Lerum med LUKEFEST på V64 den 17. mars - Kr.480 ble til Kr.7 028!
Omtrent ALT satt denne tirsdagen, og det ble svært bra for de fleste som tok rygg på oss. Vikens Fingerprint (20,9% mot dagens tyngste favoritt), og Drive Launcher (11,2% mot dagens nest tyngste favoritt) stod begge først på ranken! Don Fanucci Zet innfridde dessuten som en banker av STÅL! Den mellomste bongen på Kr.480 betalte ut knallfine Kr.7 028!

Lerum med strålende V4-treff på Romme 20. mars - Kr.980 ble til Kr.20 097!
Det ble svært vrient på Romme denne kvelden, og ingen løste V64-rebusen. Det betyr at vi har en gedigen V64-jackpot i vente på mandag, og der ligger det voldsomme 6,2 millioner ekstra i sekserpotten. Heller ikke vi kom i mål med våre V64-bonger. I V4-spillet traff vi bedre, og bongen på Kr.980 satt som spikret. Utbetalingen på den bongen ble kanonfine Kr.20 097,-

Lørdag venter en FANTASTISK JACKPOTOMGANG fra Sverige, og det er Bergsåker som står for løpene. Over 19 millioner ligger ekstra i sjuerpotten, og med en trolig omsetning på 120-130 millioner så skal det svært lite til før dette gir en svært stor utbetaling. Omgangen som venter er ikke akkurat lettløst, og kvaliteten på løpene er ikke like bra som den pleier å være fra Sverige en lørdag.

Når det gjelder lørdagens beste banker så har vi spart den til finalen, og der tror vi HARDT på tet og slutt for 1 Usiana Face. Viste fint talent i fjor, den har stor fart i kroppen sin, og kan nesten ikke få en bedre oppgave enn dette. ALL IN!

Alt om lørdagens V75-omgang finner du litt lengre ned på siden.

Sendingen starter klokken 12 / V75-1 starter klokken 16.20:


Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under.Lyntoto er den enkleste måten å spille på hest på. Du trenger ikke ha peiling på hest for å spille. Du bestemmer kun hvor mye du vil spille for, og lar spillmaskinen velge ut en blanding av favoritthester og outsidere for deg.

Her er lørdagens V75-tekst til Bergsåker:

V75-1 : 3 Bang Boomerang – Virker å gå aldeles under radaren i innledningsløpet, og her har ikke «SALEN» gjort jobben. Vi serverte denne som en banker for de frekke sist, og da avgjorde den enkelt fra dødens. Gangen før ble den sjenert ned mot første sving, galopperte, og tapte 20-30m. Kom voldsomt tilbake, men feilet igjen når kusken prøvde å finne lukene med krefter igjen oppunder mål. Da hadde den travet ca 15,5/2140ma med en grov galopp, og det med krefter igjen. Vi ser ikke hvem som skal kunne straffe denne om den bare kommer seg rundt feilfritt, og må bare sette den frekt først.
1 Hadranos –
Var TAPPER sist etter å ha fått en god del trykk på seg. At den likevel svart opp på en sugen bane likte vi. Er kjapp i vei, og den trolige tethesten. Leder lenge om den leverer som sist. 14 Let’s Go Ernie – Var solid i debuten for Nicklas Westerholm sist, og det ble en enkel seier på en elendig bane. Har en god del inne, og forhåpentligvis er den ytterligere forbedret til denne starten. Vær dog litt OBS på at Nicklas Westerholm fortsatt ikke har noen veldig bra stallform, og vi nøyer oss derfor med å plassere den ut på outsiderplassen.

6 Payet –
Likte vi ikke sist, men den vant, og var helt grei. Nå rykkes skoene bak, så får vi se om den kan komme ut i en forbedret utgave. Må dog heve seg kraftig for å vinne dette løpet, og vi ranker den derfor litt ut. 2 Let’s Go Again – Var meget bra til seier sist på en krevende bane, og vi hadde 14,3 s 800m på klokken. Leverer den på sitt beste igjen er den naturligvis svært aktuell, og den skal med på gardering. 13 My First Offspring – Rykket man skoene på sist, og det gikk ikke. Nå blir det sko igjen på alle fire, og den var meget bra både nest + tredje sist på den balansen. Er dessuten KJAPP fra start, og fra dette sporet kan den komme fykende direkte. Er en naturlig gardering om man bruker noen hester.

