Lerum med fantastiske objekter til V75-omgangen på Axevalla 24. juli
Undertegnede kom IKKE i mål i V75-SPILLET, men et par objekter var helt fantastiske i denne omgangen, og i V5-SPILLET ble lukene tømt. Barbro Kronos (0,9% - 9-valg) og Loaded Leila (1,2% - 11-valg) ble begge varslet for, og V5-bongen til Kr.450 satt som et skudd. Utbetalingen ble meget solide Kr.55 720,-. Gikk du glipp av følgende?:

V75-3 : 1 Honey Mearas – Er kapasitetsmessig i en egen klasse, men har ikke sett som best ut i årets to løp, og selv om den har vunnet så har det gjort oss usikre. Nå varsler Reden om at den fungerer bedre i jobbene, og det kunne ha dreid seg om en banker fra en annen utgangsposisjon. Blir normalt overflydd, og da kan Kihlström finne på å gi den et passivt løp. Som han for eksempel gjorde med Hail Mary tidligere i uken. Honey Mearas plasseres først, men den må garderes fra innersporet. 2 Barbro Kronos – Var kun helt OK i debuten for Markus Svedberg. Kan MYE bedre enn som så, nå blir det skorykk på alle fire, og vi plukker den med som en tenkbar storskrell.

V75-6 : 6 Global Confession – Ble spurtet ned oppunder mål sist, men gjorde uansett et sterkt løp. Har vært matchet i tøffe omgivelser, og det finnes ingen Chebba Mil eller Imhatra AM med i dette feltet. Kusken er dessuten knallgod, og fra eventuelt tidlig tet tror vi på en stor sjanse. SPILLES! 1 Loaded Leila – Har vært matchet mot bedre hester enn dette, og gikk helt greit i et forsøk til StoChampionatet sist. Var noe tung, og trengte nok det løpet. Er en tenkbar skrell med klaff på veien i et løp som dette.

Lerum med V86-fest i Sverige 18. mai - 1,4 millioner innspilt
Tipsene til undertegnede satt EKSTREMT godt til onsdagens JACKPOTOMGANG i det superpopulære V86-spillet. Totalt ble det fullklaff for hele 56 lag på Eksperten. Hovedbankeren etter strykninger var Racing Mange, mens den nest beste bankeren var Raya Maya. Skrellen i finalen, Sourire Frö, ble det servert solid info på, og den var vårt 2-valg.

Totalt ble det 1 399 944 kr innspilt på de 56 andelslagene som gikk inn med 8 rette. Nettavisen omsatte for 140 000 kr til onsdagens V86-omgang på Solvalla/Åby.

Lerum med enorm V75-suksess på Forus 30. april - over 2,6 millioner innspilt
Undertegnede leverte meget solide vurderinger til lørdagens V75-omgang på Forus. Riktignok ble min hovedbanker på Nettavisen Ble Du Gers kun nummer to i V75-6, men SAMTLIGE SYSTEMSPILL, og seks siste info-bonger satt som de skulle på Eksperten.

Totalt ble de altså fullklaff for 19 andelslag og disse spilte inn formidable formidable 2 651 419 kr. Nettavisen omsatte for kr 212 816 til denne V75-omgangen på Eksperten.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Sendingen begynner klokken 18.00 / V86-1 er i gang klokken 19.20

Boden byr på en strålende V86-omgang i kveld, og vi har jobbet frem en hel del snadder i denne omgangen. Den beste bankeren kommer fra Norge, og vi tror på en meget solid sjanse for 5 Ari Potter (V86-2). Vant årsdebuten sist, var dog noe tung, og er normalt MYE forbedret til i kveld. Sitter tidlig i tet, og siden skal dette være over.

Våre komplette V86-tips er som følger:

V86-1 : 1 Walther På G. – Er en brennkvikk sprinter som kom ut i ny regi sist. Leverte da en solid sluttrunde, og spurtet bra nedover oppløpet. Har helt perfekte betingelser foran seg i kveld, og skulle den kanskje være ytterligere forbedret, ja, da dukker den opp på foto fra drømmesporet. 6 Just Celebration – Detvar veldig varmt sist denne var ute, den hadde drukket dårlig, og presterte langt under pari i selve løpet. Var knallgod fra dødens nest sist, og satt fast som pigg på en 10-tid tredje sist. Leverer den noe i nærheten av det den gjorde nest sist og tredje sist så blir den alt annet enn enkel å ha med å gjøre, og den må naturligvis med på en tidlig gardering. Motbudet.

