Lerum med solide V64-vurderinger til Rättvik 12. juli
Undertegnede hadde en klar feeling for at megafavoritten Don Fanucci Zet kunne være i trøbbel i denne omgangen, og det viste seg å stemme. Ideen Brother Bill lekte nemlig hjem løpet fra tet. Den store bongen til Kr.1 944 hadde også med steindype Calla Frontline (8-valg). Utbetalingen stoppet på fine Kr.9 168,-.

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.


Sendingen begynner klokken 13.00 / V75-1 er i gang klokken 16.20


Årets BESTE V75-OMGANG? Ja, omgangen fra Årjäng lørdag er noe langt utover det vanlige. At vi har en gedigen JACKPOT med over 24 millioner ekstra i sjuerpotten gjør oss ikke akkurat mindre sugen på denne omgangen. Det vrimler dessuten med TOPPOBJEKTER, flere av løpene er VIDÅPNE, og bankeren taper vel ikke? 8 Svecak Palema (V75-6) med Goop i jollen er normalt helt overlegen om alt går riktig for seg, og dette er en hest vi bare må tro enormt hardt på!

Sjekk ut våre fyldige vurderinger:

V75-1 : 4 Bear Hope – Har sett utrolig formsterk ut på slutten, og vi er klart inne på at den kan skrelle ordentlig til mot helt riktig motstand. Den satt bom fast som fulltanket nest sist, og spurtet voldsomt med masse krefter igjen sist. Fikk heller ikke da skikkelig sjansen. Mellomdistanse er hestens beste distanse, sporet takler den normalt fint, og klaffer det bare litt på veien så dukker denne med garanti opp på foto. SE OPP! 10 Strong Pepper – Er feltes beste hest, men floppet altså i årsdebuten sist. Slet da med en hov, og vognen passet heller ikke. Nå skal hoven være bra, og man fester også på den en vanlig vogn. Er såpass grunnkapabel at den naturligvis er tidlig aktuell i et løp som dette.

9 Barolo Jet – Skuffet sist, men gikk da med sko på alle fire. Så morsk ut med masse krefter igjen tredje sist, og da gikk den altså uten sko bak. Nå blir det skoløs rundt, rapportene fra stallen er fine, og Barolo Jet er løpets outsider. 11 Riptide R.D. (denne ble strøket fredag) – Blir solid kuskeplusset med Jepson, og får dermed mange tilhengere i V75-spillet. Fikk maks sist, men travet altså 11,2/2140ma. Møter riktig motstand nå, den pleier å dukke opp i fremste rekke, og er en naturlig gardering.

1 Quite Special – Satt bom fast som fulltanket sist, og blir nok et aldri så lite skrik på lørdag. Er sikret et bra opplegg fra innersporet, og dette kan bli dønn riktig. Skal med om man først garderer løpet.

Vår rangering : A : 4-10 B : 9-1-5-3-6 C : 8-2-7-12

Ved å klikke på denne lenken finner du våre V75-andelslag på EKSPERTEN til lørdagens omgang fra Årjäng. Andelene har en pris fra Kr.50 til Kr.2 000,-

V75-2 : 2 Capital Gain C.C. – Her er det ekstremt jevnt/åpent, og ingen er fakta helt sjanseløse. Vår ide utvikler seg veldig bra, og selv om distansen ikke er et pluss så går den også sprint. Fikk ikke vinne sist, men var tapper i nederlaget, og den holder sin flotte form. Er sikret et bra opplegg fra et nydelig spor bak bilen, det lukter tempo på dette løpet, og da er det ikke feil å komme med sparte krefter til slutt. OBS! 4 Cena – Fullførte greit som toer bak 8 Erv Zet sist, og den holder bra form. Er lynrask fra start, og det kan bety tidlig tet. Er dessverre ikke veldig «modig», og skulle tempoet bli for høyt, ja, da pleier den å trekke seg. Må uansett regnes tidlig da den har en helt perfekt oppgave foran seg nå.

