Lerum med V86-fest på Solvalla 16. juni
Undertegnede kom dessverre ikke i mål på systemene denne kvelden, men de flate bongene under tråden "LerumV86GullObjekter" satt som de skulle. Samtlige flate bonger under denne tråden suste inn, og betalte ut følgende:
* 6 bonger til Kr.500 (10 andeler a Kr.50 / 4 andeler a Kr.125) betalte ut Kr.21 665/Kr.22 111,-.
*
4 bonger til Kr.1000 (10 andeler a Kr.100 / 4 andeler a Kr.250) betalte ut Kr.22 725,-.
* 3 bonger til Kr.2 000 (6 andeler a Kr.330 / 10 andeler a Kr.200 / 4 andeler a Kr.500) betalte ut Kr.24 423,-.
* 1 bong til Kr.3 000 (4 andeler a Kr.750) betalte ut Kr.25 109,-.

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.


Sendingen begynner klokken 13.00 / V75-1 er i gang klokken 15.00


Det er altså GULLJACKPOT I V75-SPILLET på Forus lørdag, og det betyr dobbel sjuerpott med flere millioner ekstra i sjuerpotten! Omgangen som venter er klart spennende, og vi skal prøve å felle det som vil bli dagens tyngste favoritt i omgangen. Vår beste banker i omgangen er en favoritt, mens den nest beste bankeren er alt annet enn en favoritt. Vi banker 7 Høy Odin (V75-3), og i denne vinnermaskinen kan Tom Erga ha noe for de større løpene på høsten. Vår nest beste banker kommer ut i finalen, og vi må bare tro MYE på tet og slutt for 7 Smedheim Staut. Den blir banket på de litt mindre bongene.

Våre komplette tips er som følger:


OBS! OBS! OBS!
Under hele EM i fotball legger Norsk Rikstoto 100 000 kroner ekstra i potten til DD-omgangene i de norske V75-omgangene på tirsdager og lørdager. I spillboksen under kan du kjøpe våre DD-TIPS til kveldens bonusomgang.V75-1 : 9 Idu Bork – Har imponert noe helt enormt, og blir utrolig hardt betrodd på lørdag. Blåste rundt feltet sist, og på klokken stod det 23,1 s 1000m. Kommer nå ut fra 40m tillegg på en oppjaget sprint, og dette er absolutt ingen optimal oppgave for storfavoritten. Kan naturligvis runde samtlige, men på lørdag finner vi stor verdi i å spekulere. 3 Tysvær Mikkel – Er 4-år, og under en flott utvikling. Står veldig riktig til på strek her, og kan nesten ikke få en bedre oppgave enn dette. I Bergen etter pause sist feilet den i stengt posisjon mot oppløpet, og så helt ubrukt ut når galoppen kom. Gangen før fikk den en helt umulig reise, og var utrolig tapper i nederlaget. Vi blir ikke overrasket om denne går 26,0, og da sier det seg selv at den ikke blir enkel å fange. 4 Torje – Er blitt syv år, men likevel er den sparsomt startet. Har fått tre løp i kroppen etter pause, og spurtet strålende etter tidlig galopp sist. Vi hadde 24,1 s 300m på klokken da. Har stor fart i kroppen sin, den står riktig til på strek, og er løpets klare outsider.

Vår rangering : A : 9 B : 3-4-11-1 C : 7-8-10-12-5-6-2

Ved å klikke på denne lenken finner du våre V75-andelslag på EKSPERTEN til lørdagens V75-omganger. Andelene har en pris fra Kr.50 til Kr.2 000,-