Vår rangering : A : 1 B : 6-2-11-10-4-5 C : 7-9-12-3-8

Klikk på denne lenken for å kjøpe andel på Eksperten til onsdagens V86-omgang fra Boden. Andelene har en pris fra kr 50 til kr 1 500.

V86-2 : 5 Ari Potter – Blir vår hovedbanker i kveldens V86-omgang, og den vinner dette om den leverer noe i nærheten av på sitt beste. Vant enkelt i comebacket sist, og var ikke helt tom over mål. Så dog noe tung ut, og det løpet har nok kun gjort godt. Burde kunne gå en 24-tid om nødvendig, og gjør den det, ja, da lar den seg ikke slå. Velger man først å gardere vår banker så er det VIDÅPENT bak den.

Vår rangering : A : 5 B : 14-7-10-13 C : 11-6-2-3-9-12-8-15

Klikk på denne lenken for å kjøpe andel på Eksperten til onsdagens V86-omgang fra Boden. Andelene har en pris fra kr 50 til kr 1 500.

V86-3 : 3 Idomenio Sisu – Fikk seg en ordentlig tømmer i SprinterMästaren sist, og viste da 09,2 s 1550m etter galopp. Har vært utrolig bra hittil i år, men løpet sist kan ha kostet mer enn det smakte, og hvorfor har den vært såpass usikker bak bilen på slutten? Glem heller ikke at den i fjor var helt rå tidlig på året, men så var det helt over når man kom til august… Blir kolossalt hardt betrodd i kveld, det er beste hesten, men i kveld prøver vi likevel å spekulere litt mot den. 8 Maybach W.F. – Holder man veldig høyt, og den viste 09,8 s 800m sist. Tredje sist var den nesten like mye spilt som storfavoritten her, havnet etter hvert i dødens på den, trykket hardt på, og fullførte fint. Er ikke veldig mye dårligere enn Idomenio Sisu, og den skal med på en tidlig gardering.

7 Kavatosåfin – Var meget god i deler av fjoråret, og lovet bra da. Har ikke fått det til i år, men formen er nok ikke så verst, for sist travet den 12,6/2140ma, og det uten å fungere… Kommer ut skoløs i kveld, den er garantert behandlet, og får stå som løpets outsider.

Vår rangering : A : 3 B : 8-7-2-6-4 C : 1-5

Klikk på denne lenken for å kjøpe andel på Eksperten til onsdagens V86-omgang fra Boden. Andelene har en pris fra kr 50 til kr 1 500.

V86-4 : 6 Yoshi Ness – Ble sittende fast i løpet som knallgode L.A. Boko vant nest sist, mens den også sist kom til mål med krefter igjen. Var da med på en luftig åpning, og dette er en hest i absolutt toppform. Er blitt strøket inn ett spor, og klaffer det bare litt bedre underveis så har denne vinnerform i kroppen. OBS! 3 Baby Boy – Har egentlig et dønn riktig løp foran seg, og hadde den hatt form så kunne det ha dreid seg om en banker. Har dog ikke vært på topp de siste gangene, men sist er det mulig at den ble felt av en helt elendig bane. Kan ikke få en bedre oppgave enn dette, og må naturligvis med på alt.

2 Magic Caviar – Har endelig funnet litt form igjen, og den duger her om den leverer som sist. Fra et bra spor får den stå som løpets outsider.

Vår rangering : A : 6 B : 3-2-1-11-5-10 C : 8-7-12-9

Klikk på denne lenken for å kjøpe andel på Eksperten til onsdagens V86-omgang fra Boden. Andelene har en pris fra kr 50 til kr 1 500.

V86-5 : 5 Keira De Veluwe – Kan være helt klink her, og den er spillbar. Den gikk meget sterkt i kulissene etter galopp nest sist, mens den var god toer etter at den ble delvis bortkjørt sist. Er normalt forbedret med en blåser i kroppen etter pause, her blir det et offensivt opplegg, og skulle Sandra Eriksson ta seg tidlig til tet så må sjansene for seier være store. SPILLES! 12 So Chic – Kan være stjernesmellen her. Galopperte seg bort sist, men liker ikke å bli tatt for mye i, og det var grunnen til galoppen. Gangen før stod den 20m bak 6 Amie Ness, og spurtet enormt sterkt etter et passivt opplegg. Var ikke langt bak 6 Amie Ness, og den fikk et stort pluss i kanten av oss. Er altså MYE bedre enn raden, den er 20m billigere ute kontra favoritten, og nå blir det dessuten skorykk foran samt at man fester på en BIKE. Må med om løpet først garderes.

