Lerum med nye V75-gevinster - denne gang i Bergen 4. juni
Systemene kom dessverre ikke helt i mål denne lørdagen, men det gjorde ÅTTE flate SISTE INFO bonger på Eksperten. Disse bongene var uten bankere, og kostet Kr.2 000 (10 andeler a Kr.200 / 6 andeler a Kr.330 / 4 andeler a Kr.500). Utbetalingen på bongene var fra Kr.39 790 til Kr.40 792,-. Elvira Damgård som betalte ut over 10x i vinnerspillet ble servert som en godbit, og stod først på ranken.

Lerum med V86-fest i Sverige 18. mai - 1,4 millioner innspilt
Tipsene til undertegnede satt EKSTREMT godt til onsdagens JACKPOTOMGANG i det superpopulære V86-spillet. Totalt ble det fullklaff for hele 56 lag på Eksperten. Hovedbankeren etter strykninger var Racing Mange, mens den nest beste bankeren var Raya Maya. Skrellen i finalen, Sourire Frö, ble det servert solid info på, og den var vårt 2-valg.

Totalt ble det 1 399 944 kr innspilt på de 56 andelslagene som gikk inn med 8 rette. Nettavisen omsatte for 140 000 kr til onsdagens V86-omgang på Solvalla/Åby.

Lerum med enorm V75-suksess på Forus 30. april - over 2,6 millioner innspilt
Undertegnede leverte meget solide vurderinger til lørdagens V75-omgang på Forus. Riktignok ble min hovedbanker på Nettavisen Ble Du Gers kun nummer to i V75-6, men SAMTLIGE SYSTEMSPILL, og seks siste info-bonger satt som de skulle på Eksperten.

Totalt ble de altså fullklaff for 19 andelslag og disse spilte inn formidable formidable 2 651 419 kr. Nettavisen omsatte for kr 212 816 til denne V75-omgangen på Eksperten.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Sendingen begynner klokken 14.30 / V75-1 er i gang klokken 20.30

Boden byr på travfest lørdagskveld, og det er altså SUPERJACKPOT med voldsomme 21,7 millioner ekstra i sjuerpotten. Det finnes en "KLINK VINNER" i denne omgangen, og det er vi glade for. Endel av de andre løpene er nemlig krysskrevende, og ikke helt lettløste. 8 Don Fanucci Zet i finalen taper ikke sitt løp om alt går riktig for seg, og den kan ikke vi spekulere mot. ALL IN!

Våre komplette tips til løpene i Boden er som følger:

V75-1 : 2 Harper Seabrook – Er ikke helt stabil, og det ble galopp i angrep på en dårlig bane sist. Var klart bra nest sist, og kom til mål med krefter igjen tredje sist. Har helt perfekte betingelser foran seg nå, og leverer den bare som den skal så duger den i massevis i et løp som dette. Skreller? 12 Mellby Ironman – Har gjort to løp for Wäjersten, og den er ordentlig på riktig vei i sin nye regi. Vant enkelt sist, mens den gikk et meget bra løp etter galopp nest sist. Har møtt tøff motstand i årgangsløp, og selv om sporet er kaldt så er den alt annet enn ueffen i et løp som dette. Motbudet. 5 Devils Tongue – Galopperte håpløst fra start sist, og Sandra Eriksson skylder på at den fikk vingen i hodet. Sjette sist skjedde dog det samme, og den reiste i galopp fra start. Har altså de to siste gangene med spor rett bak bilen reist i galopp, og det er klart at det gjør oss usikre. Er en helt OK hest i grunnlaget, og leder dette lenge om den bare kommer seg avgårde i en feilfri utgave. Er dog overspilt i våre øyne, og vi nøyer oss med å plassere den på outsiderplassen.

9 Double Trouble E.P. – Debuterte i ny regi sist, og så smellbra ut (13,5 s 800m). Er BEST når den går i tet, og når den nå skal gå bakfra så nøyer vi oss med å ranke den inn som et 4-valg.

