Gå til sidens hovedinnhold

Strålende V86-omgang fra Bjerke og Solvalla

En krevende V86-omgang med et voldsomt potensial venter i kveld. Flere av løpene er svært åpne, og det vil overraske oss mye om ikke dette gir solid betalt! Du blir vel med oss i jakten på storcashen?

Lerum med supertips i V86-spillet - Kr.835 525 innspilt!
Undertegnede serverte SVÆRT sterke V86-tips til den gedigne jackpotomgangen fra Sverige 29. september, og det ble en solid opptur for mange av de som tok rygg. Sashay Kemp (2-valg), Gio Cash (1-valg), Fröken Fräken (1-valg / vår banker), Zarenne Fas (2-valg), Unico Broline (3-valg), og Imhatra AM (2-valg) sto alle først på ranken. Samtlige V86-systemer satt som de skulle, og det gjorde også en rekke av de flate bongene på Eksperten.

Totalt omsatte Nettavisen for ca 116 000 på Eksperten til onsdagens V86 på Solvalla/Jägersro. 36 andelslag gikk inn med 8 rette, mens det også ble litt penger inn på de øvrige andelslagene. De 36 andelslagene som gikk inn kammet med seg hele Kr.770 478. Totalt spilte Nettavisen inn formidable Kr.835 525 onsdag kveld.

Sendingen begynner klokken 11.30 / V86-1 er i gang klokken 20.30


Bjerke og Solvalla står for kveldens V86-omgang, og vi elsker at vi får fire av løpene i Norge. Omgangen som venter er KREVENDE, og her går det mot store kroner til de som greier å løse denne V86-rebusen. På de flate bongene banker vi 2 Hulken Sisu (V86-1), for leverer den i nærheten av hva den kan så skal det ikke være snakk om saken. Tipsene våre er som følger:

V86-1 : 2 Hulken Sisu – Konkurrerer egentlig mot seg selv i innledningsløpet, for ingen er i nærheten av den på ren kapasitet. Feilet med krefter igjen mellom hester på oppløpet sist, og hadde travet rundt 12,0/2140ma uten den galoppen. Er sterk/tøff, og har en stor sjanse selv om den skulle havne i dødens. Eneste usikkerhetsmomentet er at Stall Hamre sine hester presterte langt under pari på Bjerke i går, og det er klart at det gjør oss noe usikre. Vi spiller dog på at hesten er FRISK, og da skal den stå soleklart først på ranken.

Velger man å gardere så er det stallkompisen 4 Global Undefeded vi frykter mest. Spurtet sterkt sist, og var positiv etter en liten pause. Er meldt uten sko på alle fire, men går trolig med sko. Motbudet. 5 Goodman B.R. – Holdt godkjent fra tet sist, men hadde også godt av det løpet i kroppen etter pause. Er normalt forbedret, og skal med om man først garderer Hulken Sisu.

Vår rangering : A : 2 B : 4-5-8-1-6 C : 3-7

En ny herlig V86-omgang venter onsdag. Ved å klikke på denne lenken kan du kjøpe deg inn i våre andeler som har en pris fra Kr.50 til Kr.1 500.

V86-2 : 2 Racing Ribb – Har vært knallgod etter den kom inn på stallen til Johan Untersteiner, og virkelig levert varene. Fikk riktignok maks sist, men gikk da på treningsbalanse og med en vanlig vogn. Var tapper etter et tøft opplegg nest sist, mens den vant enkelt fra dødens på en 11-tid tredje sist. Her kan det fort bli gratis tet, nå blir det skoløs / BIKE, og dette er hesten å slå. VI TROR PÅ EN FLOTT MULIGHET! 9 Eddy West – Er nok en bedre hest på ren kapasitet, men var vært borte en mnd grunnet sykdom, og neppe helt i toppform direkte. Blir fort kjørt litt defensivt i kveld? Må uansett med om man garderer Racing Ribb. 10 All Star – Kan ALT på en god dag, og den var også OK til seier sist. Vi liker kuskeplusset med Adielsson, og denne er en tenkbar skrell om den leverer på topp.