8 Juno Beach – Var kun knepent slått av 6 Amie Ness nest sist, og da stod den altså 20m bak nevnte hest. I finalen sist fikk den maks, men gjorde det uansett helt OK. Er litt billigere ute nå, og klaffer det bare fra et dårlig spor så dukker nok den opp der fremme. Dette er løpets outsider.

Vår rangering : A : 5 B : 12-8-1-6 C : 14-11-10-9-7-2-15-4-3-13

Klikk på denne lenken for å kjøpe andel på Eksperten til onsdagens V86-omgang fra Boden. Andelene har en pris fra kr 50 til kr 1 500.

V86-6 : 14 Xanthis Excalibur – Har egentlig vist bra kapasitet ved flere anledninger tidligere, og vi var derfor spent på den når den sist debuterte for sin nye trener. Var smellbra direkte, og jogget 13,3/1640ma med krefter igjen. Er nok bedre på kveldens distanse, den har fått et løp i kroppen etter oppholdet, og gjør seg garantert ikke bort i omgivelser som dette. Skreller? 6 Grit Brodde – Var ganske lovende når den stod hos Wäjersten, og vi likte den også i debuten for Sandra Eriksson sist. Vant ganske enkelt fra tet, og hadde nok litt krefter igjen. Skulle den komme seg foran igjen så blir den naturligvis ikke enkel å ha med å gjøre.

1 Kihi Kihi Boko – Har vært ordentlig bra, og fakta imponert oss litt. Vant enkelt etter pause sist, og var ikke tom over mål. Blir bare ikke innersporet en felle så kjemper den nok om seieren igjen.

Vår rangering : A : 14 B : 6-1-2-13-3-12 C : 4-11-15-5-8-9-7-10

Klikk på denne lenken for å kjøpe andel på Eksperten til onsdagens V86-omgang fra Boden. Andelene har en pris fra kr 50 til kr 1 500.

V86-7 : 11 Leave Your Sox On – Spurtet bra i finalen mot bedre hester enn dette sist, og kom til mål med litt krefter igjen da. Har vært tøft matchet på slutten, og dette er en billigere oppgave. Kan bare gå med i rygger her, spare speeden sin, og siden komme for fullt ned mot siste sving. Runder alt? 13 Magic Cash – Er nok en mer grunnkapabel hest enn favoritten, men den er også langt mer usikker. Spurtet strålende sist, og det var et stort skritt i riktig regning. Elsker denne distansen, og feilfritt blir den ikke enkel å stå i mot. Motbudet.

6 Dulce De Leche – Har vært strøket, og kommer ut etter en liten pause. Har en riktig oppgave foran seg, og skulle den komme seg tidlig foran så vil den lede dette lenge om den leverer på topp. Får stå som løpets outsider. Løpet ellers holder ganske svak klasse, og det skiller mye.

Vår rangering : A : 11 B : 13-6-4 C : 9-10-8-12-1-3-2-5

Klikk på denne lenken for å kjøpe andel på Eksperten til onsdagens V86-omgang fra Boden. Andelene har en pris fra kr 50 til kr 1 500.

V86-8 : 4 AD Hoc – Debuterte for Robert Bergh nest sist, og gjorde det ved å vinne sikkert. Møtte da en billig gjeng. Sist var den ute mot veldig gode hester, ble hardt brukt, og trakk seg da noe til slutt. Har garantert hatt godt av disse to blåserne i kroppen etter at den kom inn på stallen til Bergh, og vil normalt bare bli bedre og bedre fremover. Er svært grunnkapabel, og burde ha en del å hente i tiden som kommer. Får opp formkusk Kim Eriksson i kveld, og fra et fint spor blir det nok full bøtt direkte. PASSES! 2 Henry Flyer Sisu – Var det enormt sterke rapporter på når den debuterte for Petri Salmela nest sist, og den gikk også klart bra direkte. Sist fikk den et upassende tøft opplegg, og det er ikke slik denne skal kjøres. Nå står den i et bra spor, den er sikret et bra opplegg, og må med på en tidlig gardering.

Vår rangering : A : 4 B : 2-5-1-10 C : 8-9-3-7-6

Stalltips er et spill der Rikstoto velger hestene og fyller ut kupongen for deg. En oppgradert spillopplevelse gjør det enkelt for alle, uansett forkunnskaper.