V75-2 : 11 Quick Lunch – Er en talentfull 4-åring som utvikler seg strålende. Den blåste rundt en billig gjeng nest sist, men gjorde det på et imponerende sett. Sist kom den frem i dødens runden igjen, trykket på, og falt virkelig med flagget til topps. Blir det bare litt kjøring her så blir ikke Quick Lunch enkel å stå i mot, og vi iler til med tipsnikken. 3 Magic Ken – Har gjort to meget sterke løp i Sverige på slutten, og holder en meget bra form. Gikk skoløs nest sist, mens den gikk med sko på alle fire sist. På lørdag blir det igjen sko på alle fire, men det er altså ikke et problem. Har trukket vinnerloddet i sporlottoen av de som blir betrodd her, og er dermed selvskreven på bongen. 9 Lucky Strongman – Kan bedre enn vist, og etter en mnd pause har nok Wiig den på sitt beste på lørdag. Sliter litt med aksjonen, men vi håper dette er fikset til lørdagens oppgave. På ren kapasitet står den ikke tilbake for noen, og får stå som en klar outsider.

Vår rangering : A : 11-3 B : 9-7-10-1-12-4-5 C : 2-6-8

Ved å klikke på denne lenken finner du våre V75-andelslag på EKSPERTEN til lørdagens V75-omganger. Andelene har en pris fra Kr.50 til Kr.2 000,-

V75-3 : 7 Høy Odin – Er matchet strålende inn i dette løpet av Tom Erga. Skulle ha seg en blåser i kroppen sist, står altså perfekt inne i dette løpet, og formen er nok også stigende med et løp i kroppen etter pause. Vant utrolig enkelt sist, og avsluttet da i 24-fart. Vi ser ikke bort fra at Tom Erga setter fart tidlig her, og da blir vi fakta overrasket om noen tør å svare. Har trossalt vunnet 8 av 9. Skal være hardt betrodd med perfekte betingelser, og vi har også solid tro på denne. 9 Kavaleren – Feilet i angrep på siste bortre sist, men kom sterkt tilbake, og vant likevel enkelt. Har ingen enkel oppgave her, men skulle Høy Odin være noe under pari, ja, da kan det likevel gå veien. Motbudet. 10 Ness Tjo Fryd – Leverte ikke som ønsket etter pause sist, men var syk, og man kan bare se bort fra den innsatsen. Er svært grunnkapabel, og nå er også rapportene fine på den. Løpets klare outsider, og en hest som må med om man først garderer løpet.

Vår rangering : A : 7 B : 9-10-1 C : 2-5-8-6-3-4

Ved å klikke på denne lenken finner du våre V75-andelslag på EKSPERTEN til lørdagens V75-omganger. Andelene har en pris fra Kr.50 til Kr.2 000,-

V75-4 : 2 Anders U.S. – Har sett ekstremt bra ut på slutten, og spesielt sist likte vi den skarpt. Møtte riktignok en billig gjeng, men stilen på hesten, ja, den var utrolig bra. På klokken stod det 14,0 s 1000m / 12,4 s 500m, og det var den tilsynelatende ubrukt på. Her er vi veldig inne på at det vil bli kjøring mellom de to favorittene, og bak der sitter fort vår ide som kan få dette sydd opp. MÅ PASSES NÅ! 3 Kissmymuscles – Var litt tung etter pause sist, og hadde godt av det løpet i kroppen. Er nok fort klart forbedret til lørdagens oppgave, og vil lede dette løpet lenge. Får den ikke veldig mye trykk på seg underveis så leder den fort dette rundt om. Er selvskreven på bongen. 8 Oz – Er den klart mest kapable hesten i feltet, men det er ikke samme hesten som vi så i banen på vårparten. Har vært veldig seig i takene, og imponerte vel heller ingen etter en smygreise sist. Gikk liksom helt greit, men heller ikke noe mer enn det. På sitt beste kan den vinne et løp som dette fra dødens, og får stå som en stor outsider. Vi kjøper dog ikke at denne skal være storfavoritt da den altså ikke har vist storform på en god stund.