Vår rangering : A : 2 B : 9-10-3-7-1-4 C : 5-6-8

En ny herlig V86-omgang venter onsdag. Ved å klikke på denne lenken kan du kjøpe deg inn i våre andeler som har en pris fra Kr.50 til Kr.1 500.

V86-3 : 8 Zimmer Grif – Er veldig på riktig vei i ny regi, og måten den bare blåste inn til seier på sist, ja, den imponerte. Fikk det riktignok litt sydd opp, men så uansett utrolig bra ut via 08,5 s 300m. Husk at når denne begynte å starte i Norge så var Hamre veldig klar på at den var best over lengre distanser. Vant også et par løp over stayerdistanse i 2020, og banket langt bedre hester enn hva den møter nå. Her er den veldig riktig ute når det gjelder motstand, distansen er altså kun et pluss, og med tempo skal den ikke bli enkel å stå i mot. KAN SKRELLE! 4 Force De Flandre – Har nesten tjent hele sitt grunnlag i år, og den har vært meget god. Nå er den hardere ute, og dette er ingen enkel oppgave for storfavoritten. Vi er dessuten noe usikre på hvor bra den er over stayerdistanse, og blir ikke sjokket om den ikke henger sammen i aksjonen helt hjem. I kveld spekulerer vi mot storfavoritten!

2 Key To Happen – Spurtet bra sist, og gjør nesten kun fine løp. Har en passende oppgave foran seg i kveld, den er sikret et bra opplegg fra sitt fine spor, og får stå som løpets outsider.

Vår rangering : A : 8-4 B : 2-9-5 C : 3-1-6-10

En ny herlig V86-omgang venter onsdag. Ved å klikke på denne lenken kan du kjøpe deg inn i våre andeler som har en pris fra Kr.50 til Kr.1 500.

V86-4 : 10 Vincent C.D. – Her er det veldig jevnt blant flere, og dette er ikke helt lettløst. Vår ide liker vi, og den utvikler seg ordentlig fint. Gikk en bra sluttrunde sist, og på klokken stod det 12,0 s 800m på et bra sett. Så smellfin ut i kulissene etter startgalopp nest sist, og den må passes mot helt riktig motstand i kveld. OBS! 12 Ted Trot – Er en annen hest vi liker, og en hest som utvikler seg meget bra. Kom frem i dødens på siste bortre sist, og den fullførte meget bra. Får den bare litt tempo her så blir vi overrasket om den ikke dukker opp på foto. MÅ MED PÅ ALT!

4 Banana Joe – Har blitt kjørt av en utrolig svak kusk de siste gangene, men har uansett gått fine løp. Nå får den opp en langt mer offensiv kusk, Banana Joe har en god del inne, og fra et fint spor bak bilen er den tidlig på vår rank.

Vår rangering : A : 10-12 B : 4-9-5-6-7 C : 2-11-3-1

V86-5 : 12 Cuando Bailando – Her er det også veldig jevnt, og det skiller utrolig lite. Hesten vi plasserer først har fått tre løp i kroppen etter et lengre avbrekk, og den fullførte solid sist. På klokken stod det faktisk 12,9 s 1000m. Kan fort være ytterligere forbedret til kveldens oppgave, og klaffer det bare litt underveis så skal sjansene være gode. SPILLES! 10 Gala Bella – Fullførte kruttsterkt sist, og falt virkelig med flagget til topps da. Har bra grunnkapasitet, og det skal bli spennende å se den i hendene til Dalen. Plukkes med på en tidlig gardering.

6 Lousiana – Satt bom fast som fulltanket sist, mens det ble helt feil for den nest sist. Har møtt gode hopper i årgangsløp, og dette ser litt billigere ute. Får stå som en klar outsider i et løp hvor det kan være smart å gardere bredt.