8 Erv Zet – Vant lett fra tet sist, men gikk da uten sko på alle fire. Nå blir det på med bakskoene igjen, og det er et minus. Heller ikke Erv Zet er veldig hard i skallen sin, og fra et kaldt spor bak bilen blir den etter vår smak for hardt betrodd. Dette er kun en bitteliten outsider for oss. 1 Goodlookin Pepper – Gjør nesten bare fine løp, og er en selvskreven gardering i dette åpne oppgjøret. Er kjapp fra start, og det kan fort bli tet/eventuelt rygg leder. Er en av flere som kan vinne dette, og vi ranker den som et 4-valg.

3 Staro Merlin –
Er MYE bedre enn raden, og satt bom fast på en knallgod tid sist. Kan også åpne bak bilen, og skulle Fredrik Claesson bare få til styringen sin, ja, da er dette en tenkbar storskrell.

Vår rangering : A : 2-4 B : 8-1-3-11-9-10-5 C : 6-12

Ved å klikke på denne lenken finner du våre V75-andelslag på EKSPERTEN til lørdagens omgang fra Årjäng. Andelene har en pris fra Kr.50 til Kr.2 000,-

V75-3 : 6 Rotate – Er vi klart inne på at vil sitte tidlig i tet her, og siden er dette hesten å slå. Har gjort fullt godkjente løp to ganger på rappen, men har da stått helt kaldt til. Tredje sist var den kolossalt god fra tet, og imponerte noe voldsomt da. Fjerde sist spurtet den ned kanonen Hail Mary, og den har i det hele tatt løftet seg veldig etter den kom inn på stallen til Goop. Fra tet på en lynrask bane, da skal de andre få kjørt seg.

9 Upstate Face – Har blitt som en ny hest etter man begynte å rykke skoene, og dette har vært en skikkelig snakkhest i Sverige den siste tiden. Jogget 09,5 nest sist, og gjorde det sprettlett… Sist var den igjen helt enorm, men nå var den trøtt i mål, og det løpet kan ha kostet litt mer enn det smakte. Blir hardt betrodd på lørdag, men vi nøyer oss med å ranke den inn som et B-valg. 4 Born Unicorn – Er bare sterk, og må fort vinne dette fra dødens. Var sjanseløs selv om den ble toer sist, og gikk 09,2 s 800m da. Distansen nå passer bedre, og for oss er dette løpets outsider.

10 My Dream Art – Er den store skrell-ideen, og en artig millionhest å plukke med på bongen. Husk på at vi her snakker om en traver som elsker distansen, og som femte sist hentet 19 av 20 meter tillegg på 9 Upstate Face. Stod altså 20 meter bak den da, og var helt rå i nederlaget. Kom ut etter pause sist, og spurtet fint i kulissene uten at den ble kjørt med. Gjør seg ikke bort med tempo, og vi plukker den altså med som en av lørdagens mest spennende skrell-ideer!

5 Beartime – Ble sittende bom fast med krefter igjen sist, og holder formen. Glem ikke at denne spurtet sterkt via siste indre fjerde sist, og var ikke langt bak Born Unicorn da. Kan fort få løpet i rygg leder på 6 Rotate nå, og også dette er en tenkbar skrell om lukene skulle komme.

Vår rangering : A : 6 B : 9-4-10-5-8-7 C : 2-3-1-11-12

Ved å klikke på denne lenken finner du våre V75-andelslag på EKSPERTEN til lørdagens omgang fra Årjäng. Andelene har en pris fra Kr.50 til Kr.2 000,-

V75-4 : 10 Ulvsåsen – Er en veldig fin «kalding» som stort sett bare vinner når den først dukker opp i løpsbanen. Var god i nederlaget nest sist, mens den sist vant utrolig enkelt på en imponerende måte. Er kjapp fra start, og vi blir ikke overrasket om Per Linderoth søker seg fremover direkte. Dukker nok opp på foto igjen, og den plasseres først. 7 Björnemyr Dennis – Er det klare objektet her, og hesten som skal passes. I nederlaget mot 12 Ask Major nest sist var den utrolig tapper fra tet, og solgte seg meget dyrt da. Nå er distansen noe kortere, og det er kun et pluss. Blåser fort til tet, og på en rask bane går denne en lav 25-tid. Leder hele veien?

