Superjackpot i V64-spillet

Lutfi Kolgjini kjører vår jackpotbanker på Åby.
Lutfi Kolgjini kjører vår jackpotbanker på Åby. Foto: hesteguiden.com

Superjackpot med 1.751.418 ekstra! Bankeren dukker opp mot en sliten gjeng! Sjokket har sett bra ut to ganger på rappen! Du tar vel rygg?

Øvrige tips fra Sportspill torsdag:
Dagens dobbel:
Europa spill til 3,33 i odds
V5 Bjerke:Steinseth viser frem talentet
V65 Klosterskogen:Interessant omgang
V4 Mantorp:Vi er sultne på ny opptur

Vi gjorde rent bord i lunsjen på Axevalla onsdag. Alle våre forslag satt, og det minste forslaget på Nettavisen med en innleveringspris på Kr.180 betalte ut fine Kr.1 336,-. I DD-spillet anbefalte vi et bankerspill på 3-valget Quadroon, og DD-oddsen ble praktfulle 96.84. Vårt lille DD-forslag med en innleveringspris på 200 betalte ut meget fine Kr.3 873,-.

På Mantorp torsdag fulgte vi opp med nye herlige tips til Sverige. Det minste forslaget på Nettavisen med en innleveringspris på Kr.120 betalte ut brukbare Kr.834,-. Det objektet som vi følte mest for i omgangen, 9 Silverbullet Lavec (6,5%-5-valg), holdt lekestue i finalen.

Du tar vel rygg på oss i Sverige? Fra 1. januar økte nemlig vi vår satsing kraftig i Sverige, dette for at du som leser skal få det beste her også.

Redd for å gå glipp av store premier? Nå kan du abonnere på Nettavisens andelslag på Eksperten. Les mer her.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

På lørdag venter en felles V75-omgang med Sverige, og ekstra interessant blir denne omgangen med tanke på at det er JACKPOT i V75-spillet. Hele 21.192.246 ligger nemlig ekstra i syverpotten, og skulle du bli alene denne lørdagen, ja, da venter det svimlende 57 millioner på deg!Vi i tipsredaksjonen jobber med løpene uken gjennom, og våre tips blir lagt ut ca kl.12.00 fredag.

Du kan allerede i dag kjøpe deg et "V75-lodd" som kan gjøre deg til mangemillionær. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

Løpene på Åby begynner kl.20.05

På Åby denne torsdagen er det DOBBEL-JACKPOT i V64-spillet med hele 1,7 millioner ekstra. Vi har som vanlig lagt ned flere timer med disse løpene, og byr på bankeren direkte! 5 Archangel AM bør nemlig slå en sliten gjeng, og vi velger å gå all inn på stjernen til Lutfi Kolgjini.

Vi kan ellers by på følgende objekter:

V64-1 : 5 Archangel AM – Møter en sliten gjeng, og på ungdommens mot så skal ikke denne kunne tape sitt løp om den er i nærheten av der den var på sitt beste i fjor. Er den 80% første gangen ut så taper den ikke innledningsløpet. Den imponerte noe kolossalt i sitt Derby-forsøk i fjor hvor den jogget en 13-tid uten at den var i nærheten av å være plaget. I finalen mistet den stilen, og den feilet da i tet på siste bortre. Vi har prøvd å få en uttalelse på hesten fra Stall Kolgjini uten å lykkes. Vi regner dog med at Lutfi aldri hadde årsdebutert med en slik kanon uten at den hadde vært fresh og fin. STOR SJANSE, og den vinner dette uten tull.

V64-2 : 10 Tulle Toulouse – Avsluttet bra i kulissene sist, og da var den ute mot kanonen Elma Lane… Møter ikke i nærheten av en slik hest her, og på klokken stod det 13,2 s 600m med krefter igjen. Distansen nå er normalt sett et pluss for vår soleklare ide, og havner den bare ikke opp i trøbbel underveis så må mulighetene være meget gode. MOTIVERT FAVORITT!

Redd for å gå glipp av store premier? Nå kan du abonnere på Nettavisens andelslag på Eksperten. Les mer her.

V64-3 : 10 Niveau – Vi har ikke blitt sånn veldig imponert av hverken favoritten eller andrevalget her, og retter heller søkelyset mot en ide som neppe blir veldig mye påaktet. Niveau hadde et bra fjorår hvor den var åtte ganger blant de to beste. I år har den nå fått seg fire løp i kroppen, og her er det form pågang. Den er tapper i nederlaget nest sist, mens den nå sist avslutter strålende. Vi har da 09,5 s 500m på klokken, og den har krefter igjen på tanken. Gjør ikke mye vesen av seg i banen, men den er effektiv. SE OPP!

V64-4 : 3 Frozen Royalty – Kom ut etter pause sist, og den røpet form direkte. Feiler da i den siste svingen i det den skal angripe, og den taper alt. Kommer flott tilbake i kulissene, og den varslet altså positive takter. I treningsjobbene før denne oppgaven så har den også vist form, og dette er en traver på vei opp og frem! Glem ikke at dette var en Derby-deltager i Norge i fjor. SKAL MED PÅ ALT AV SERIØSE BONGER!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V64-5 : 2 Pagliarolo Jet – Kom direkte fra Fabrice Souloy hvor hesten hadde fått tre mnd med god trening før løpet nå sist. Kunne ikke stå i Frankrike da det ikke var løp til den der, og det var grunnen til at den ble flyttet til Sverige. Rapportene på den sist gikk ut på at den muligens trengte et løp i kroppen, men at den skulle kjempe om seieren andre gangen ut. Det er altså nå. Inntrykket på den sist etter pause var uansett bra, og vi har faktisk 11,1 s 1000m på den i kulissene, og noe mer enn det kan man nesten ikke forlange over en distanse på 3 160mv… Sporet på torsdag er selvfølgelig noe sjansebetont, men blir den bare ikke fast er den aktuell. PASSES!

Redd for å gå glipp av store premier? Nå kan du abonnere på Nettavisens andelslag på Eksperten. Les mer her.

V65-6 : 10 Nangijala Face – Har funnet storformen nå, og den så utrolig bra ut sist når den slugget ned alt. Reiste i fra tilslutt, og vi har 13,8 s 1000m med krefter igjen på tanken. Blir det bare kjørt litt innledningsvis torsdag, ja, da sitter Peter Untersteiner med et sterke kort i hendene sine. Vi kan ikke si at motstanden skremmer noe veldig, og denne frekkisen som altså har toppform i kroppen sin må bare prøves!