Superjackpot fredag kveld!

Premance Simoni og Tom E. Solberg stiller på startstreken i V65-5 på Biri fredag kveld.
Premance Simoni og Tom E. Solberg stiller på startstreken i V65-5 på Biri fredag kveld.

Det er dobbel jackpot i V65-spillet på Biri fredag kveld med svimlende 1 070 298 kroner ekstra i sekserpotten, og da må det spilles!

Det ble ingen utbetaling på verken fem eller seks rette på Bergen travpark i går kveld, og da er det enorme penger å spille om på Biri i V65-spillet i kveld.

Frode Gjesdal prikket V5 i Bergen i går på det største spilleforslaget på Nettavisen samt på et andelslag (fem andeler a. kr. 300.-) på Eksperten, og de som ble med på den moroa kunne hente ut solide 162 960 kroner i lukene! Vi gratulere de som fulgte, og det er nye vinnersjanser i dag!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under.


Vi står foran en herlig helg på travfronten både sportslig og spillemssig, og vi ser med spenning frem i mot lørdagens løp på Bjerke.

Finalene i de respektive divisjonene skal avgjøres på Bjerke på lørdag, og da får vi servert sportslige perler på løpende bånd. Jokerpotten er fortsatt i sving i V75-spillet, og en eventuell alenevinner på Bjerke på lørdag, kan vente seg en sjekk på svimlende 39 millioner kroner.

Mye skal dog skje før den tid, og denne fredagen åpnes opp med spill til lunsjløpene på Solvalla i Sverige hos Norsk Rikstoto. Dit kan det spilles både V65 og V4, med spillestopp hhv kl. 12.45 og 13.25

På kvelden denne fredagen er det V64-spill til Gävle på den andre siden av kjølen samt V65-spill til Biri her på berget som gjelder for det spillende pulikum hos Norsk Rikstoto, og på arenaen ved Mjøsas bredder, satser vi på at en topphoppe årsdebuterer med brask og bram.

Klikk her for å spille Nettavisen andelslag på Eksperten.

Innleveringsfrister Biri
V65 kl. 18.30
V5 kl. 19.41
DD kl. 20.03

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under.


Skreddersydd oppgave
Danske Bo Westergård sender stadig ut flere hester i løpsbanen nå på våren, og i et sprintløp for varmblodshester i høyt grunnlag i V65-5 har dansken funnet en svært passende oppgave for 2 Premance Simoni i årsdebuten. Vi kan ikke helt se for oss at hun taper dette løpet, og vi bankerspiller.

S.J.`s Photo-datteren hadde en kanonsesong i fjor med over 400 000 kroner innkjørt, og hestene til Bo Westergård presterer stort sett alltid på topp etter litt pause. Da forventer vi en god prestasjon av storfavoritten direkte, og vi tror kusk Tom E. Solberg sitter bak den klart beste hesten i V65-5 i kveld.

En spennende start fra samme stall gjør 6 Uncommon Night (yankee som har gått 10.6 som best), men treneren er ganske klar på at Premance Simoni er bedre for dagen. Vi synes 7 Valley Ivan virker til å være et stykke unna full form, og fra et litt kinkig spor for hans del, tror vi ikke han rår på favoritten.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under.


To hester gjør opp
I et sprintløp for kaldblodshester i V65-1 synes vi to hester skiller seg ut, og da snakker vi om 4 Hvindjerven og 7 Nume Balder. Førstnevnte dundret til tet sist, men galopperte 100 igjen som slått. Han gikk da glipp av en lav 26-tid full vei, og det var mot bedre hester enn dagens konkurrenter.

Et par løp i kroppen etter lang pause har nok gjort godt, og han kan fort lede rundt om (han får normalt overta fra 2 Tele Viking tidlig). Sistnevnte fikk sølv på 28.6 full vei sist, og han fikk formutløsning på denne tiden og utover i fjor. En kjapp sprint er ingen ulempe, og vi tror på en topp vinnersjanse.

Fine hester på farten
I et varmblodsløp i V65-4 er det veldig fin klasse på flere av deltagerne, og fra tet er 2 Saevous snakk om hesten å fange til slutt. Han har gått tre veldig fine løp på Bjerke nå på slutten etter lang pause (femte på fine 15.6 full vei sist), og vi har vondt for å se at noen kan nekte 6-åringen teten.

En tøff utfordrer til slutt kan 4 Gigant Super vise seg å bli, og sistnevnte må krysses på alle bonger. Folkehesten til Momarken galopperte inn mot den siste svingen i den siste starten, og da gikk han glipp av en plass blandt de tre. Vi tror han er på vei mot full form nå, og kapasiteten er udiskutabel.

Sporet er ikk det beste for 8 Mymanyouare, men med litt flyt på veien, tror vi han dukker opp i fremste rekke til slutt. Han gikk en solid siste 700 til tredje på 16.1 full vei på Bjerke sist, og han utstyres med draskylapper for første gang i kveld. Sikret et fint opplegg er 1 Zanzara, og hun krysses.