Superb V75-vinner!

Foto: hesteguiden.com

Oh Superb kan være nøkkelen til suksess i jakten på 25 millioner kroner på Momarken på lørdag!

Sportspills meny lørdag:
Oddstips 1: Nå spiller vi mot Modo
Oddstips 2: James holder koken

Tippetips: Rösler og Brentford jager sesongens første borteseier

Det er en herlig lørdag på Momarken i Østfold vi har å se frem til med strålende løp på rekke og rad, og Norsk Oaks for våre beste 3-årshopper for begge raser er høydepunktene denne gangen. Hele 250 000 kroner kan de respektive vinnerne vente seg i de to løpene, og i Oaks-revansjen for begge raser for de 4-årige hoppene lyder seierssjekken på flotte 100 000 kroner.

Vi landet på to bankere ved denne anledningen, og begge er laget av meget hardt virke! De tåler å gå en bit, og først ute er 2 Oh Superb i finalen av Norsk Oaks for de varmblodige 3-årshoppene i V75-6. Etter noen litt tvilsomme innsatser i sommer har Orlando Vici-datteren virkelig blomstret opp nå på slutten, og i kvalifiseringen til dette oppgjøret så hun rett og slett morsk ut.

Annonse: Øivind Grøstad byr på en A-gruppe i V75-2 som totalt har 1 % av innsatsene på seg. Har du sett på makan?

Helt overlegen på flotte 15.6 full vei ved den anledningen, og vi hadde rundt 13.5 siste tusen fra utvendig posisjon på våre klokker (og det med krefter spart og ørehetta på)! Det er sterke saker, og når trener og kusk Asbjørn Mehla tidligere har sagt at hoppa er veldig god fra start (slitt med mye dårlige bakspor hele veien), ja så har vi et godt håp om at hun erobrer teten på lørdag.

Strøket ned til et litt sjanseartet innerspor, og det er det eneste som kan felle favoritten (hvis hun blir overflydd). Kusken er dog av den svært rutinerte sorten, og vi satser på at han løser oppgaven. Taper ikke dette løpet med fri bane underveis med en tilsvarende prestasjon som i den siste starten, og slik formkurven har pekt i høst, har vi ingen grunn til å tro at hun skal være noe dårligere enn sist.

Vår rangering V75-6: A: 2 B: 3-9-8 C: 5-6-4-7-10-11-12

Innleveringsfrister Momarken lørdag!
V5 kl. 14.20
V75 kl. 15.00
V4 kl. 16.05
DD kl. 16.45

Har du ikke Sportspill-konto? Registrer en gratis konto og les om fordelene du får!

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

Nå blir det seier?
Nei, det blir det ikke for 11 Dacke Håleryd i V75-7 som vi opprinnelig bankerspillte for han har nå blitt strøket, og da må vi satse på at det løser seg for 1 Mr. X.F. Royal. Strålende ved triumfen på 14.9 full vei i den nest siste starten, men i den siste starten galopperte 5-åringen seg bort. Det er kun ti hester igjen etter to strykinger i løpet, og da satser vi på at rutinerte Lars A. Kolle finner den luken han trenger for å komme seg ut et spor.

Klarer han det skal det i så fall dreie seg om en topp vinnersjanse, og etter at bonger i tipsbrev og spill har ligget ute på vår side en stund med banker på 11 Dacke Håleryd, får de inn favoritten som reserve de som har kjøpt de kupongene, og da har vi nesten ikke noe annet valg enn å oppdatere våre kuponger med banker på denne. Slik er det, men en topp vinnersjanse for favoritten er det uansett. Hesten ser etter rapportene fin ut i trening, og det er ikke mange som står i mot denne til slutt med fri bane underveis.

Vår rangering V75-7: A: 1 B: 6-10-8-3-4 C: 2-9-7-12

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

V75-1/V5-3, 2640 meter voltestart
Et herlig stayerløp for kaldblodshester i høyt grunnlag innleder denne rebusen, og vi finner syv vinnerkandidater. Fire hester skiller seg dog litt ut, og fremst setter vi 9 Ulsrud Tea. En del av disse hestene møttes i et langløp på Bjerke 8.september, og vi synes 5-årshoppa gikk det beste løpet av dem til tredje på 26.4 over 3180 meter den gangen, og etter den starten har hoppa bekreftet stålform. Tapte kun for rågode Gylden Balder i den siste starten, og vi synes Åsajerven-datteren er for lite spilt med sine 18 % ved denne anledningen.

