Gå til sidens hovedinnhold

Superjackpot i V86-spillet - over 10,7 millioner ekstra

Voldsomme 10.784.976 EKSTRA fordeles til alle med riktig V86-rekke! Vidåpen V86-omgang som normalt betaler ut store kroner i kveld! Du tar vel rygg på våre oppdaterte V86-vurderinger?

Lerum med V75-suksess 14. mars - Kr.1 728 ble til Kr.31 849
Undertegnede var på HUGGET denne søndagen til Eskilstuna, og det ble en solid opptur for de som tok rygg på den største V75-bongen til Kr.1 728. Den satt nemlig som spikret, og Bikila som supersjokket i finalen var med på kun fire hester. Utbetalingen ble smellfine Kr.31 849 for den store bongen. Vi vil også nevne at Lilja le Soleil (V75-5 - 1,6%) var med på bongen, og den ble altså toer bak storfavoritten...

Var du med på V86-festen 24. februar? Lerum serverte nye topptips!
Vår faste tråd på Nettavisen fikk kun 7-riktige da vi dessverre hadde bankerspilt 4 Gardner Shaw (V86-6) der. Det ble imidlertid en SOLID opptur for de som kjøpte seg en andel i våre systemer på EKSPERTEN, og samtlige systemer suste inn. Systemene var som følger:
Fire andeler a Kr.1 500 betalte ut Kr.60 174,-
Fire andeler a Kr.1 000 betalte ut Kr.57 680,-
Ti andeler a Kr.400 betalte ut Kr.57 680,-
Tjue andeler a Kr.200 betalte ut Kr.57 680,-
Tjue andeler a Kr.300 betalte ut Kr.60 174,-

Undertegnede fikk også inn SYV SISTE INFO bonger med åtte riktige, og de kostet fra Kr.200 til Kr.750 per andel. Utbetalingene her ble fra Kr.41 071 til Kr.43 558,-.

Sendingen begynner klokken 18.00 / V86-1 er i gang klokken 20.30

Ved å klikke på denne lenken finner du våre V86-andelslag til kveldens omgang på EKSPERTEN. Andelene har en pris fra Kr.50 til Kr.1 500.

Solvalla og Jägersro byr på en SÆRDELES ÅPEN OG SPENNENDE V86-omgang denne kvelden, og det ligger altså knappe 11 millioner ekstra i sekserpotten. På de flate bongene spiller vi med to bankere, og der står både 1 Scorpion's Madness (V86-3), og 10 Moses (V86-8) alene. Ta rygg på våre fyldige vurderinger:

V86-1 : 2 Enjoy The Game – Er egentlig en ordentlig bra hest i grunnlaget, men den blir likevel ikke tatt helt på alvor i innledningsløpet. Akkurat det mener vi er feil. Gjorde solide løp fra «kalde» utgangsposisjoner både nest sist, og tredje sist, mens den ble skremt til galopp sist. Står endelig i et bra spor, den kommer ut på sin beste balanse (skoløs bak), og distansen er ikke noe problem. Slår til som en ordentlig godbit? 10 Don Cash – Ble spurtet ned på streken av en hest på siste indre sist, og holder sin svært solide form. Møter riktig motstand nå, og det er snakk om en tidlig gardering. Vi er dog ikke enig i at den skal være storfavoritt her, for det er ikke så billig i mot. 12 Digital Crunch – Kjørte Hanna Lähdekorpi bort sist, og den ble sur i muskulaturen til slutt. At den nå skal få gå bakfra ser vi på kun som et pluss. Blir ikke enkel å stå i mot med tempo på forestillingen. VI HAR TRE HESTER I A-GRUPPEN!

Vår rangering : A : 2-10-12 B : 1-5-7 C : 3-9-11-6

Ved å klikke på denne lenken finner du våre V86-andelslag til kveldens omgang på EKSPERTEN. Andelene har en pris fra Kr.50 til Kr.1 500.