Vår rangering : A : 2 B : 3-8 C : 4-1-6-5-7

V75-5 : 10 Grand Yankee – Her er det veldig jevnt, og vi blir alt annet enn overrasket om det skreller til. Vår ide er heller ikke mye spilt, men leverer denne på sitt beste, ja, da er den god nok. Glem ikke at den sist var hakk i hel på Anders U.S., og den møter ikke en slik tøffing her. Gikk da 10,3 s 300m, og den fikk et stort pluss i kanten av oss. Trenger naturligvis tempo, men får den først det så er den normalt med i fremste rekke. Var faktisk kun et 8-valg når vi la ut våre tips. OBS! 9 Jon Snow – Buer har flott form på stallen sin, og Jon Snow er en av flere hester som virkelig leverer for tiden. Møtte ikke noe sist, men var uansett meget bra der den bare forsvant i fra etter en sluttrunde i 12-fart. Står i en OK rygg fra start her, og med tempo er den selvskreven. DOBBELT A-VALG! 2 L.A.’s Feel Good – Gikk et solid løp fra dødens sist, og holder sin flotte form. Er dog ingen «vinnerhest», og den har ikke for vane å strekke på seg. Her er den uansett såpass riktig ute at den må regnes fra et fint spor.

Vår rangering : A : 10-9 B : 2-4-5-8-7-1 C : 3-6

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.V75-6 : 8 Oracle Tile – Er en kanon i grunnlaget, og mange hadde tro på den sist selv om den da stod kaldt til i svensk V75. Den dagen rykket man skoene, og det ble veldig feil da den ble sårbeint. På lørdag blir det på med sko, rapportene er fine, og normalt dukker den opp på foto om alt går riktig for seg. SKAL STÅ FØRST! 4 Dream Builder – Har funnet superformen i regi Stall Hamre, og hadde nok vunnet finalen med tidligere luker sist. Spurtet veldig etter sene luker, og var knallgod for dagen. Står i et perfekt spor bak bilen nå, det lukter et offensivt opplegg, og vi blir alt annet enn overrasket om den sitter tidlig i tet. Motbudet, og DOBBELT A-VALG! 2 Jolene B.R. – Har fått tre løp i kroppen etter pause, og ble sittende bom fast som fulltanket sist. Her tenker man nok på litt større løp senere i sesongen, og vi blir overrasket om man velger å kjøre offensivt med den i et løp som dette. Er uansett giftig på speed, og aldri ueffen når den får smyge med. Outsideren.

Vår rangering : A : 8-4 B : 2-6-1 C : 5-3-7

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.V75-7 : 7 Smedheim Staut – Strålende finale, og dette er et utrolig fint løp for de kalde. Vi tror KLART MEST på vrakhesten til Djøseland, og er inne på at Smedheim Staut tauer dette løpet fra start til mål. Var helt enorm på vårparten, og radet opp med solide prestasjoner. Mistet så litt form, og ble tatt ut av løpene. Er nybehandlet før denne oppgaven, rapportene er fine, og det skal bli spennende å se den i hendene til Tengsareid. Er lynrask fra start, og vår klare feeling er altså at denne sitter tidlig i tet. Er en banker for de som ønsker å spille frekt! 6 Grude Elling – Er ikke like kapabel som vår favoritt, men den er veldig god, og selvskreven på bongen om man først garderer løpet. Har hatt kolikk siden sist, og hvor offensivt ønsker egentlig Djøseland å kjøre med den på lørdag? Det kommer nemlig viktigere løp om ikke så lenge, og skulle han greie å ta seg til tet så er vi sikker på at Djøseland slipper til sin andre stallhest. Andrevalget. 5 Kleppe Varden – Er veldig bra, men ikke like hard i skallen som våre to første på ranken. Er garantert best med ryggløp over denne distansen, og spesielt i omgivelser som dette. Blir kun en bitteliten outsider, men som skal med om man først begynner å gardere.

Vår rangering : A : 7 B : 6-5-4-3 C : 12-9-10-11-1-2-8

Stalltips er et spill der Rikstoto velger hestene og fyller ut kupongen for deg. En oppgradert spillopplevelse gjør det enkelt for alle, uansett forkunnskaper.