10 S.G. Flying Diaval –
Er flink å henge med, og er ikke så verst på sitt beste. Kommer nå ut i ny regi, og den har trent 16/1800m. Kan være en skrell for dem som fisker litt på dypet. 12 Angel Ovea – Ble kjørt ned i kjelleren sist, men fullførte uansett bra. Nå blir det skorykk på alle fire, og det kan heve den ytterligere. Sporet trekker dog ned, og vi ranker den derfor en bra bit ut.

Vår rangering : A : 3 B : 1-14-6-2-13-10-12 C : 15-11-7-9-4-5

V75-2 : 2 Unleash The Steel – Dette er nok et av de svakeste løpene som noen gang er blitt kjørt i svensk V75. Det er rett og slett et elendig løp med 12 hester som neppe vil ha et veldig stort grunnlag når karrieren er over. Vår ide var ikke på topp sist, mens den nest sist kom til mål med litt krefter igjen. Er naturlig kjapp fra start, og til denne starten snakkes det om skorykk på alle fire samt en BIKE. Takler den disse endringene så vil den kunne løse enda kjappere fra start, og dette ser i det hele tatt riktig ut. Lar seg ikke fange?

1 Youandmeathello – Holdt klart bra fra tet nest sist, mens den trakk seg etter en fin reise sist. Kan ha blitt felt av banen da, og vi vil derfor ikke vektlegge den innsatsen for hardt. Er bra fra start, og sporet burde passe. Er et naturlig motbud. 4 Hagaz T.N.T. – Holdt godkjent sist, og er i bra form. Nå rykkes skoene rundt, og det blir også på med en bedre vogn. Er veldig kjapp fra start, og den kan vinne om det løser seg på startsiden. 3 Miss Red – Kommer ut etter pause, og er nok godt forberedt når den kommer ut fra stallen til Team Tjomsland. Avgjorde enkelt nest sist, og er fakta ikke så verst. Skal med på noen hester.

7 Börge Kosing – Gikk helt OK i kulissene nedover oppløpet sist, men det er vel likevel ingen hest vi har tatt voldsomt til oss. Står kaldt til spormessig nå, og den trenger litt flyt. Skal gå uten sko for første gang i karrieren, og det kan gi den et løft. 12 Cobbys Yourah – Fant aldri lukene etter pause sist, og ble sittende bom fast med alt igjen. Til denne starten rykker man skoene for første gang, og dette kan være en tenkbar skrell for dem som velger å spekulere. Bak disse seks er det jevnt, og ingen er faktisk sjanseløse…

Vår rangering : A : 2 B : 1-4-3-7-12 C : 8-5-9-6-10-11

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under.V75-3 : 2 Love No Pain – Har fått tre løp i kroppen etter den kom inn på stallen til svært dyktige Katja Melkko, og den virker bare å bli bedre og bedre. Ble testet i BIKE sist, løste veldig bra ut, og bare dundret unna i sluttrunden til en overlegen seier. På klokken vår stod det faktisk 12,5 s 1000m uten at den var tom på det… Burde få overta teten gratis av 3 Perfect Time her, og siden er dette løpet kjørt? EN VELDIG MOTIVERT FAVORITT. OPPDATERT : Etter at vi var ferdige med tipsene så er den blitt strøket ned til et innerspor, og det kan fakta bli en felle. Skal stå først, men nå avstår vi fra å gå ALL IN på den.

3 Perfect Time –
Har alltid hatt stor grunnkapasitet, men den har slitt med diverse skader, og har kun startet 15 ganger i en alder av 7-år. Nå er den dog veldig på riktig vei, og var god til en enkel seier sist. Gangen før ble den sittende bom fast. Erik Lindegren er noe usikker på psyken til denne etter alle problemene som den har slitt med, og velger derfor å kjøre mer passivt når det dreier seg om V75? Tar derfor til takke med rygg leder? Motbudet. 7 Digital Dominance – Når man ser hvem som eier denne (Stall Sedin) så vet man at Robert Bergh har satt den i stand etter pause. Han hadde aldri dradd denne ut, uten at han hadde vært svært fornøyd med den i jobbene. Avslørte ganske fin kapasitet som 3-åring, og nest sist spurtet den sterkt mot tøff motstand. Må stå som en STOR outsider, og den skal med på bongen om Love No Pain garderes.

6 Betting Ace –
Fikk nesten som ventet bløffe løpet hjem sist, og det ble en enkel seier. Har fått to løp i kroppen etter oppholdet, og litt mer tette starter liker hestene til Robert Bergh. Skal med om man går utover de vi tror mest på. 9 Qrystal Roc – Er en meget bra hoppe som rørte det til for seg sist. Treningsrapportene går dog i dur, og det skal ikke være noen fare med formen. Vi er dog usikre på hvordan denne vil håndtere distansen da den har virket å være best på sprint. Er derfor kun en liten outsider for oss. 10 Al’s Charmy Flicka – Spurtet storveis sist, og var veldig bra når skoene ble rykket. Her er det tøffere i mot, og den er derfor mer trippel enn veldig seiersaktuell.

