Klikk her for å se våre V5A-forslag.

Det var en fin vinner Frode Hamre satt bak i form av Your Ideal som vår lunsjbanker på torsdag, og eksilbergenseren var ikke snauere enn at han innfridde på enkleste vis med vår V75 banker Acolyte Hanover på Leangen i går. Det triller dermed på for den meget sympatiske treneren, og i kveld er vi rimelig sikre på at en ny pinne blir bokført på formstallen fremfor noen.

Vi snakker da om 3 D.J.`s Lover i V5A-2, og selv om en kjapp sprint ikke er å foretrekke for den sterke Love You-sønnen, tror vi han skal ha kontroll på en tetløpende 4 Yorath Boko fra utvendig posisjon. Forbedret med løp i kroppen er trolig 6 Orient Expressen, men han var langslått av vår banker i A-spillet i den siste starten.

5-åringen til Frode Hamre var nemlig totalt overlegen etter et relativt tøft opplegg underveis ved triumfen på 18.5 full vei i den siste starten på nettopp dagens arena, og vi syntes dette ligner en type som vil klatre fort i grunnlagene.

Annonse: Grøstad/Lerum`s V5-tips til løpene på Sørlandet kan du finne her.

Vil du kjempe om de virkelig store pottene? Spill andelslag her!

Lever Sportspills eksperttips eller spill Lyntoto i spillboksen under. Du trenger ikke registrere deg for å spille, og husk at du kan velge mellom ulike beløp i dropmenyen i spillboksen.

Kapasitetshest dundrer videre
Etter å ha vært på besøk hos ”nålkasteren” Annika Thoresen fremstår nå 4 Høiby Lunar i en veldig mye stabilere utgave, og i V5B-4 er vi rimelig trygge på at den seiersvante Skjoldsvarten-sønnen legger på til sin tredje strake triumf.

Brenngod til en overlegen seier på 28.9 full vei med dagens kusk Eirik Høitomt på dagens arena i den nest siste starten, og Larsen-traveren fulgte opp ved å vinne på enkleste vis på flotte 27.6 på Forus nå på tirsdag. Denne starten kommer lovlig tett på den foregående, men denne hesten er laget av hardt virke (og vi tror dermed at han står for en støyt). Championen sikter inne føringen på et relativt tidlig tidspunkt, og siden tror vi ikke rogalendingen ser seg tilbake.

Hovedutfordrer 10 Vestpol Faxen virker ikke til å holde sin beste form om dagen, og landets desidert beste kusk er en mester på å bedømme den rette farten underveis. Vi tror dermed at vår banker i B-spillet er fremst på fotoet når pengene skal fordeles til slutt på en arena han trives fortreffelig på, og vi garderer følgelig ikke.

Nettavisens V5B-forslag til løpene på Sørlandet kan du få levert her.

Flott klaff sist...
det var kjøring på travparken hadde vi på våre tips, når våre to største spilleforslag satt klokkerent i begge rebusene, og da ble det totalt 6.300 kroner innspilt (og da får vi satse på at vi har like god kontroll på løpene også i kveld på undertegnedes tidligere hjemmebane!).

Spilleforslag
Til V5A-rebusen på Sørlandet har vi satt opp tre spilleforslag på hhv 96, 288 og 768 kroner, som du ved et enkelt tastetrykk kan kjøpe her , mens våre tre forslag til B-rebusen på hhv 144, 360 og 768 kroner ligger ute her .

Våre to DD-forslag på hhv 100 og 300 kroner kan du få kjøpt her .

Innleveringsfrister Sørlandet
V5A kl. 18.00 (løp 2-6)
V5B kl. 19.00 (løp 5-9)
DD kl. 20.00 (løp 8-9)

Kjøp en bong og se løpene fra Sørlandet gratis på www.rikstoto.no i kveld.