Østre har bankeren

Ole Johan Østre kjører vår banker på Momarken. Foto: Anders Kongsrud/www.hesteguiden.com.
Ole Johan Østre kjører vår banker på Momarken. Foto: Anders Kongsrud/www.hesteguiden.com.

Frekk banker i et vidåpent V65-spill! Mulig skrell i monteløpet av en hest som er mye forbedret! Det er store kroner i vente på Momarken tirsdag!

Momarken er en bane som vi stadig gjør det veldig bra på, og også denne tirsdagen har vi ambisjoner om å komme oss til lukene. Vi spiller frekt i jakten på de helt store kronene, og dette er en meny som virkelig var utfordrende å komme i mål med. 6 Idjerven (V65-2) er dagens interessante banker for oss, og skulle den komme seg tidlig foran her, ja, da burde dette løpet være kjørt... Mer om bankeren, og andre objekter finner du lengre ned i artikkelen.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Etter litt stang ut de siste to lørdagene i V75-spillet så er vi mer enn sulten på en saftig revansje i vårt store favorittspill på lørdag. Vi henger dog ikke med hodet da vi tidligere i år har spilt inn over 2,5 millioner i V75. Høydepunktene sålangt:

* På Bergen Travpark 21. februar spilte vi inn 800 000 i V75-spillet, og ALLE forslagene våre satt!

* På Leangen 24. januar spilte vi inn 1,2 millioner i V75-spillet, og Kurt Leirvåg serverte noen magiske tips fra sin favorittbane.

Allerede i dag kan du kjøpe deg et "V75-lodd" til Drammen som kan gjøre deg til mangemillionær. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

Nye innleveringsfrister som gjelder fremover:

Mandag er det nye innleveringsfrister å forholde seg til når det gjelder kveldsstevnene her hjemme og i Sverige. V65-1 i Norge vil heretter starte kl 18.45, mens V64-1 i Sverige vil starte kl 20.05.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Dagens banker på Momarken:

V65-2 : 6 Idjerven – Er en lillebror til mer kjente Lumjor, og den har litt å leve opp til. Virker for tiden å utvikle seg flott, og nå sist så viser den faktisk 29,4 s 1300m etter den siste galoppen. Var ikke tom på det. Skulle den komme seg foran her, ja, da skal de få springe fort for å slå den! I en VIDÅPEN V65 så velger vi å banke. Garderer man Idjerven så er nok «skrikhesten» 10 Røyns Nora en av dem som skal tidlig på. Dette er en tidligere Harstad-hest som debuterer for Erik Killingmo med fine rapporter i ryggen.

Spennende objekter i monteløpet:

V65-3 : 2 Cherokee News – Har kommet seg mye etter at Madelen Berås overtok ansvaret for den. Nå sist så er den fakta knallbra, og da har vi 16,5/1600m på klokken etter en grov galopp. Det gjorde den på en elendig bane… Skal normalt sett bare bli bedre og bedre, og kommer den seg bare ut i fra start så skal noen og enhver få kjørt seg! Stor OBS hest som må passes. Luringer finnes det nok av i dette åpne monteløpet: 3 Beak’s Tamara – Slo en såpass bra hest som Beak’s Mr. Toby i monteprøveløpet, og på fart er den god nok. Skal bli spennende å se under sal. 12 Dixi D’ Hilly – Er Siv Emilie Løvvold sitt valg, og da har hun likt den i prøveløpet. Vi garderer altså den store favoritten 8 Rokko K.D.

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Luring direkte:

V65-4 : 9 Brego Baklengs – Har stor fart i kroppen sin, og den gjør her en spennende årsdebut. Har trent skikkelig bra i vinter, og den skal være godt forberedt til denne oppgaven. Sporet er perfekt for å smyge med, og blir det bare litt fart her så dukker normalt sett denne frekkisen opp i riktig ende. OBS! Løpet ellers er meget åpent, og her er det bare å gardere bredt.

Klikk her for fleruker

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under.