Gå til sidens hovedinnhold

Strålende V75-søndag i Østersund

Det er en herlig V75-omgang vi har foran oss i Østersund søndag ettermiddag.

Denne artikkelen er tilrettelagt av Kurt Leirvåg. Tips, analyser og
spilleforslag er utarbeidet av Nettavisens svenske samarbeidspartner Snoken.

En innholdsrik søndag venter og den innledes i Danmark og Charlottenlund der det er V4-lunsj. Søndag ettermiddag er det klart for en meget fin V75-omgang i Østersund og søndag kveld byr Bergen travpark på hele 11 løp og internasjonal V65, V5 og V4.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

I denne artikkelen skal det heretter handle om V75 og Østersund. Rolf Lerum har en velfortjent frihelg og det er Nettavisens svenske samarbeidspartner Snoken som er tipsansvarlig. Det er spillestopp i V75 kl 15.00. Det er også V4-omgang, denne innledes i V75-4 og har spillestopp kl 16.06. Snoken lanserer to bankere i søndagens V75-omgang i Østersund.

Fin oppgave for elitehoppa
Den første bankeren kommer ut i V75-2 og det handler om 8 Torpa Olea og Hans Bergh. Den niårige hoppa nærmer seg halvannen million innkjørt og har en veldig fin oppgave foran seg her. Tross åttendespor bak bilen, skal det være svært gode tetsjanser. Motstanden skremmer ikke og Torpa Olea har vunnet fem av sine sju løp fra nettopp tet. 8 Torpa Olea blir vår første banker i V75-2.

Vinner direkte i årsdebuten
V75-4/V4-1 er et eliteløp for varmblodshester med litt variabel kvalitet. Klassehesten 6 Esprit Sisu gjør årsdebut for sin trener og kusk Daniel Wäjersten og har en passende oppgave foran seg. Han er ikke avhengig av noe spesielt løpsopplegg og rapportener er gode foran årsdebuten. 6 Esprit Sisu blir vår andre V75-banker i V75-4.

Meget spennende debut for Eilefsen
To flotte fireåringer fra Leangen gjør begge en svært spennende start i V75-5/V4-2. Vegard Lundstrøm Wolden-trente 1 Hauk Viktor blir spillefavoritt sammen med Rikard N. Skoglund, men svært spennende er det med 4 Faks Odin som gjør sin første start i regi Stian Eilefsen. Denne har vist voldsom fart i regi Monika Fremstad, men slitt veldig med å trave feilfritt. Blir klart mindre spilt enn Hauk Viktor i V75-5/V4-2, men er et opplagt kryss på kupongene.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Frekk DD-banker
Jessica Sidbäck har en veldig fin hest i 10 Google Sisu som starter i V75-6/DD-1. Vallaken gjør solide løp hver eneste gang, men blir neppe mer enn ett tredje/fjerdevalg i V75-6/DD-1. Er sterk og tøff og leverer hver eneste gang. I en herlig DD-omgang, velger vi å bankerspille 10 Google Sisu i DD-1.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under.