V86-2 : 3 Girlpower Sisu – Var god i nederlaget sist, og ble kun spurtet ned helt oppunder mål. Tiden som den gikk, var dessuten solid. Til denne starten rykker man skoene bak, den er veldig kjapp i vei når den løser som best, og vil trolig havne fint på det. Må tas på alvor mot en billig gjeng som dette. OBS! 1 Didi Dam – Gikk en OK sluttrunde sist, og den blir hardt betrodd. Har dog vist null vinnervilje, og i Finland tredje sist ville den ikke vinne selv om den fikk åpne 18,2 f 1000m i tet. Leder nok lenge, så får vi se hvordan det står til med vinnerviljen i kveld. 10 Kia Ora – Galopperte seg bort sist, mens den avsluttet sylvasst til seier nest sist. Har litt inne, og dukker nok opp på foto med klaff. Løpet ellers er veldig jevnt, og ingen bør bli overrasket om det skreller ordentlig til.

Vår rangering : A : 3-1 B : 10-2-7-5-8 C : 11-12-6-9-4

Ved å klikke på denne lenken finner du våre V86-andelslag til kveldens omgang på EKSPERTEN. Andelene har en pris fra Kr.50 til Kr.1 500.

V86-3 : 1 Scorpion’s Madness – Har en skreddersydd oppgave foran seg i kveld, og vi er veldig inne på at dette dreier seg om tet og slutt. Var meget solid i nederlaget sist, og da tapte den kun for kanonen Maestro Crowe. Vant enkelt fra tet nest sist, og vi hadde da 11,6 s 800m på klokken. Har ved noen få ganger feilet når den har blitt laddet maks med, men vi håper/tror at den holder seg i skinnet i kveld. Da burde den nemlig ta seg av dette løpet, og vi kan ikke gjøre annet enn å tro hardt. Bak der ranker vi 2 Goldfield med løp i kroppen etter pause, og 5 Jean’s Passion som er den vi frykter mest på startsiden.

Vår rangering : A : 1 B : 2-5-12-9-10 C : 11-4-3-8-6-7

Ved å klikke på denne lenken finner du våre V86-andelslag til kveldens omgang på EKSPERTEN. Andelene har en pris fra Kr.50 til Kr.1 500.

V86-4 : 9 Anchor Man – Har fått to løp i kroppen etter den kom inn på stallen til Joakim Elfving, og den er på riktig vei. Galopperte sist, det var dog ikke hesten sin feil, men kusken sin. Han kjørte nemlig oppi, og galoppen var nesten ikke til å unngå da. Gikk et solid løp etter denne grove galoppen. Nest sist kom den alene til mål, og vant veldig enkelt mot en billig gjeng. Kan få det sydd opp fra et interessant smygspor, og vi roper et varsko! 4 Voltaire P. Hill – Vinner trolig dette om den skikker seg, men den er ustabil, og har aldri vunnet med en skoløs balanse. Fullførte solid sist, og var ikke langt bak i mål da. Motbudet. 8 Vanja – Ble aldri kjørt med etter pause sist, men så litt tung ut, og trengte nok det løpet i kroppen. Til denne starten velger man å rykke skoene foran, og det er et pluss. Dukker opp på foto om den leverer på sitt beste.

