Lerum med V86-fest på Solvalla 16. juni
Undertegnede kom dessverre ikke i mål på systemene denne kvelden, men de flate bongene under tråden "LerumV86GullObjekter" satt som de skulle. Samtlige flate bonger under denne tråden suste inn, og betalte ut følgende:
* 6 bonger til Kr.500 (10 andeler a Kr.50 / 4 andeler a Kr.125) betalte ut Kr.21 665/Kr.22 111,-.
*
4 bonger til Kr.1000 (10 andeler a Kr.100 / 4 andeler a Kr.250) betalte ut Kr.22 725,-.
* 3 bonger til Kr.2 000 (6 andeler a Kr.330 / 10 andeler a Kr.200 / 4 andeler a Kr.500) betalte ut Kr.24 423,-.
* 1 bong til Kr.3 000 (4 andeler a Kr.750) betalte ut Kr.25 109,-.

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.


Sendingen begynner klokken 13.00 / V75-1 er i gang klokken 19.30


Etter at GULLJACKPOTOMGANGEN er over på Forus skal vi til Boden, og også her er det altså JACKPOT! Enorme 22,7 millioner ligger ekstra i sjuerpotten, og dette er nok en av årets mest spennende V75-omganger. Vi nøyer oss med en banker i denne omgangen, og tror MYE på 10 Balsamine Font (V75-4). Er den helt overlegent beste hesten, og normalt skal den bare skylle rundt en billig gjeng som dette. ALL IN!

Våre komplette tips til Boden er som følger:

V75-1 : 12 Reven Dejavu – Har fått to løp i kroppen etter pause, og nå er superformen på plass. Spurtet voldsomt sterkt sist, og hentet da på knallgode hester som Zorro Wind/Aragorn As. Vi hadde 09,4 s 800m, og den fikk to store pluss i kanten etter den innsatsen. Når den først skulle havne i bakspor med volte så havnet den i det beste, og vi blir ikke sjokket om Adielsson prøver seg på en frekkis nedover startsiden. Må ha en fin sjanse om alt går riktig for seg, og vi iler til med tipsnikken. Hadde faktisk kun 9% av innsatsene på seg når dette tipset ble lagt ut. DET TAKKER VI FOR!

11 Mister Donald – Kjørte Björn Goop et ypperlig løp med sist, og Mister Donald fullførte ordentlig positivt bak en såpass god hest som Chiru. Er trolig ytterligere forbedret til denne starten, motstanden er den riktige, og den er selvskreven om man først bruker noen hester. 7 Leave Your Sox – Blir mye betrodd med fin rad, og det er også snakk om en god hest. Har dog ikke vært veldig flink med volte tidligere, og vi er faktisk usikre på hvor kjapt den kan åpne. Skulle Mika Forss likevel finne teten, ja, da kan dette naturligvis gå veien. Dog er favoritten kun en outsider for oss. 10 Gogobet Sisu – Er trolig feltes beste hest, men den har ikke fungert optimalt de siste gangene, og vi ranker den derfor litt ut selv om den nå får opp Kihlström.

Vår rangering : A : 12 B : 11-7-10 C : 8-9-5-6-3-1-2-4

Ved å klikke på denne lenken finner du våre V75-andelslag på EKSPERTEN til lørdagens V75-omganger. Andelene har en pris fra Kr.50 til Kr.2 000,-

V75-2 : 8 Bol Brage – Avgjorde utrolig enkelt sist, og så virkelig bra ut for dagen. Gangen før vant den også enkelt. Nå er den tøffere ute, men ser såpass formsterk ut at vi uansett plasserer den først. Det store skrellobjektet i løpet er 6 Rubus. Vant dette løpet enkelt fra tet i fjor, og suste da til tet fra et tilsvarende spor. Stod likt med blant andre 14 Forspärla da, og er altså 20m billigere ute enn den i år. Hvordan er så formen? Den virker sterkt stigende, og sist avsluttet Rubus strålende via sjettesporet mot oppløpet. Vi hadde faktisk 22,7 s 800m med krefter igjen. Lei Eriksson har vunnet løp med Rubus før, og kjenner hesten godt. SE OPP! 1 Sundbo Nova – Ble speedet ned sist, men var uansett svært tapper i nederlaget. Har toppform, er kjapp fra start, og Goop velger nok tet om han greier å forsvare innersporet. Løpets outsider.

Vår rangering : A : 8 B : 6-1-3-13-11 C : 14-5-4-2-10-9-7-12

Ved å klikke på denne lenken finner du våre V75-andelslag på EKSPERTEN til lørdagens V75-omganger. Andelene har en pris fra Kr.50 til Kr.2 000,-

V75-3 : 10 Soleil D’Inverne – Et helskummelt løp venter, og her kan det nok være smart å gardere bredt. Vår ide går veldig under radaren, og blir neppe mye spilt. Spurtet knallbra sist, og kom da til mål med krefter igjen. Leser vi dette løpet riktig så blir det gasset hardt innledningsvis fra flere i første rekke, og det kan dermed bli riktig å komme bakfra med sparte krefter. Soleil D’Inverne går nok ned mot 14,0 med tempo, og da dukker han opp helt der fremme. OBS! 4 Nicois Du Gull – Har vært meget god etter pause, og vunnet svært enkelt ved begge anledninger. Er brennkvikk i uttaket, og her er nok Oskar Kylin Blom på tetjakt igjen. Distansen har den taklet utmerket godt tidligere, og gjør det nok igjen på lørdag. Kan lede hele veien om den ikke får for mye trykk på seg. 2 The World Is Mine – Vant enkelt på en god tid sist, og har virkelig funnet toppformen. Blir normalt bare bedre og bedre fremover, sporet passer helt perfekt, og den er selvskreven på bongen. Løpet er ellers svært jevnt, og det trenger ikke være feil å gardere bredt.