Vår rangering : A : 12 B : 10-6-5-2-14-9-13 C : 8-11-1-15-4-7-3

V86-6 : 11 Bahama Passion – Er en ordentlig god hoppe som ikke var langt unna å kvale inn til finalen av StoChampionatet tidligere i år. Kom ut etter en liten pause sist, og ble der sittende bom fast mot bedre hester enn hva den møter nå. Får den bare litt tempohjelp så kan denne umulig bli enkel å stå i mot, og det er snakk om en soleklar tipsener for oss. 10 Mellby Eye Catcher – Blir ikke mye spilt, og den var et sistevalg når vi la ut våre tips. Vær OBS på at dette er en hoppe som er herdet mot tøff motstand, og som dessuten trives over denne distansen. Har startet over stayerdistanse 10 ganger, og seks av gangene har den vært på trippelen. Femte sist ble det også seier på distansen… Har fått to løp i kroppen etter pause, og avsluttet sterkt i kulissene sist. Da klaffet det ikke akkurat underveis, og den kan skrelle om det klaffer bedre nå. OBS! 3 Fossens Wally – Er en av hestene med best grunnkapasitet, og den er aldri ueffen om den leverer som best. Har gjort fine løp på slutten, den står i et bra spor bak bilen, og vil også ha fordel av at bakskoene rykkes. Dette er løpets outsider.

Vår rangering : A : 11 B : 10-3-7-5-9-4-8-2 C : 1-6

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV86-7 : 9 Taste Of Diamonds – Her blir det kjøring, og det med favoritten trolig i dødens. Det kan dermed bli svært riktig å komme bakfra med sparte krefter, og det vil vår ide gjøre. Leverte en tung sluttrunde fra spor 12 nest sist, mens det ble galopp sist. Oleg opp er svært interessant, og dette er en traver man ikke må undervurdere i kveld. 6 Jeanie B.R. – Fullførte bra i Hoppe Derby sist, og den har utviklet seg fint. Er lynrask fra start, og finner «MESTER» Høitomt en fin posisjon til den så burde den dukke opp helt der fremme. En kjapp sprint er intet minus.

4 A Perfect Dutchess – Fikk på seg et helstengt hodelag sist, og var da forbedret med «en mil». Bare dundret unna, og vant overlegent. Til denne starten blir det skorykk på alle fire, men vær uansett litt OBS på at den trolig må vinne dette fra dødens på 1 Fidanza, og det trenger ikke bli veldig enkelt…

Vår rangering : A : 9 B : 6-4-1-2-10 C : 8-5-3-7

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV86-8 : 11 Thelma M.M. – Fullførte fint på en god tid sist, og er i en ordentlig bra form. Er LYNRASK fra start, og vi har sett denne suse til tet fra tillegg før. Slår altså de fleste nedover startsiden, og klaffer det siden med et OK opplegg så er den alt annet enn ueffen i et løp som dette. Slår til som en herlig frekkis? 5 Primadonna Tile – Hadde vi fort banket om den hadde for eksempel stått i spor en på strek. Nå ble det spor fem, og fra det sporet er det en klar galopprisiko. Feilfritt = da kjemper den om seieren. 6 Himalaya Sisu – Mange går til på denne i kveld, da man trenger en banker. Satt bom fast sist som fulltanket, og det er en flink hoppe. Nå blir det på med baksko, og det vil redusere sjansene noe. Erik Adielsson opp er dog et voldsomt pluss. Vi ranker den kun inn som en outsider, men den skal naturligvis med på gardering.

Vår rangering : A : 11-5 B : 6-13-4-2-7-3 C : 12-15-1-10-9-14

Stalltips er et spill der Rikstoto velger hestene og fyller ut kupongen for deg. En oppgradert spillopplevelse gjør det enkelt for alle, uansett forkunnskaper.