill, og her jakter vi cashen med 3 Muscle Dream (V65-4) som kveldens beste banker. Når vi la ut våre tips så var den kun et 2-valg, og hadde 17,9% av innsatsene på seg. Leser vi løpet riktig så skal dette dreie seg om tidlig tet og slutt. ALL IN! Gå ikke glipp av følgede:

V65-1 : 7 Myamazingdream – Med kun syv hester på startstreken så betyr tilleggene mindre, og vår soleklare ide vil få gratis kontakt med hestene foran. Er dessuten i en meget bra form, og ble altså sittende bom fast som fulltanket sist. Er meget speedig, og kan umulig bli enkel å stå i mot om den leverer på sitt beste. MÅ MED PÅ ALT!

V65-2 : 11 Valle Birken – Var veldig uheldig sist, og huket hjul på siste bortre. Har ellers vist et fint talent, og den har bra kapasitet i forhold til det grunnlaget den har på konto. Fra springsporet på tillegget vil den normalt få en bra start, og mot en overkommelig gjeng er det snakk om en svært motivert favoritt.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV65-3 : 4 Photo Creation –
En poengjakt venter, og her er det ikke akkurat mange formsterke hester med. Vår ide har fått to løp i kroppen etter pause, og ble sittende bom fast med masse krefter igjen sist. Da viste klokken 12,5 s 300m. Er egentlig en traver med bra grunnkapasitet, og med forminntrykket sist friskt i minnet så er den verdt et forsøk i billige omgivelser som dette.

V65-4 : 3 Muscle Dream – Er bedre enn det grunnlaget den har på konto, og her har nok Buer satt den opp for denne finalen med 30 000 i førstepremie. Er ordentlig god på sitt beste, den er meget kjapp fra start, og fra eventuelt tidlig tet skal det en god hest til for å knekke denne ned. Er spillbar i kveld, og dette er en hest vi tror mye på. SPILLES!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV65-5 : 9 Uberg Lisa – En ny finale venter, og også her er det 30 000 i førstepremie. Vår ide er ordentlig bra på sitt beste, og så fin ut i 23-fart bak feltet sist. Rørte det da til for seg innledningsvis, men fikk altså et jobb i kulissene etter galoppene. Kan 24 på distansen, og feilfritt er sjansene meget gode. Er en motivert favoritt. Bak denne er løpet åpent.

V65-6 : 2 Anders US – En 5 Kissmymuscles i superform hadde vi nok trolig banket. Nå har dog ikke formen vært veldig bra på slutten, den risikerer svar fra 4 Grand Yankee, og vi er da inne på at dette kan bli riktig for Anders US som har fått løp i kroppen etter pause. Gikk da klart bra, og var ikke langt bak Kissmymuscles. Er normalt ytterligere forbedret til denne starten, og nå fester Buer også på en BIKE. SE OPP!

Stalltips er et spill der Rikstoto velger hestene og fyller ut kupongen for deg. En oppgradert spillopplevelse gjør det enkelt for alle, uansett forkunnskaper.