Større oppgaver i vente for bankeren

Claes Svensson er dagens bankerkusk fra Åby
Claes Svensson er dagens bankerkusk fra Åby

Torsdagens V64-banker fra Åby har man store ambisjoner med, og den var god i seiersløpet sist. På Åby byr vi også på en luring som endelig står fint til.

Denne artikkelen er tilrettelagt av Rolf Lerum. Tips, analyser og spilleforslag er utarbeidet Nettavisens svenske travekspert Mats Persson.

Tok du rygg på oss til lunsj? Det ble nemlig en smakfull lunsj for flere av våre kunder fra Bjerke torsdag 13.November. Objekter som Sonar Brodde (3-valg), Kagge Lina (8-valg), samt Hades Håleryd (4-valg) ble det servert GOD INFO på. Den største bongen på Nettavisen med en innleveringspris på Kr.1 152 betalte ut flotte Kr.11 784,-. Vi gratulerer de av dere som tok rygg fra Bjerke denne torsdagen.

På lørdag så er det JARLSBERG som arrangerer ukens gedigne V75-omgang, og her kan du bli mangemillionær. Her venter nemlig SVIMLENDE 13 millioner til en alenevinner! Av sportslige godbiter i omgangen så gleder vi oss spesielt til DNT's Høstfinale for våre 3-åringer hvor vinneren av løpet kan stikke av med hele 100 000. UNIKUMET Lannem Silje er også en hest som vi selvfølgelig gleder oss å følge denne lørdagen. Bonger kan du kjøpe allerede nå, og de finner du her : Klikk her for å spille Nettavisen andelslag på Eksperten

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Når det gjelder dagen som vi har i vente så sparkes den som vanlig i gang fra Sverige, og der skal det kjøres lunsj fra Eskilstuna. Løpene fra Eskilstuna er i gang kl.12.20. Her finner du våre tips til Eskilstuna Så knaller Bjerke til med sin lunsj, og V5-løpene der starter kl.13.37. Her finner du våre tips til Bjerke Om kvelden så har vi løp fra Bergen samt Åby, og det er som man skjønner nok å glede seg til også i dag.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Innleveringsfrister Åby:

V64: kl.19.08

DD: kl.20.36

Klikk her for å spille Nettavisen andelslag på Eksperten

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

Fra Åby denne torsdagen så kan Mats by på følgende:

Dagens banker:

6 Örbäckens Cruella (V64-1) börjar närma sig fjolårets vinterform och då måste hon räcka gott i den här omgivningen. Hon matchas för start i Frankrike och vinner det här loppet på vägen..

Dagens luring:

2 Lizette Sisu (V64-5) har haft bakspår tre starter i rad och gjort det bra utan att räcka till riktigt. Nu har hon ett bättre utgångsläge och även om hon känns som en lite bättre sprinter känns hon lite intressant.