Vår rangering : A : 9-4 B : 8-1-7-6-12-10-11-3-5 C : 2

V86-5 : 8 Archidamia – Blir dagens store skrik, og mange velger nok også å gå til på denne som en banker. Avgjorde enkelt i debuten for Adrian, mens den kastet seg over i galopp like etter start sist. Tapte mye, men viste 12,1/1900m etter galoppen, og var altså bunnsolid. Fikk seg imidlertid en skikkelig «tømmer» da, og slike løp kan slå begge veier. Har tidligere vært ustabil (er etter Ready Cash), og vi avstår derfor fra å gå ALL IN på den. 11 Briljant Sensation (denne ble strøket onsdag ettermiddag) – Har vært ute i tøffe omgivelser på slutten, og sist fikk den aldri sjansen. Satt da fast, og tiden må sees i lys av en elendig bane. Til denne starten rykker man skoene rundt, og det gir den normalt et ytterligere kick. Blir meget skummel her om det bare blir litt tempo på forestillingen. 6 Calamintha – Var fin i comebacket sist, og kommer til Sverige med bra form. Nå blir det dessuten skorykk for første gang i karrieren, og det skal bli spennende å se den på den balansen. Dette er løpets klare outsider.

Vår rangering : A : 8 B : 6-1-10-5-2 C : 7-3-12-4-9

V86-6 : 6 Sorbet – Var ikke spesielt bra sist, men så smellbra ut med krefter igjen i årsdebuten nest sist. Nå går treningsrapportene i dur, den kommer ut på sin beste balanse (skoløs rundt), og det ser veldig bra ut på forhånd. I fjor gikk den 09,8 fra dødens over en kjapp sprint når man rykket skoene for første gang… Lar seg rett og slett ikke slå? Velger man å gardere så er det 5 Milligan’s School vi frykter mest, men hester fra Melander sin stall pleier alltid å trenge noen løp i kroppen før de er helt på topp. Dog liker vi at den er kuskeplusset med Björn Goop. 2 Forfantone AM – Er en annen joker i leken, og en svært grunnkapabel hest. Skal gå med baksko, og blir altså ikke makset i årsdebuten. Vi ranker den derfor ut på outsiderplassen.

Vår rangering : A : 6 B : 5-2 C : 1-3-7-8-4

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.V86-7 : 8 Dear Friend –
Blåste til tet på Vincennes sist, slapp, og fullførte siden meget bra på en knallgod tid. Er herdet blant de beste hoppene, og selv om den her møter hingster/vallaker så vil den bite godt fra seg. Det er nemlig ikke veldig formsterkt i mot… Legg også merke til at den er blitt strøket inn et spor, og det skal bli interessant å se hvordan Johan Untersteiner ligger dette opp med sin brennkvikke hoppe. Plasseres først! 1 Osterc – Innledet lovende når den kom til Sverige i fjor, og den er svært grunnkapabel. Kommer nå ut etter en lengre treningspause, og rapportene er ganske så fine. Er sikret et bra opplegg fra dette sporet, og må med på en tidlig gardering. 2 Giveitgasandgo – Er veldig på riktig vei i regi Wilhelm Paal, og den har gjort to klart godkjente løp på slutten. Til denne starten rykker man av skoene fram, og det er et stort pluss. Må regnes som en stor outsider fra et perfekt spor bak bilen.

Vår rangering : A : 8 B : 1-2-4-6-9-5 C : 7-10

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.V86-8 : 10 Moses – Velger vi å banke i finalen. Her «STINKER» det nemlig en veldig kjøring innledningsvis, og da er det aldri feil å komme bakfra med sparte krefter. Er på kapasitet BEST, kusken er som alle vet knallgod, og Moses er rett og slett en hest vi tror MYE på. Jogget 11,6 fra dødens til en enkel seier femte sist, og ikke en hest i dette feltet kan gjøre noe slikt. Det blir dessuten «racerbalanse» (skoløs på alle fire) direkte etter pause, og Moses lar seg neppe slå om alt går riktig for seg. ALL IN! Velger man å gardere så skal 4 Jareth Boko passes. Var klart bra sist, og holder superformen. 7 The Bald Eagle var god sist, men i kveld er oppgaven tøffere.

Vår rangering : A : 10 B : 4-7 C : 2-5-9-1-8-12-3-6-11

Stalltips er et spill der Rikstoto velger hestene og fyller ut kupongen for deg. En oppgradert spillopplevelse gjør det enkelt for alle, uansett forkunnskaper.