Vi bankerspilte 3 Lykkje Odin uten hell i et V75-løp i den siste starten, men når hesten begynte å gjøre fra seg i volten, ble det feil. Galopperte da rett etter start, og da var den dagen spolert. Strålende innsatser i to løp forut for den starten, og han beviste ved fjerdeplassen på 26.5 over 3180 meter i den nest siste starten at han ikke har noen problemer med dagens distanse.

I andre rekke på 20 meter tillegg står 12 Fetter`n T.G., men det betyr ikke så mye for 6-åringen. Det er på slutten han gjør løpene sine, og med en tilsvarende innsats som ved triumfen på 26.3 over 3180 meter i den siste starten, ja så er Gundersen-traveren seiersaktuell også på lørdag. Kanonform holder 10 Art Kjarvald, og 14-prosenteren i spillet må vurderes tidlig denne gangen. Tredje på 25.6 full vei i den siste starten, og det lange oppløpet på dagens arena taler til 5-åringens fordel.

Vår rangering V75-1/V5-3: A: 9 B: 3-10-12 C: 1-2-11-5-4-7-8-6

Øk moroa og spenningen til dagens løp ved også å kjøpe en lyntotokupong i spillboksen under til et av dagens spill.

HTML EMBED

V75-2/V5-4, 2640 meter autostart
Et nytt flott stayerløp har vi å se frem til i den andre avdelingen, men her er det varmblodshester som skal i aksjon. Trener og kusk Geir V. Gundersen velger å sende ut 5 Support Justice i et grunnlagsløp mot eldre hester, og det er ikke alltid like enkelt. 3-åringen galopperte seg bort som storfavoritt i Kriteriet i den siste starten, men han imponerte voldsomt hele veien forut for den starten. Den lange distansen er trolig bare en fordel, men vi synes han blir vel stor favoritt med sine 61 %

En naturlig utgang på vårt store system er det snakk om, men vi må vi gardere. Tidlig aktuell ved favoritfall skal 8 Constantin W. være, og han holder absolutt toppform (latterlig lite spilt med sine 8 %!). Den lange distansen tror vi bare er en fordel for Holm-traveren, og han leverte en heroisk innsats etter en umulig reise til tredje på 16.7 full vei i den siste starten. Vant tre strake triumfer forut for den starten, og det lange oppløpet på dagens arena taler til 5-åringen fordel.

Herdet i tøffe årgangsløp nå på slutten har 9 Nozler blitt (spenstig 6-prosenter!), og han var fryktelig god til tredje på 15.5 full vei i den siste starten. 4-åringen bør således vurderes tidlig, og vi synes også 10 Millstone er verdt litt oppmerksomhet etter litt pause. Vant langløpet under Unionstravet til brakodds på nettopp dagens arena i våres, og 5-åringen så veldig fin ut i sitt prøveløp på 17.0 full vei 21. september. Litt tøft inne i løpet står 4 Gjølmes Super, men han holder absolutt toppform.

Vår rangering V75-2/V5-4: A: 5 B: 8-9-10-4 C: 6-11-12-1-7-3

HTML EMBED

V75-3/V5-5, 2140 meter autostart
Norsk Oaks for våre beste 3-årige kaldblodshopper kan vi glede oss til å se i den tredje avdelingen, og vinneren kan kvittere ut hele 250 000 kroner! Det vil bli tøff kjøring om teten i dette løpet, og det vil i så fall 6 Wik Ida profitere på til slutt. Vant Kriteriet for klassen i den nest siste starten på 29.3 full vei, mens hun i kvalifiseringen til dette løpet fikk tredje på 30.2 full vei fra ”dødens” Trengte trolig det løpet i kroppen etter en mindre pause, og vi synes hun er vel lite spilt med sine 17 % på lørdag.

En imponerende vinner fra tet på 29.1 full vei i sitt kvalifiseringsløp til dette løpet var 2 Tema, og dersom ikke åpningen på løpet blir i tøffeste laget, kan Holtung-traveren lede rundt om. Satt fast alt for lenge i Kriteriet for klassen i den nest siste starten (sølv på 29.4 full vei), og det er det eneste nederlaget 3-årshoppa har hatt så langt.

