Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.


Stalltips er et spill der Rikstoto velger hestene og fyller ut kupongen for deg. En oppgradert spillopplevelse gjør det enkelt for alle, uansett forkunnskaper.


Eskilstuna byr på det store HØYDEPUNKTET denne kvelden, og det er altså JACKPOT med over 1,7 millioner ekstra i sekserpotten. 12 Hazard Boko (V64-4) er vår beste banker i omgangen, og den bør strengt tatt bare runde en billig gjeng.

Ta rygg på følgende:

V64-1 : 5 Chicharita – Gikk et sterkt løp i kulissene etter en ganske grov galopp på startsiden sist. Hadde satt tidlig i tet om den ikke hadde feilet. Var dog ikke 100% i aksjonen, og det var nok også grunnen til galoppen. Fungerer den optimalt i kveld så blir det fort revansje, og dette er en motivert favoritt.

Her kan du kjøpe deg inn i våre V64-bonger/systemer til Eskilstuna på Eksperten

V64-2 : 12 Chenille – Her er det VIDÅPENT, og en bred gardering kan fort vise seg å være et klokt valg. Vår ide er grunnkapabel, og så fin ut i 15-fart bak feltet sist. Var ikke tom over mål i kulissene, og formen virker å være riktig så bra. Greier Andreas Lövdal å få den rundt feilfritt så duger den godt i et løp som dette, og den må passes!

V64-3 : 1 Espri Launcher – Har vært merkbart forbedret etter et inngrep i halsen, og stadig blitt bedre. Spesielt nest sist holdt den bra fra tet. Sist var den ikke like fin, men vi håper at det kun er muskulært. Er VELDIG kjapp fra start om den løser på sitt beste, og fra tet kan denne umulig bli enkel å plukke ned. SPILLES!

V64-4 : 12 Hazard Boko – Står på 60m her, men møter «IKKE NOE», og må ha en meget solid sjanse å runde til seier. Var bunnsolid i nederlaget sist, og gikk da 12,9/2140ma fra dødens. Det gjorde den på en ikke optimal bane. Med kun få hester på tilleggene så er det enklere å runde til seier, og her må Hazard Boko levere under pari skal den gå på et nederlag. VI BANKER!

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.V64-5 : 5 McGarret – Her kan det naturligvis bli gratis tet på 2 Ready Doc (har dog ikke startet mye med volte), og siden er løpet kanskje over. Vi må uansett prøve oss med denne frekkisen som er MILEVIS bedre enn raden, og ekstremt god når den først har funnet formen. Feilet som helt klink i monte sist, og satt bom fast med alt igjen nest sist. Er sylvass når den får gå med i rygger, og skal helt klart passes i et løp som dette. MÅ MED PÅ ALT!

V64-6 : 10 Toreador – Har fått noen løp i kroppen etter pause, og det skal ha gjort godt. Skal gå med sko i kveld, men normalt er det en balanse den takler meget fint. Vi er inne på at det vil bli en veldig kjøring fra start mellom favorittene i dette løpet, og da er det aldri feil å komme bakfra med sparte krefter… Toreador er svært grunnkapabel, og har den først dagen så går ingen klar. Skreller?