Superduoen slår til igjen

Foto: Hesteguiden.com

Travtrener Lars O. Romveit og kusk Tom Erik Solberg byr på enda et forvandlingsnummer. Sjekk fredagens Jarlsberg-tips.

Tipsformen er intakt for Sportspills traveksperter. Søndag spilte inn vi inn nesten 16 000 kroner på Jarlsberg og torsdag kveld ble det drøyt 13 000 kroner for de som fulgte våre V5-A og V5-B forslag på Klosterskogen travbane i Skien.

Øvrige tips fredag:
Øvrevoll: Vi stoler på Espen Ski
Biri: Tar årets sjuende seier

Oddsen: QPR vinner ikke lenger

Vi knaller til med bankeren allerede i V5-innledningen på Jarlsberg fredag. 8 Sør Mai gjør sin andre start i regi suksesstrener Lars O. Romtveit. Fireårshoppa startet også i kvalifiseringen til HoppeDerby for Romtveit, men det løpet kom nok altfor tidlig for Moe Odin-datteren, og motstanden var også knalltøff ved den anledningen. Nå har Romtveit hatt hoppa i ytterligere halvannen måned, og det er garantert en sterkt forbedret Sør Mai vi får i se i kveld. Romtveit presenterer vinnere på løpende bånd for tiden og senest onsdag vant veldig forbedrede Vorset Martin påny og lørdag kommer forvandlingsnummeret Tranmælsvarta ut som stor favoritt i V75. Sør Mai møter svært begrenset motstand i kveld og vi registrerer også at hoppa var god toer bak klassehesten Wessel Odin fjerde sist. På en ellers vanskelig V5-meny på Jarlsberg fredag blir altså hoppa vårt klare bankervalg.

Klikk her for å se våre V5-tips til Jarlsberg

Lever Sportspills eksperttips eller spill Lyntoto i spillboksen under (artikkelen fortsetter under spillboksen). Du trenger ikke registrere deg for å spille, og husk at du kan velge mellom ulike beløp i dropmenyen i spillboksen.

Klart førstevalg for oss i V5-2 blir 1 Arc Cox. Treåringen har møtt på knalltøff motstand i sine to siste starter. Var meget sterk treer i et treårsløp nest sist, og hadde kun gode Duen's Photo og Photomaker foran seg i mål. Sist fikk Arc Cox et upassende løp og kunne ikke være med helt til slutt. I kveld er motstanden svært mye enklere og spennende makker i kveld er Vidar Hop. 4 Peter Skovgård har vært uheldig og møtt noen av Bo Westergaards knallsterke treåringer i sine to siste starter. Har vært positiv toer ved begge anledningene og er første motbud. 5 Tropican var vår lunsjbanker på Bjerke sist. Da ble det dødens og Halle-traveren holdt koken godkjent derfra. 6 Victory On Line har levert fine løp hele veien i år og har et fint løp i kveld. 9 Pixie Garbo har fin kapasitet og kan få et fint smygløp i kveld. 2 Johnny V. er en nykommer i regi Herleik og Geir Lie. Har fine meritter fra Danmark og kan være en vinner direkte.

Ingen tvil om at 6 Optisk Lyn er beste hesten i V5-3, men dette er en banditt og vallaken er umulig å stole på. 2 Kvams Troll har varslet form lenge. Andrespor bak bilen og sprint er fine betingelser, og dersom Kvams Troll har en god dag kan det gå veien i kveld. 8 Smedanne har vist fantastisk utvikling den siste måneden, men et vanskelig åttendespor trekker ned. 3 Ramstad Knerten holder fortsatt toppform, men sprint er trolig ingen fordel. 9 Anders Knekten kommer ut etter pause og kan flytte beina fort på en sprint. 12 Ariladden er i toppform, men sprint og tolvtespor er veldig langt fra optimale betingelser. 4 Kalskalager spurtet riktig fint etter sene luker sist.

Annonse: Øivind Grøstad går mot dagens tyngste og varsler for et heidundrende bankerspill på Jarlsberg

V5-4 er et løp forbeholdt ungdomskusker og her lønner det seg alltid å spille de mest rutinerte kuskene. 7 Spido Va Bene varslet form igjen sist og med svært dyktige Ole Johan Østre som kusk kan dette bære tidlig til tet og da skal vinnersjansen være god. 8 X.O. Hornline har trener Lars Magne Søvik gjort et meget godt stykke arbeid med. To strake seire er det blitt, begge i imponerende stil. Trenersønn Preben Søvik kjører. 11 K.L.M Linedancer prøvde vi et frekt bankerspill på sist. Men hoppa har fortsatt tilgode å vinne løp. Kan smyge med i kveld og møter klart enklere selskap enn i sine siste starter. 1 Olympic Pine er trolig best med ryggløp på full vei, men vi er slett ikke sikre på at kusk Gøran Antonsen er av samme oppfatning og da kan det bli stumme bein tilslutt. 3 Northern Territory og 6 Sweet Gill kan begge få fine løp og får også på plass på kupongen.

Her kan du levere Sportspills eksperttips til Jarlsberg

Eldar Harviken er en attraksjon i løpsbanen og det blir alltid tempo i løpene når han stiller til start med Vinning Tor. Men hesten kan ikke hente en lengde på 2 Tonar, og da blir det spennende å se hva kusk Lars Anvar Kolle velger å gjøre bak Tonar. Tonar var rågod sist (men det var på sprint). Nest sist var Tonar helt under båten på Bjerke. Vår klare favoritt blir 4 Smedbalder. Etter en formidabel fjorårssesong med nesten 600 000 kroner innkjørt, har det buttet imot i år. Men sist kom det endelig et varsel om kraftig formstigning da vallaken spurtet strålende til annen. Dags for årets første seier i kveld? Med tanke på at det kan bli voldsomt tempo i dette løpet, tar vi også med et par outsidere i uviss form. 10 Løvbest kommer ut etter seks måneders pause. har en tendens til å sjokkvinne fra tid til annen og spilles på det. 12 Fin Fyr var i kalasform i vår og sommer, var god sist og kan vinne dette. 9 Dorr Valentin har ikke innfridd for sin nye trener Karoline Krogh-Hansen, men har velkjent kapasitet. 3 Skibber er som alltid et uromoment.