Vår rangering : A : 10-4 B : 2-7-8-6-3-11 C : 5-1-9-12

Ved å klikke på denne lenken finner du våre V75-andelslag på EKSPERTEN til lørdagens V75-omganger. Andelene har en pris fra Kr.50 til Kr.2 000,-

V75-4 : 10 Balsamine Font – Et svakt hoppeløp venter, og her er det et voldsomt skille på hestene. Vår ide vant utrolig enkelt med masse krefter igjen på en elendig bane nest sist. Vi trodde mye på den sist, men takket være en villmann i banen (Dante Kolgjini) ble det galopp på den første svingen. Det var nok ikke bare hesten sin feil, men også en konkurrende kusk som kjørte på ekstremt små marginer. Møter med veldig få unntak svak motstand nå, og vi liker dessuten at den får på seg skoene på alle fire igjen. Da blir hester mer stabile. Blåser normalt enkelt rundt en billig gjeng som dette, og vi spekulerer ikke. ALL IN!

Vår rangering : A : 10 B : 11-15-12 C : 1-9-8-3-13-6-7-2-5-14-4

Ved å klikke på denne lenken finner du våre V75-andelslag på EKSPERTEN til lørdagens V75-omganger. Andelene har en pris fra Kr.50 til Kr.2 000,-

V75-5 : 5 Swagger – Er en KANON i grunnlaget, og den er bedre enn det grunnlaget den har på konto. Feilet fra seg en tid på ca 10,9 nest sist, og det fra dødens… Sist vant den utrolig enkelt i billige omgivelser. Risikerer svar innvendig, og det er mulig at Swagger må vinne dette fra dødens. Det kan gå, men vi tør ikke å gå ALL IN med et slikt scenario. Motivert, men… 2 Syoss – Er lynrask fra start, og det kan fort være slik at denne leder dette rundt om. Vant ganske enkelt på en god tid sist, og den har funnet toppformen nå. Minuset er om Sandra Eriksson går «amok» i dødens, da kan nemlig dette koste mer enn det smaker for begge to. Den som da kan få løpet er 9 Moneykeeper. Er stadig noe bedre enn raden, den får opp «smygström» i «jollen», og står i en perfekt rygg fra start. Dette kan altså bli aldeles sydd opp, og vi velger å varsle litt for denne skrellen. OBS!

Vår rangering : A : 5 B : 2-9-6-11 C : 3-4-7-8-1-10-12

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.V75-6 : 12 Algot Zonett – Har fått fire løp i kroppen etter pause, og den har funnet formen nå. Var meget fin når den avgjorde fra dødens nest sist (11,5 s 800m), mens den avsluttet klart bra etter å ha innledet dårlig sist (09,9 s 800m). Drar stor fordel av distansen på lørdag, den har blitt strøket inn et spor, og nå rykker man også skoene rundt. Dette er hesten sin beste balanse. Vi liker også at den får opp Mats Djuse, og blir det bare litt tempo her, ja, da skal de andre få kjørt seg i sluttrunden. SPILLES! 7 Ivory Di Quattro – Spurtet bra etter sene luker i Harper sist, og var tilbake på sitt beste igjen. Også denne har fordel av distansen, og blir det bare ikke feil fra et dårlig spor så burde den dukke opp helt der fremme. Motbudet. 3 Cab lane – Ble kjørt dønn ned i kjelleren sist, og da skal man også huske på at den var maksimalt satt opp for nettopp det løpet. Blir hardt betrodd på lørdag, men hvordan taklet den egentlig det som skjedde sist i kombinasjon med en langreise til Boden? Storfavoritten er kun en av flere for oss, og vi ranker den ut på outsiderplassen.

Vår rangering : A : 12 B : 7-3-8-1 C : 5-11-2-6-10-4

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.V75-7 : 5 Gareth Boko – Har tent voldsomt til i regi Jerry Riordan, og den var strålende i både forsøk og finale av Elitloppet. Spurtet meget bra ved begge anledninger, og vi ble svært imponert av den da. Har ingen problemer med distansen på lørdag, den er hyggelig fra start, og dette sporet er dessuten gunstig i Boden. Prøves som en frekkis i en fantastisk flott finale. 4 Moni Viking – Hadde nok vi banket over 2600m, men 2100 kan vise seg å bli litt kort. Gikk to bra løp i Elitloppet, og drar naturligvis fordel av at det er litt lengre nå. Det er meldt fare for litt regn i Boden lørdagskveld, og skulle de prognosene slå til, ja, da øker sjansene til Moni Viking MYE. Motbudet, og vi dobler opp a-gruppen. 2 Very Kronos – Ble det som ventet feil for sist, mens den var meget god i nederlaget nest sist. Spor langt inne bak bilens vinger på mellomdistanse i Boden er ikke et pluss, og den skal åpne veldig her om den skal få tet. Har fordel av distansen, men vi kjøper ikke at dette skal være noen klar favoritt. Er og blir en outsider.

Vår rangering : A : 5-4 B : 2-6-7-3 C : 9-1-10-8

Stalltips er et spill der Rikstoto velger hestene og fyller ut kupongen for deg. En oppgradert spillopplevelse gjør det enkelt for alle, uansett forkunnskaper.