Onsdag venter en ny spennende V86-omgang fra Sverige. Ved å klikke på denne lenken kan du kjøpe deg inn i våre V86-andeler som har en pris fra Kr.50 til Kr.1 500.

Sendingen begynner klokken 17.30 / V86-1 er i gang klokken 20.30


Bergsåker, og Solvalla byr på en ny fantastisk spennende V86-omgang fra Sverige. På de flate bongene banker vi 10 Don Fanucci Zet (V86-2) og 4 Rocket Boy (V86-4). Det ser ikke veldig vrient ut INNLEDNINGSVIS denne kvelden, men flere av løpene litt ut i omgangen er svært krevende, og en veldig bred gardering er nødvendig der.

Våre tips er som følger:

V86-1 : 3 Alert Kronos – Tok årets første seier sist når den bløffet hjem løpet fra tet via 17,2 f 1000m. Det kan fort bli reprise mot en overkommelig gjeng i kveld, og den skal stå først på ranken. Er dog ikke veldig bra, og det er ingen hest vi ønsker å banke. Motivert, men… 10 Sherlock – Er i veldig bra form, og absolutt en tenkbar skrell. Kom til mål med krefter igjen i kulissene sist, og den er for tiden formsterk. Må med ved gardering av favoritten.

5 Bellis Frontline –
Ble sittende fast i sitt siste løp før den fikk seg en liten pause, og var veldig god før dette oppholdet. Nå er den behandlet, rapportene er fine, og får stå som løpets outsider.

Vår rangering : A : 3 B : 10-5-4-11 C : 1-6-12-9-8-7-2

Onsdag venter en ny spennende V86-omgang fra Sverige. Ved å klikke på denne lenken kan du kjøpe deg inn i våre V86-andeler som har en pris fra Kr.50 til Kr.1 500.

V86-2 : 10 Don Fanucci Zet – Årets vinner av Elitloppet dukker altså opp i kveldens V86-omgang, og dermed er bankeren selvskreven. Matches altså mot PDA i 2022, og skal den ha noe der å gjøre så taper den ikke i kveld. Vant enkelt i sitt siste løp, og er nok på vei mot superformen igjen. ALL IN!

Vår rangering : A : 10 B : - C : 3-11-2-9-4-5-6-1-7

Onsdag venter en ny spennende V86-omgang fra Sverige. Ved å klikke på denne lenken kan du kjøpe deg inn i våre V86-andeler som har en pris fra Kr.50 til Kr.1 500.

V86-3 : 2 Imhatra AM – Er brenngod, og har vist få svakhetstegn. Trykket seg etter hvert til tet sist, og bare stakk unna til slutt. Kom til mål med masse krefter igjen, og det virker ikke som om formen akkurat er på hell. Kjører seg normalt tidlig til tet igjen, og siden skal dette være over. Motivert storfavoritt som også vi tror mye på. 4 Cintra – Feilet sist, men det er slik denne kan være. Er meget god på sitt beste, og skulle Robert Bergh greie å ta seg til tet så kan fakta dette bli mer spennende enn det ser ut til på forhånd. Motbudet.

6 Filippa B.J. – Er en veldig fin hoppe som vi liker, men nå er den klart hardere ute, og er derfor mer trippel enn veldig seiersaktuell. Skal dog med om man spekulerer litt mot favorittene.

Vår rangering : A : 2 B : 4-6-10-7-11 C : 9-1-8-3-5

Onsdag venter en ny spennende V86-omgang fra Sverige. Ved å klikke på denne lenken kan du kjøpe deg inn i våre V86-andeler som har en pris fra Kr.50 til Kr.1 500.

V86-4 : 4 Rocket Boy – Var med på en helt vill kjøring sist, og første 1000m gikk altså unna etter 13,5. Greide likevel å avgjøre knepent, men sikkert, og fikk et stort pluss i kanten av oss. Til denne starten vurderer man også å feste på en BIKE for første gang, og det vil gjøre den enda kjappere fra start. Taper neppe dette løpet om den kommer seg foran, og igjen er det snakk om en veldig motivert favoritt som vi tror MYE på.

10 Abbe Av Sveden –
Spurtet klart bra bak en såpass god hest som Global Bodyguard sist, og utvikler seg fint. Skulle det bli et høyt oppdrevet tempo så er denne alt annet enn ueffen. Motbudet. 6 Ove Palema – Var helt OK i debuten for Goop sist. Ventes forbedret, og får stå som løpets outsider.