Vår rangering : A : 2 B : 3-7-6-9 C : 10-5-8-12-11-4

V75-4 : 8 Norrbo Odin – Her ser det ut til at 6 Ängspilen blir favoritten i spillet, og da gjør det absolutt ikke noe at vår tipsener er en mer kapabel hest. Kom ut etter pause sist, var TUNG i kroppen sin, og kunne derfor ikke ta opp kampen mot nevnte hest. Vær dog OBS på at den nest sist var «EN MIL» bedre enn det som blir favoritten her, og gikk da et aldeles spinnvilt løp etter grov galopp. Vi hadde faktisk 25,1/2200m på klokken… Har fått en blåser i kroppen, kan ventes forbedret, og er en spillbar skrell! 1 Guli Major – Har gjort fine løp når den har vært matchet i årgangsløpene, og det skal bli spennende å se den igjen etter pause. Helst ville vi ha sett denne i en oppvarming før løpene, men den er uansett veldig tidlig aktuell i et løp som dette. Har nemlig støtt på tøffere motstand som 4-åring. 9 Backegubben – Er veldig bra, men den er ikke veldig glad i å volte, og det er alltid en sjanse for galopp med den startmetoden. Rapportene går i dur på selve hesten etter pause, og den får stå som en klar outsider. Vi plasser faktisk alle disse tre i a-gruppen.

6 Ängspilen – Fikk bløffe hjem et løp fra tet sist, og salen tar bølgen. Er egentlig ikke veldig bra, men skulle den bli sluppet til tet igjen så er den naturligvis ikke helt borte. Vi kjøper den dog ikke som favoritt, og for oss er den kun en liten gardering. 3 Gnistas Filur – Kommer ut etter pause, og nå blir det skoløs rundt igjen. Dette er hestens beste balanse. Er ikke helt stabil med volte, men kommer den seg avgårde, og leverer på sitt beste, ja, da duger den i et løp som dette. 15 Bonaldo – Fikk seieren i gave i et monteløp sist, og er muligens best under sal. Var dog tapper i nederlaget med vogn nest sist, og er i det hele tatt ikke så verst. Luringen Magnus Djuse kjører, og med maks flyt kan den kanskje overraske. 5 Höstbo Elis – Er ikke helt flekkfri i aksjonen sin, men den har bra grunnkapasitet. Sporet nå gjør til at den neppe får en veldig god start, og dermed er den i trøbbel i et løp som dette. Skal med om man går bredt ut.

Vår rangering : A : 8-1-9 B : 6-3-15 C : 5-2-14-13-12-4-7-11-10

V75-5 : 12 Hulk Boko – Blir helt uspilt her, men på ren kapasitet er dette en av feltes beste hester. Det vi har likt med denne på slutten er at den fremfor alt fungerer MYE finere enn hva den har gjort tidligere, og da vil fremgangene også snart komme i selve løpsbanen. Ble nok felt av en veldig upassende/tung bane sist, og gikk da et løp på det jevne. Var klart bra i nederlaget nest sist, og vi er altså inne på at formen er noe bedre enn raden. Nå blir det dessuten skorykk på alle fire, og en kjapp sprint tror vi kun er et pluss. Med tempo blir denne ikke enkel å stå i mot, og den er altså i våre øyne aldeles for lite spilt. OBS!

9 Merritt – Ble muskeltrøtt sist, og feilet derfor på oppløpet. Var da ute mot bedre hester enn dette, og formen er knallbra. Henger den bare sammen hele veien nå så er den HET. Kommer ut skoløs på alle fire, men har vel ikke vært veldig mye bedre på den balansen. Minuset er også ryggen den har fra start, og vi er litt usikre på hvor den havner. 4 Imagine Boko – Er veldig grunnkapabel, men kommer ut etter pause, og starter på en kjapp sprint. Distansen er ikke et pluss, og den har dessuten slitt med å åpne bak bilen. Er derfor kun en liten outsider for oss.

