Superjackpot med 3 660 018 ekstra å spille om

Det er dobbel-jackpot, og store kroner å spille om fra Kalmar i kveld.
Det er dobbel-jackpot, og store kroner å spille om fra Kalmar i kveld. Foto: Gorm Kallestad/ SCANPIX

Det er dobbel-jackpot i V64-spillet fra Kalmar med hele 3 660 018 ekstra i potten. Løpene er svært utfordrende, og her oser det store kroner lang vei.

Denne artikkelen er tilrettelagt av Rolf Lerum. Tips, analyser og spilleforslag er utarbeidet av Nettavisens svenske travekspert Mats Persson.

Vi har en fantastisk uke foran oss, og her kommer høydepunktene tett. Fra Kalmar i kveld så er det DOBBEL-JACKPOT i V64-spillet med hele 3 660 018 ekstra i potten. Fra mandag-onsdag så kjøres det kvalifiseringer til Kriterier og Derby på Bjerke. På tirsdag så venter en ekstra V75-omgang hvor en alenebong betaler ut SVIMLENDE 42 millioner.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

Til helgen så er det finaler i 5-års Derby fra Drammen. Når det også ligger 37 millioner, og venter på en alenevinner i V75-spillet så må dette bli en ordentlig pangdag! Det hele avrundes søndag hvor det er jackpot i V65-spillet fra Sørlandet, og her ligger det altså hele 724 592 ekstra i potten.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Innleveringsfrister Kalmar:

V64: kl.19.08

DD: kl.20.36

Klikk her for å spille Nettavisen andelslag på Eksperten

Det ble ikke helt uventet svært vrient fra Øvrevoll søndag, og ingen greide å få seks riktige. Dermed så føres altså 3 660 018 over til kveldens omgang fra Kalmar, og det er duket for en saftig pott å spille om. V64-menyen i kveld er av det vriene slaget, og her oser det store kroner. Legg merke til at vi på Eksperten i kveld kommer til å tilby på "SISTE INFO bonger" som en ekstra service. Våre vanlige bonger, samt siste info bongene finner du her : Klikk her for å spille Nettavisen andelslag på Eksperten

Mats byr som vanlig på en banker samt en luring til løpene. Sjekk ut følgende:

Bankeren:

7 Ålands Vikingen (V64-6) står perfekt inne på pengarna och är stark så den långa distansen passar honom perfekt. Han gynnas dessutom av att på förhand värste konkurrenten Pike River är behandlad och matchas för en större uppgift i Finland och i första hand är ute för att få ett lopp i kroppen.

Luringen:

12 Crednette (V64-2) är segerlös efter tretton starter i år, men måste snart få full utdelning på formen. Läget är intressant för en så startsnabb häst som henne och hon kan tidigt sitta i slagläge och då blir det intressant.