Kraftig forbedret med løp i kroppen etter lang pause er trolig 3 Arien, og hun så fin ut ved triumfen på 30.6 full vei i sitt kvlifiseringsløp. Utfordrer trolig 2 Tema om føringen ned startsiden, og dersom kusk Olav Mikkelborg skulle lykkes med å komme seg til spiss, dreier det seg trolig om en topp vinnersjanse. En joker i leken kan 1 Eld Jenta være, og Lome Elden-datteren er den siste vi krysser for. Hun utvikler seg stadig, og med et løp i rygger i det lengste, er hun veldig effektiv på en kortspeed.

Vår rangering V75-3/V5-5: A: 6 B: 2-3-1 C: 9-10-4-5-7-11-8-12

Annonse: Øivind Grøstad hadde 24.6 siste 500 meter på denne sist. Lørdag blir den ikke rørt i totoen i V75-4

V75-4, 1640 meter autostart
Oaks-revansjen for våre 4-årige kaldblodshopper venter oss i den fjerde avdelingen, og vi synes kampen om den gjeveste sjekken pålydende 100 000 kroner er åpen. Vi synes dog at fem hester hever seg litt over mengden, og en naturlig favoritt er 9 Hellin Jærva snakk om. Innsatsen til sølv på 28.5 full vei i Derby for klassen bak den overlegne vinneren Grude Jenta i den siste starten var av den solide sorten, og med litt flyt på veien fra sitt bakspor, skal det kunne dreie seg om en solid vinnersjanse.

Tilbake i slag er 4 Søreng Spika snakk om hesten å slå, og hun vant på 26.6 over aktuell distanse i den nest siste starten. I den siste starten var helt under båten (femte på 30.7 full vei), og hun har vært veldig variabel i år. 4-årshoppa innehar dog enorme fartsressurser, og på sitt beste er det fort snakk om en vinner. Vant Norsk Oaks i fjor gjorde 5 Pyrodi, men vi tror ikke en kjapp sprint er hennes beste distanse. Kapasiteten er dog stor (vant på 29.0 full vei i den siste starten), og i en feilfri utgave tror vi Moe Odin-datteren duger.

To outsidere finner vi i form av 3 Eldvinni og 6 Voje Eldina (spenstig 6-prosenter!), og da har vi nevnt de fem hestene vi har krysset av for på våre tre minste spilleforslag. Førstnevnte galopperte seg vekk i den siste starten (sjette på 30.1 full vei), men 4-årshoppa sprintet fine 28.1 til sølv på nettopp dagens arena i den femte siste starten. Sistnevnte er av den usikre sorten, men Øverdal-traveren avsluttet voldsomt godt til fjerde på 28.3 over aktuell distanse mot eldre hester i grunnlaget sitt i den siste starten.

Vår rangering V75-4: A: 9 B: 4-5-3-6 C: 1-2-7-8-12-11-10

V75-5, 1640 meter autostart
I den femte avdelingen er det de 4-årige varmblodshoppene som skal i aksjon i Oaks-revansjen med 100 000 kroner til vinneren, og vi finner fem vinnerkandidater. Vi tror 11 Thai Merlot vil profitere på tøfte tempo underveis, og det lange oppløpet på dagens arena taler til hennes fordel. Stålform der i gården, og i den siste starten leverte hun en strålende innsats til tredje på 16.4 over 2640 meter i et tøft V75-løp. Vi tror på en topp vinnersjanse på lørdag, og da er hun alt for lite spilt med sine 14 %!

Etter at man rev skoene av 4 See You Soon i den siste starten fremsto Super Arnie-datteren i en klart forbedret utgave (strålende innsats til sølv på 15.5 full vei bak gode J.T.`s Crown), og selv om en kjapp sprint ikke er til 4-årshoppas fordel, kan det lange oppløpet på dagens arena redde henne inn i matchen. Vunnet sprtrekningen har 2 Ira Helevi gjort, og tilbake i slag er hun seiersaktuell (svak i de to siste startene). Vant sitt siste feilfrie sprintløp på 13.9, men vi frykter at siste 100 kan bli litt i lengste laget for favoritten (og da er hun overspilt med sine 56 %).