10 Captain My Captain – Er helt OK på sitt beste, men var svak sist. Nå rykker man skoene bak, den har fått to løp i kroppen etter en liten pause, og på sitt beste er den ikke så verst. Er en av flere som skal med om man først begynner å spekulere. 6 Karissa Bo – Gikk et løp på det jevne, og var ikke som best sist. Formen har vel vært bedre tidligere, og en kjapp sprint burde ikke være et pluss. Kan vinne, men da må den heve seg. 2 Gordon Mearas – Står fint til, men var veldig sløv sist, og fikk maks da. Har vel aldri imponert oss, og 11-tiden som den gikk i fjor var en ordentlig medhengertid. Havner? Er kun en gardering der ute. 8 Simb Murdoch – Gikk PIGG i mål etter sene luker sist, og har bra fart i kroppen sin. Kan muligens komme seg foran, men det kan også koste mye, og denne er derfor mer trippel enn veldig seiersaktuell.

Vår rangering : A : 12 B : 9-4-10-6-2 C : 8-1-3-7-11

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under.V75-6 : 1 Coogan – Blir kolossalt hardt betrodd, men innersporet var det trolig det verste denne kunne få. Vi har sett den to ganger med volte, og ved begge anledninger kunne den ikke åpne. Blir derfor trolig overflydd, og siden må den vinne dette fra dødens? Det trenger ikke å bli bare enkelt… Var god i årsdebuten, men da var den billig ute, og her er det tøffere mot. Er en GREI favoritt, men altså ingen banker for oss. 8 Queer Fish – Vant Sweeden Cup på 09,7 i fjor, og det til nesten 50x flesket. Møtte langt tøffere motstand enn dette ved flere anledninger i fjor, og det er snakk om en svært god hest i et løp som dette. Var TUNG etter pause sist, men spurtet likevel meget sterkt, og på klokken stod det 10,9 s 800m. Kom da mer eller mindre ubrukt til mål. Kommer ut «svensk bike» nå, balansen er den samme, og vi blir overrasket om den ikke dukker opp på foto! DOBBELT A-VALG!

2 Frenchnorwgian ID (denne ble strøket lørdagsmorgen) – Er svært grunnkapabel, og gjør en spennende start etter en skade. Vi tviler sterkt på at Robert Bergh hadde plukket denne ut om han ikke hadde vært strålende fornøyd med den, for Stall Sedin vil nok ikke ha denne ut før den er 100% i jobbene. Får stå som løpets klare outsider. Er faktisk ganske flink på volte om den tramper avgårde. 6 Rocky Tilly – Avsluttet i 10-fart sist, men da gikk nesten alle i 10-fart tilslutt, og det var vrient å hente noe. Kan muligens komme seg foran her, og på sitt beste vil den da lede lenge. 9 Mr. Golden Quick – Gikk helt OK etter pause sist, men hadde godt av løpet i kroppen. Er utrolig flink å henge med, og den har det med å skrelle når den får gå med i rygger (er sylvass på speed). Kan være skrellen i løpet, og den må med om man først begynner å gardere.

Vår rangering : A : 1-8 B : 2-6-9 C : 10-7-3-5-4

V75-7 : 1 Usiana Face – Er dagens beste banker, og hesten som står alene på våre bonger/systemer. Gikk flere fine løp i fjor, og dette er en hoppe med bra fart i kroppen sin. Kommer nå ut med gode rapporter i ryggen, og det blir «RACERBALANSE» direkte (skoløs rundt). Er veldig kjapp fra start, og den får tet om ikke Robert Bergh bommer. Fra tet på en kjapp sprint så kan vi ikke skjønne annet enn at dette må dreie seg om en stor sjanse, og i et løp som trolig ellers blir godt gardert anbefaler altså vi et bankerspill. Begynner man først å gardere dette løpet så er ikke veldig mange helt sjanseløse.

6 Lövdala Symphonie – Holdt sikkert unna fra tet i årsdebuten sist, men da fikk den altså bløffe unna førsterunden i 20-fart. Nå havner den fort utvendig leder, så får vi se om den er modig nok å plukke ned vår banker fra utsiden. Motbudet. 14 Lyx Håleryd – Står i springsporet på tillegget, og burde derfor komme seg OK avgårde. Skal ikke gå i tet, og løpet sist skal man ikke vektlegge for hardt. Nå blir den kjørt i rygger, og den er god nok med litt flyt på veien. 8 Giannini – Kan være storskrellen om man spekulerer. Gikk PIGG i mål sist, og var ikke veldig langt bak en såpass god hest som Qrystal Roc da. Har fått tre løp i kroppen etter pause, og skulle Peter Grundmann finne rygg leder fra sitt perfekte smygspor så kan fakta dette bli litt spennende. Bak der ranker vi 12 Denali (skoløs), samt 13 Miss Duffy (skoløs bak).

Vår rangering : A : 1 B : 6-14 C : 8-12-13-7-2-10-9-5-11-4-3-15