PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Charlottenlund byr på en ganske åpen og spennende V75-omgang søndag. De helt klare bankerne finnes ikke i denne omgangen, men etter å ha vært i tenkeboksen en stund så landet vi på TYSKE 5 KLAES HUNT (V75-2) som den beste bankeren i omgangen. Den har utrolig mye inne, den kommer med gode rapporter, og vi tror på en stor sjanse selv om den skulle havne i dødens. ALL IN. Gå ikke glipp av følgende:

V75-1 : 6 Taxi Out – Var fakta nesten jevnspilt med 8 E.Type Cash fra likestart sist, men var da under pari, og ble plukket ned av nevnte hest fra dødens. Gangen før satt Taxi Out bom fast i tøffe omgivelser, mens den tredje sist var helt overlegen fra tet. Tilbake på sitt beste er den god nok å skrelle, og spesielt når den nå står 20m foran E.Type Cash…

V75-2 : 5 Klaes Hunt – Vant sprettlett etter pause sist, og kom til mål med krefter igjen. Fjerde sist jogget den 14,6/2200ma, og virket helt uberørt over mål da. Er kun middels fra start, men tåler å bli brukt, og den skal ha en stor sjanse i ganske overkommelige omgivelser som dette. SPILLES!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV75-3 : 2 Hertz –
Gikk en bunnsolid sisterunde mot tøff motstand nest sist, mens den sist feilet i angrep mot oppløpet. Kom sterkt tilbake, og hadde full fart over mål. Er ikke travsikker, men på kapasitet er den best. Settes først i helt riktige omgivelser.

V75-4 : 5 Every Day – Fungerte ikke i sine to siste løp, man tok så turen til veterinæren, fant feilen, og nå fungerer den veldig fint igjen i jobbene. Dette er en HØYKAPABEL traver som gjorde noen helt enorme løp i juni-mnd, og leverer den noe slikt her, ja, da kan den være helt «klar». SPILLES!

V75-5 : 7 I.D. Exceptional – Dette er et ordentlig flott løp for 4-åringene, og det er et løp vi gleder oss til. Ideen virker å være veldig på riktig vei i ny regi, og ble altså sittende fast i tøffe omgivelser på Bjerke sist. Er veldig kjapp fra start når den blir laddet med, og skulle Korfitsen havne rett på det, ja, da er denne god nok. PASSES!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV75-6 : 3 Adde S.H. – Fikk kjørt seg i tet på Bjerke sist, og det ble rett og slett for hardt. Var knallgod fra dødens gangen før, og tilbake på sitt beste dreier fort dette seg om tet og slutt. Spor 3-4 er de klart beste på Lunden, og husk at på sprint er det kun seks hester i første rekke.

V75-7 : 8 Lady Beluga – Kom ut etter et par mnd pause sist, og gjorde et fint løp fra dødens. Hadde nok godt av det løpet i kroppen, og Joakim Lövgren forventer den forbedret til denne oppgaven. Er kjapp fra start, og det lukter et offensivt opplegg. Lar seg neppe stoppe om den leverer på topp. SPILLES!

«Se rikstoto.no/vinnersjanser | hjelpelinjen.no | 18+»