Strykningsras i V5A-2

En bankerkandidat og to outsidere strøket. Vi garderer folkebankeren i V5A.

Nettavisen rakk såvidt å lansere 10 Tangen Jerven som dagens holdepunkt i V5A-2 på Biri da hesten ble strøket kl 10.00. Det samme er to andre gode hester i løpet - 3 Storm Jahr og 5 Theodor. Vi velger derfor å bruke dobbelbanker i løpet som nå kun består av 8 hester. 8 Spang Molvin er kapasitetshesten i det som er igjen av feltet, mens 2 Spang Jerkeld står greit til på strek og er mer travsikker enn favoritten.

Det kan kanskje virke inkonsekvent å lansere 5 Broadway Legs (V75-3/V5-5) som banker i V75, men å gardere ham i V5, men etter litt rådslagning i redaksjonen er vi kommet til at vi vil gjøre det likevel.

Husk at du beholder hele gevinsten om du leverer et av forslagene under.

Det gjør vi fordi V5 og V75 er forskjellige spill.

Klikk her for å se Nettavisens andelslag på Eksperten

V5 er etter hvert utviklet seg til å bli et "Nummer 2"-spill i Norge. Alt fokus og markedsføring rettes inn mot V75 og V65. Det medfører at spillerne gjør mindre innsatser i V5, og i større grad flokker seg rundt store favoritter. I og med at det bare er fem løp å tippe blir bongene også mye likere enn hva som er tilfellet i V75. Det betyr at V5-runder der storfavoritten ryker gjerne kan gi uforholdsmesssig godt betalt. Det er ikke så "farlig" å henge hatten på en storfavoritt i V75 når man har seks andre løp å finne undervurderte hester i.

Vi bankerspiller Løkki Vilma i V4. Spill i boksen under.