Vår rangering : A : 2 B : 12-5-9-11-6-4-1-3-10 C : 8-7

Klikk på denne lenken for å kjøpe andel på Eksperten til lørdagens V75-omgang fra Norge og Sverige. Andelene har en pris fra kr 50 til k r 2 000.

V75-2 : 13 Tangen Frikk – Feilet som mulig vinner på oppløpet mot svært kapable Kalmar nest sist, mens den sist viste 19,0 s 800m, og spurtet riktig så bra. Har motstandsmessig en riktig oppgave foran seg, og spiller du frekt, ja, da lar du denne stå alene. 6 Källsjöviking – Har fått tre løp i kroppen etter pause, og er satt opp for denne oppgaven. Har tidligere stått likt med Tangen Frikk/Buska Blyg, og er altså billigere ute nå. Er kjapp fra start, vi tror den sitter tidlig i tet, og fra den posisjonen har den vært 12 av 14 ganger blant de tre. Har også vunnet hele 7 løp fra tet. Må med om løpet garderes!

11 Buska Blyg – Gikk bra i kulissene sist, og vi hadde 21,6 s 800m på klokken. Nå får den to ganske tette starter, og det er ofte et pluss for Robert Bergh sine hester. Dette er løpets outsider.

Vår rangering : A : 13 B : 6-11-10-12-7-15-4-5 C : 8-3-1-2-9

Klikk på denne lenken for å kjøpe andel på Eksperten til lørdagens V75-omgang fra Norge og Sverige. Andelene har en pris fra kr 50 til k r 2 000.

V75-3 : 2 Henry Flyer Sisu – Debuterte for Petri Samela sist, og vi likte det vi fikk se. Ble sittende bom fast med masse krefter igjen bak knallgode Mister Hercules da. Er satt opp for lørdagens oppgave, den står perfekt inne i sølvdivisjonen, og nå fester man også på en BIKE. Glem ikke at vi her snakker om en hest som gikk omtrent likt med San Moteur i Kriteriefinalen, og var også med i Derby etter at den vant forsøket sitt. Må bare prøves fra et nydelig spor bak bilen. 8 Gooner – Har fått to løp i kroppen etter pause, og nå er superformen der. Så fantastisk ut når den jogget 11,1/1640ma sist, og så fakta nesten fulltanket ut over mål på den tiden. Sporet trekker ned, men denne er knallgod når den først har funnet form, og den må med på en tidlig gardering.

6 Amalencius B.B. – Er nok den beste hesten i feltet, og den blir hardt betrodd. Vær dog litt OBS på at den fikk tømt seg skikkelig som knallgod treer i Harper sist, og gangen før der var den på langreise til Umåker. Vi blir fakta litt overrasket om den er i toppform også på lørdag, og er derfor litt skeptisk til denne favoritten. De fleste pleier nemlig å få en reaksjon etter Harper. Storfavoritten blir derfor kun en outsider for oss. 5 Ivory Di Quattro – Var bra etter pause sist, og kan det meste på en god dag. Må naturligvis med på gardering.

Vår rangering : A : 2 B : 8-6-5-9-10-4-7 C : 11-1-3

Klikk på denne lenken for å kjøpe andel på Eksperten til lørdagens V75-omgang fra Norge og Sverige. Andelene har en pris fra kr 50 til k r 2 000.

V75-4 : 8 Endless Story – Er VELDIG bra, og selv om den ikke var noen favoritt når dette tipset ble lagt ut så vil det overraske oss om den ikke blir favorittspilt når alt er levert. Avgjorde enkelt fra dødens sist, og det gjorde den også fjerde sist. Gikk da 14,9/2120m fra dødens på isbane. Går nok 14,0 fra sitt tillegg, og det rekker normalt langt i et løp som dette. SPILLES! 15 Mellby Guava – Floppet i fjor, men det var det grunner for, og den er bedre igjen i år. Er egentlig en knallgod hoppe, man har siktet litt på denne oppgaven, og kommer dessuten til start med bra form i kroppen. Skreller?

