Større oppgaver i vente

Juniata Hanover, og Frode Hamre er på farten i V65.1
Juniata Hanover, og Frode Hamre er på farten i V65.1 Foto: Hesteguiden.com

Juniata Hanover, et nytt stortalent fra stall Hamre, er dagens klinke V65-banker fra Jarlsberg. Ellers venter en interessant meny som kan gi bra betalt.

Weekenden innledes denne kvelden med et V65 spill fra Jarlsberg, mens det er Bergsåker som står for V64 løpene i Sverige.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under.


Fra Jarlsberg som det her skal dreie seg om har vi blant annet jobbet frem en klink vinner samt et par lekre outsidere som fort kan sørge for «bølger» i kuponghaugen! Du tar vel rygg på oss i jakten på tusenlappene?

Klikk her for å spille Nettavisen andelslag på Eksperten.

Innleveringsfrister Jarlsberg
V65 kl.18.30
V5 kl.19.41
DD kl.20.03

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under.


Vi skal til lukene med følgende objekter :

V65.1 : 10 Juniata Hanover – Dette er et stort løfte som Stall Hamre tror mye på i 2014. Den har nå fått seg to løp i kroppen etter at den kom inn på den suksessfylte stallen, og den har gjort et bra inntrykk. Går riktignok litt på skakke, men det er også slik som den har vært tidligere, og ifølge Frode Hamre så er det ikke noe problem.

I debuten for Stall Hamre nest sist så fikk den gjøre som den ville, og etter at den la inn 10,7 s 500m så ble det helenkelt. Nå sist så ble den gitt et snilt løp innvendig mot mye bedre hester enn hva som her er i vente. Viser da 09,7 s 500m uten å få sjansen, og det var mye krefter igjen. Motstanden som er i vente denne fredagen jogger normalt sett talentet lett rundt, og for oss er dette dagens soleklare banker i jakten på fredags cashen.

V65.2 : 4 Midnight Plane – Er en traver med en OK grunnkapasitet, og vi var spent på den sist etter pause. Ble da passivt kjørt i fjerde innvendig, og der satt han godt. Kusken fant ingen luker mot mål, og Midnight Plane så meget fin ut i målgangen med krefter igjen på tanken. En blåser i kroppen etter avbrekket skal bare ha gjort godt, og den kan ventes forbedret denne fredagen. Får dyktige Morten Pedersen opp i vognen, og hesten er i de beste hender i dette stallmannsløpet. Må tas på alvor, og dette er en stor OBS hest i fredagens omgang.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under.


V65.3 : 4 Drivknekten –
Vi prøver oss med en skrellvariant i dette løpet vel vitende om at favoritten har bra betingelser foran seg. Når det gjelder vårt skrelldrag så gjorde den ved noen anledninger i fjor sterke løp. Et av de løpene som vi husker best var på Sørlandet 17.06.2013 hvor den til tross for dødens innledningsvis bare reiste i fra feltet til slutt, og den «jogget» 26,7/2140m med krefter igjen.

Har nå fått seg fire løp i kroppen etter en lengre pause, og den er klart pågang. Den avslutter veldig bra etter sene luker nest sist, og da er det krefter igjen på tanken. Nå sist så virket den til å ha mye igjen på siste bortre når den feiler i speedrykket. Gikk garantert glipp av en plass langt der foran, og en tid på 27 tallet. Fra tredje omvendt i volten så burde den komme seg fint avgårde, og den kan opplagt overraske denne fredagen med flyt. OBS!

V65.4 : 10 Orlando Piner – Hadde denne fungert optimalt, ja, da hadde den stått med et langt høyere grunnlag. Har dog hatt store problemer, og det har blitt mye galopper i løpene. Mistet aksjonen sist, og dermed så gikk den glipp av en plass helt der foran. Er behandlet i forkant av dette løpet, og er den 80% for dagen så må det dreie seg om en solid sjanse. Billigere løp enn dette får neppe Orlando Piner igjen, og i fra et perfekt spor i volten så er nok «mester» Høitomt på rask vei fremover med vår ide. Fortjener en sjanse, spesielt når det er såpass billig imot som dette.

V65.5 : 3 Kolnes Tom – Dette var et stort løfte når den stod hos Øystein Tjomsland, og det var en hest som stallen forventet seg mye av. Ble så flyttet, og den kom ut i en spennende årsdebut nå sist. Holdt der lekestue i billige omgivelser, og den la inn 30,0 s 500m med krefter igjen. Har et aldeles for lavt grunnlag i forhold til kapasitet, og vi blir ikke overrasket om dette er en traver som vil rade opp fremover. Vi vil dog se den i ett par løp til før vi stoler 110% på den, men normalt sett så dreier det seg om en flott mulighet.

V65.6 : 4 Turboline DK – I en vidåpen finale så går vi for en hest som holder en fantastisk form for tiden. Den hadde slått JC Supersun med tidligere luker tredje sist. Så følger den opp med å vinne lett nest sist. I sitt siste løp så blir den tatt ned oppunder mål, men da skal man huske på at første 500m ble passert på 10,7, og det var nok i tøffeste laget for Turboline DK. Takler den sporet på fredag, og fortsetter sin fine fremgang, ja, da er den helt sikkert med disse konkurrentene helt hjem. Klar obs hest i det som er en mildt sagt jevn finale.