Hoppet seg vekk i de to siste startene har 5 Uptown B. Girl gjort, men kapasiteten er udiskutabel på Malmin-traveren. Satt fast som tredje på 14.1 over aktuell distanse i den tredje siste starten, og da så hun strålende ut i ny regi. Litt langt ute står 6 Fricky (og da får hun første en plass på vårt store system), men Gravdal-traveren er kjapp i vei. Positiv til sølv på 14.5 full vei i den nest siste starten, og i fjor vant 4-årshoppa Norsk Oaks på dagens arena (fant en voldsom formtopp på denne tiden da).

Vår rangering V75-5: A: 11 B: 4-2-5-6 C: 1-3-7-10-9-12-8

Soleklar V5-banker!
Ja, det er vel liten tvil om at det må et uhell til for å frata 2 Megamuscle i V5-1 årets sjette triumf. Vunnet sprettlett fra tet to ganger på rad, og det har vært full spenst i målgangen ved begge anledningene. Det blir etter alt å dømme tidlig tet også denne gangen (kuskene bak både 1 Freia Maxim og 3 San Cigar er nok veldig fornøyd med rygg leder), og selv om 11 El Jaros er snakk om en veldig bra hest, rår han ikke på seiersmaskinen til Frode Hamre. 3-åringen må være syk for dagen for å tape dette løpet, og vi var aldri inne på tanken om å gardere.

Vår rangering V5-1: A: 2 B: 1-11 C: 3-7-9-4-5-6-10-8-12

V5-2, 1640 meter autostart
Et sprintløp for kaldblodshester venter oss i den andre avdelingen, og vi synes løpet ser vidåpent ut (vi helgarderer således på våre to største spilleforslag). Favoritten 12 Wik Emil står vanskelig til, og det må klaffe litt på veien for at 4-åringen skal kunn legge på til sin andre strake triumf. Vant på fine 26.7 over aktuell distanse i den siste starten, men det er mye fart i beina på en rekke av de andre deltagerne, så noe dekket bord kommer han ikke til.

Med i tetkampen er 4 Kampen Blessen, og på en god dag leder fort Antonsen-traveren rundt om (dersom han skulle komme seg foran). Kunne ingen ting fra køen i den siste starten, men 6-åringen gjør sine beste løp fra front. Fjerde på fine 26.5 over aktuell distanse i den nest siste starten, og vi synes 10-prosenteren i spillet bør vurderes tidlig denne gangen. Utfordrer denne om teten gjør 5 Egge Odin, og fra spiss er den fartsfyllte 4-åringen seiersaktuell. Sølv på 29.3 full vei i den siste starten, men dagens distanse passer langt bedre.

I outsidergruppen finner vi hester som 6 Tele Viking (fartsfyllt egenrådig krabat, men det er spennende med ny kusk Kai Johansen!), 8 Hyper Mollyn (mest gått på det jevne til sølv i de to første startene i regi Øystein Tjomsland, men plutselig løsner det for alvor for den kapable 5-åringen) og 9 Høiby Gullet (hoppa holder veldig fin form, og sporet er perfekt for et optimalt smygløp denne gangen).

Vår rangering V5-5: A: 12 B: 4-5-6-8-9 C: 2-3-10-7-1-11

Stort abc-system i V75-spillet!
Innleveringspris, kr. 2300.- (over fire bonger)
Stamme 11200 rekker (7*8*4*10*5*1*1)
A: 9 B: 3-10-12 C: 1-2-11
A: 5 B: 4-8-9-10 C: 6-11-12
1-2-3-6
A: 9 B: 3-4-5-6 C: 1-2-7-8-12
2-4-5-6-11
2 Oh Superb
1 Mr. X.F. Royal

Hvis vinnerne er å finne på stammen må vi ha inn enten minst En A-hest eller at vinnerne er å finne på B-hestene for å få V75!

Utfylling:

Bong 1, kr. 800.- (a*abc*abc)

HTML EMBED

Bong 2, kr. 600.- (bc*a*abc)

HTML EMBED

Bong 3, kr. 420.- (bc*bc*a)

HTML EMBED

Bong 4, kr. 480.- (b*b*b)

HTML EMBED

Lykke til!