Største V75-jackpot på fem år

Odd Herakles og unge Adrian Solberg Akselsen blir en av lørdagens største favoritter i V75-spillet.
Odd Herakles og unge Adrian Solberg Akselsen blir en av lørdagens største favoritter i V75-spillet.

Lørdag er det gedigne penger å spille om i V75-spillet med dobbel jackpot og drøye 6,6 millioner kroner ekstra i sjuerpotten.

Kurt Leirvågs V75-tips finner du her.

Lørdag 7. februar er det dobbel jackpot og hele 6.636.092 kroner ekstra i V75-potten på Biri travbane. Totalt vil det være mulig å vinne 22 millioner kroner denne spillomgangen.

Vi i Sportspill kan ikke huske å ha sett en så stor pott til en ordinær V75-omgang på en god del år, og vi tok derfor kontakt med Norsk Rikstoto for å finne ut sist det var potter av denne dimensjonen.

I spillboksen under kan du allerede i dag kjøpe deg et "V75-lodd" som kan gjøre deg til millionær. Husk at kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen.


Det viser seg at lørdagens jackpot er den største siden V75-omgangen på Bergen 16. oktober i 2010, når vi ser bort fra nasjonale V75-omganger. Den gangen var jackpoten på 8.398.467 kroner, noe som er tidendes tredje største.

Rekord på nesten 10 mill.
Den aller største jackpoten i en ordinær, norsk V75-omgang ble også spilt om på Bergen travpark. Da må vi tilbake til 8. april 2006, og den gangen lå det 9.646.543 kroner ekstra i potten.

Lørdagens jackpot er historiens åttende største jackpot. Årsaken til at den er blitt så stor er at ingen fikk sju rette i en meget vrien V75-omgang på Bjerke forrige uke. 2,7 millioner kroner overføres fra denne omgangen. I tillegg har Norsk Rikstoto ventet med å overføre jackpoten fra V75-omgangen på Forus 10. januar, og denne premien går inn i lørdagens pott.

Travekspert i storform
Travekspert Kurt Leirvåg har ansvaret for V75-tipsene til Biri lørdag. Sportspill-sjefen har vist meget god tipsform i det siste og har spilt inn til sammen mer enn 2,3 millioner kroner de tre siste V75-omgangene han har hatt ansvaret for.

Høydepunktet i denne perioden var utvilsomt V75-tipsene til Leangen 24. januar. Hele 46 andelslag på Eksperten gikk inn med sju rette og hadde en snittutbetaling på 26 000 kroner. I tillegg ble det også klaff for det største V75-forslaget her på Nettavisen (innleveringspris kr 1440). Totalt ble det drøye 1,2 millioner kroner innspilt denne lørdagen.

Onsdag denne uken lanserte Leirvåg igjen strålende tips, denne gangen til V76-omgangen på Bjerke. Hele 20 andelslag på Eksperten gikk inn med seks rette, og premiene varierte fra drøyt 4000 til 16.000 kroner per lag. Totalt innspilt: 168.000 kroner.

I spillboksen under kan du allerede i dag kjøpe deg et "V75-lodd" som kan gjøre deg til millionær. Husk at kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen.


V75-tips fredag
Leirvåg gleder seg stort til lørdagens V75 på Biri.

- Spillemessig er det en fantastisk omgang som venter. Vanskelighetsgraden er høy, og det ligger garantert svært fine penger i luften for sju rette. Og det finnes flust av deilige objekter. Undertegnede kan love at vi jobber knallhardt med omgangen. Tipsene vil være klare på Nettavisen fredag formiddag, og det kommer til å bli en herlig lørdag! lover Leirvåg.

Nettavisen Sportspill tilbyr gratis tips til alle norske og svenske travstevner som Norsk Rikstoto har tips til. Tipsene finner du her.

I tillegg kan du spille Nettavisens andelslag på Eksperten. Vi tilbyr andeler i alle priskategorier, fra 50 kroner og oppover. Mange av andelslagene som gikk inn med på 26 000 kroner på Leangen, kostet kun 200 kroner pr andel.

Kurt Leirvågs V75-tips finner du her.