Vår rangering : A : 4 B : 10-6-7-11-12-2-3 C : 5-8-9-1

V86-5 : 11 Krakas – Her er faktisk ingen sjanseløse, og en bred gardering kan vise seg å være smart. Vår ide er 20m billigere ute kontra 3 Navona som den stod 20m bak sist. Fikk da sene luker, og kom fulltanket til mål. Trenger litt hjelp underveis, men får den først det så er den fakta ikke så verst. Stallformen til Jan Ove Olsen er også meget god. Sjokker? 6 Diones Smaragd – Er god på sitt beste, og den er normalt HET i et løp som dette. Har riktignok ikke vært helt på topp de siste gangene, men viser den bare litt form igjen så duger den altså godt. Motbudet.

3 Navona –
Er bedre enn raden, og den får mange tilhengere i totoen. Kan muligens komme seg tidlig foran, og da er sjansene for seier gode. Er dog ikke å stole på, og dette er en favoritt vi velger å spekulere mot.

Vår rangering : A : 11 B : 6-3-12-10-8-1-5-9-2-4 C : -

V86-6 : 3 Urban Africa – Utvikler seg veldig bra, og den spurtet meget sterkt bak knallgode Tetrick Wania sist. Står i et bra spor bak bilen, den er over middels fra start, og den er vårt førstevalg i dette fantastisk flotte 2-årsløpet. 5 Bedazzled Sox – Lyser det litt ekstra av, og den har vunnet med krefter igjen hver gang. Går nok 15,0 om nødvendig, og den er tidlig på vår rank, 9 Kayla Westwood – Lyser det også litt ekstra av, og den har imponert i de to løpene den har gjort. Sist viste den 14 s 800m på et meget bra sett. Kan blåse ned alt fra sitt fine smygspor. Dette er løpets outsider.

Vår rangering : A : 3 B : 5-9-8 C : 1-4-2-7-6

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV86-7 : 9 Xanthis De Roi – Fikk maks sist, og var kanskje ikke helt på topp da. Dog kan den være slik, og er noe humørbetont. Er ordentlig god på sitt beste, den har en perfekt oppgave foran seg, og distansen er kun et stort pluss. Sko på alle fire er dessuten ikke noe problem. Kommer tungt i sluttrunden, og senker alt? 12 Dwayne Zet – Blåste inn til en enkel seier, og imponerte sist. Var ikke helt 100% i aksjonen, men vi regner med at Oscar Berglund har kontroll på dette. Sporet trekker ned, men denne har solid styrke, og blir ikke enkel å stå i mot nedover oppløpet. Motbudet.

8 Chestnut Bojje –
Er tøft meldt her, og vi føler at favoritten vil bli klart overspilt. Er en meget god hest i grunnlaget, men nå er det opp en klasse, og for oss er dette kun en bitteliten outsider.

Vår rangering : A : 9 B : 12-8-5-7-3-11-1-2-6-4 C : 10

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV86-8 : 9 La Mauresque – Svært jevn finale, og heller ikke her er det mange som er helt sjanseløse. Hesten vi plasserer først ligger i skorpen, og her skal man virkelig være litt på vakt. Viste 12,1 s 800m nest sist, mens den kom til mål med masse krefter igjen som fastlåst sist. I kveld har den et optimalt smygspor, og får dessuten opp supertalentet Magnus Djuse i «JOLLA». SE OPP! 12 Bansky – Kan være onsdagens supersjokk. Hadde et sterkt fjorår, men har ikke levert så bra i år. Er nå på riktig vei i ny regi, og den gikk OK i kulissene sist. Kontio opp, riktig motstand, og vi ranker den altså tidlig på.

6 Pucks Bounce –
Var lovende som unghest, men har så vært lenge borte, før den debuterte for Oskar Kylin Blom sist. Da var den feilskodd, og det løpet kan man bare glemme. Rapportene på den er sterke, og får derfor stå som løpets outsider.

Vår rangering : A : 9 B : 12-6-11-7-1 C : 4-3-5-10-2-8

Stalltips er et spill der Rikstoto velger hestene og fyller ut kupongen for deg. En oppgradert spillopplevelse gjør det enkelt for alle, uansett forkunnskaper.