14 Ava – Er ordentlig bra på sitt beste, og vi har ikke glemt løpet den gjorde i finalen på Solvalla i fjor (29. mai). Travet da 12,7/2160mv, og var brenngod. Vant enkelt fra tet sist, er på vei mot storformen igjen, og skal passes i et ganske billig hoppeløp. 4 Carroty – Møter helt riktig motstand nå, men er spesiell, og aldri helt enkel å regne på. Skikker den seg så duger den, og må med på gardering.

Vår rangering : A : 8 B : 15-14-5-1-4-6-7 C : 9-3-12-13-11-2-10

V75-5 : 6 Frozen A.F. – Avgjorde sikkert sist, mens den fort hadde vunnet V75 med tidligere luker nest sist. Kihlström får sjansen, den er kjapp i vei, og dette kan dreie seg om tidlig tet og slutt. 3 Holy Moses Mearas – Er bedre enn det grunnlaget den har på konto, og sist steget den bare unna til en helenkel seier. Har veldig mye inne, og selv om den skulle havne utvendig leder så er den ikke borte. Motbudet.

2 Ayah De Lux – Har fått to løp i kroppen etter pause, og det har den trengt. Fjerde sist var denne mye mer spilt enn for eksempel Prosecco, og det forteller litt om kapasiteten til Ayah De Lux. Møter nemlig ingen i nærheten av en såpass bra hest her. Sporet trekker noe ned, men den får uansett stå som løpets klare outsider. 1 One Touch – Var sjanseløs mot Frozen A.F. fjerde sist, men har løftet seg mye etter det løpet, og så helt fantastisk ut sist. Jogget da rundt feltet på en meget imponerende måte. Er løpets luring om den leverer slik igjen.

Vår rangering : A : 6 B : 3-2-1-4 C : 9-10-11-8-7-5

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV75-6 : 1 Black And Quick –
Når denne stod hos Nurmos så begynte man faktisk å snakke om at det kunne være en outsider til Derby, og de holdt den høyt. Gikk også et par enormt gode løp som den vant på 11-tider. Debuterte for sin nye trener sist, og ble da sittende fast med masse krefter igjen. Får opp «bøttekusken» Mika Forss, og han pleier ikke være vond å be når det skal gasses. Skulle Mika greie å forsvare innersporet her, ja, da kan dette være over. SPILLES! 7 L.A. Boko – Satt i tredje utvendig i finalen sist, og den avsluttet klart bra. Kom altså til mål på enormt sterke 11,5/2140ma… Har nesten tjent 400 000 på de fem siste startene, og vil snart få en reaksjon. Sporet trekker dessuten ned, og den blir kun et 2-valg for oss.

4 Polar Operation – Var ikke på topp sist, men nest sist viste den altså 09,5 s 800m, og avsluttet knallbra som toer bak talentet Idomenio Sisu. Får på seg en BIKE nå, den er lynrask fra start, og vi blir ikke overrasket om Jens Eriksson vil være offensiv i dette løpet. Kan skrelle om den leverer som nest sist.

Vår rangering : A : 1 B : 7-4-8-3-5 C : 11-2-6-10

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV75-7 : 8 Don Fanucci Zet –
Galopperte seg bort som superfavoritt i Elitloppet sist, og den galoppen kostet fem millioner kroner. Så helt fantastisk ut hele den dagen, men man gjorde altså tabben ved å velge innersporet i finalen. Nå er det spor 8, og her kan Kihlström gjøre akkurat som han vil underveis. Setter han full fart på første bortre så vil ALLE ha denne ryggen i jakten på en andreplass og 400 000. Don Fanucci Zet konkurrerer mot seg selv, og vi spekulerer naturligvis ikke. ALL IN!

Vår rangering : A : 8 B : - C : 6-9-7-4-10-1-3

Stalltips er et spill der Rikstoto velger hestene og fyller ut kupongen for deg. En oppgradert spillopplevelse gjør det enkelt for alle, uansett forkunnskaper.