Superfredag med milliondryss

Porfirio Bi og Frode Hamre blir trolig omgangens største V65-favoritt på Biri.
Porfirio Bi og Frode Hamre blir trolig omgangens største V65-favoritt på Biri.

Med over 4,5 millioner ekstra jackpotkroner, er det fest for travsporten fredag.

Superhelgen er på vei. Fredag er det tre glitrende jackpotter å spille om. Solvallas ettermiddags-V65 kan friste med voldsomme 2 320 453 SEK ekstra i sekserpotten, mens en strålende V65-omgang på Biri fredag kveld byr på gnistrende 1 456 889 kroner ekstra i sekserpotten. Om ikke det var nok er det også jackpot i V64 i Kalmar. Der ligger 836 451 SEK ekstra  i sekserpotten.

Lørdag spiller vi sammen med svenskene i V75-spillet når Åby byr på Olympiatrav og formidable 60 millioner SEK i premiepotten.

Leirvåg, Gjesdal og Hansen viser vei
Nettavisens traveksperter Kurt Leirvåg, Frode Gjesdal og Håkon Einar Hansen er alle satt i virksomhet for å levere de beste tipsene til fredagens supertrav. Gjesdal leder jakten på Solvallas jackpotmillioner, mens Hansen har hovedansvaret på Biri. På Kalmar er det Leirvåg som jakter jackpotkronene. i.

Ekspertene våre kommer til å sette opp sine spilleforslag både her på Nettavisens travsider, og på Eksperten. På eksperten er det mulig å kjøpe andelslag i Nettavisens tips, og med flere hester på laget er det større sjanse for de virkelig store pottene.

Her finner du en oversikt over alle Nettavisens andelslag til fredagens V65-omganger.

I boksene nederst i artikkelen har du mulighet til å spille med våre eksperter. Det er mulig å kjøpe andeler for alt fra 100 kroner til de store systemene på 1000 kroner.

Har du ikke opprettet sportspill-konto? Her kan du registrere gratis konto og lese mer om fordelene!

Nedenunder kan du kjøpe andel i Gjesdals Ekspertenandeslag til V65-løpene på Solvalla

Mens her har du mulighet til å kjøpe deg inn i Hansen og Leirvågs andelslag på Eksperten til V65-omgangen på Biri:

Nedenunder kan du kjøpe andeler i Nettavisens andelslag til V65-løpene på Kalmar.