Superjackpot med 1 829 898 ekstra å spille om

Det er dobbel-jackpot fra Tingsryd denne søndagen med 1 829 898 ekstra å spille om.
Det er dobbel-jackpot fra Tingsryd denne søndagen med 1 829 898 ekstra å spille om. Foto: Gorm Kallestad/ SCANPIX

En strålende banker samt en herlig luring kan gjøre deg til millionær på en søndag. Hele 1 829 898 ligger altså ekstra i potten, og her skal vi til lukene.

Denne artikkelen er tilrettelagt av Rolf Lerum. Tips, analyser og spilleforslag er utarbeidet av Nettavisens svenske travekspert Mats Persson.

Vi har en praktfull søndag i vente med både JACKPOT i Norge + Sverige. I V64-spillet i Sverige denne søndagen med start kl.15.10 så ligger det hele 1 829 898 ekstra i sekserpotten, og menyen fra Tingsryd er interessant. Fra Drammen om kvelden så er det også jackpot, og her ligger det altså 628 543 ekstra i sekserpottene. Løpene på Drammen begynner som vanlig kl.18.00.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Det ble en fin dag ble det for dem som tok rygg på våre Ekspertenbonger på Klampenborg om lørdagen. Alle våre forslag satt, og den lille EKSPERTENBONGEN på Kr.480 betalte ut fine Kr.2 752,-. Fra Gøteborg denne søndagen så venter et utfordrende V4-spill, mens det kanskje ser noe enklere ut i V5. Du finner våre tips her

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Innleveringsfrister Tingsryd:

V64: kl.15.10

DD: kl.16.38

Klikk her for å spille Nettavisen andelslag på Eksperten

Fra Tingsryd denne søndagen så venter altså en SUPERSPENNENDE DOBBEL-JACKPOTOMGANG med hele 1 829 898 ekstra å spille om. Mats Persson byr her på en banker samt en luring:

Bankeren:

3 Slide So Easy (V64-5) har sett strålande fin ut i flera starter och var riktigt läcker vid segern senast. Nu gör han karriärens andra start över kort distans och vi tror på andra raka.

Luringen:

3 Persos Seaman (V64-6) hade spår utvändigt om Amour Rapide senast och hamnade bakom denne hela loppet. Nu har han spår innanför och kan sitta bättre till och dessutom har han ett lopp i kroppen efter en kortare tävlingspaus.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under.