12 Ask Major – Er fikset på, og man forventer den tilbake på sitt beste lørdag. Har ingen enkel oppgave, men med flyt gjør den seg ikke bort. Tengsareid er nå tilbake i «jolla», og det er kun et pluss. Løpets outsider. 4 Järvsömalla – Har vært utrolig god i comebacket, og får mange tilhengere i totoen på lørdag. Er også kuskeplusset med Kihlström, og det gjør den ikke mindre aktuell. Vær dog litt OBS på at den nå er hardere ute, og den rankes derfor litt ut hos oss.

3 Tjomsensin – Var god i nederlaget mot 8 Fantomet tredje sist, og stod da 20m bak den. Er nå litt billigere ute, den er kuskeplusset med Per Oleg Midtfjeld, og kan være en tenkbar skrell for de som velger å spekulere litt.

Vår rangering : A : 10-7 B : 12-4-3-2 C : 13-5-8-11-9-1-6

Ved å klikke på denne lenken finner du våre V75-andelslag på EKSPERTEN til lørdagens omgang fra Årjäng. Andelene har en pris fra Kr.50 til Kr.2 000,-

V75-5 : 9 Explosive Flory – Kommer med superform til Sverige, og i et løp som det fort blir litt kjøring i kan det bli veldig riktig å komme bakfra med sparte krefter. Vant utrolig enkelt fra tet på Momarken sist, og på klokken stod det 11,7 s 1000m. Gangen før ble den tatt helt bort, men kom likevel voldsomt tilbake, og knep seieren via 10,4 s 300m. Står i en startrask rygg, vil sitte fint på det, og den skal passes. 2 Pacific Kingdom – Har Jepson vraket, og det gjør oss noe usikre på favoritten. Var dog veldig fin sist, og vant enkelt på en 11-tid. Skulle Goop finne teten med favoritten så vil den naturligvis ikke bli enkel å ha med å gjøre. DOBBELT A-VALG!

3 Jaxon V.S. – Galopperte sist, men var helt strålende i starten før der. Har et meget høyt toppnivå, rapportene på den er fine, og fra et perfekt spor bak bilen er dette løpets klare outsider. 6 Vicar – Har vært knallgod på slutten, og var igjen svært tapper sist. Står riktig inne i dette løpet, den tåler å bli brukt underveis, og dukker normalt opp på foto om den leverer som de siste gangene.

12 Great Winner –
Er med garanti en av de med best grunnkapasitet i feltet. Nå fungerer den dessuten bedre enn noen gang tidligere, og var meget god i nederlaget sist. Gikk da med baksko, men nå rykkes de. Med tempo er denne såpass god at den kan runde alt, og skal med om man først spekulerer litt. Løpet ellers er svært jevnt, og ingen er fakta 100% sjanseløse.

Vår rangering : A : 9-2 B : 3-6-12-1-11 C : 8-5-10-7

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

V75-6 : 8 Svecak Palema – Er helt overlegen her om alt går riktig for seg, og dette er en soleklar banker i omgangen for oss. Debuterte for Goop sist, og det var lekestue på 13,0/2140ma fra dødens. Goop rykket skoene på denne for første gang, og det burde naturligvis den tidligere treneren ha gjort for lenge siden. Går skoløs igjen på lørdag, men nå blir det en vanlig vogn pga volte. Kunne hatt flere millioner kroner på konto med litt uttelling som unghest, og vi er veldig inne på at denne vil bli en skikkelig HIT i hoppeløpene utover. Vi kan altså ikke spekulere, og går ALL IN!

Velger man å spekulere så er det i første rekke 12 Zante Grif vi frykter. Skuffet oss dog litt sist, men er grunnkapabel, og duger her om favoritten skulle være noe under pari. Bak der ranker vi 2 Global Virgin som var enormt forbedret etter man rykket skoene for første gang på den sist. På lørdag blir det samme balanse, og det er den vi frykter mest fra streken.

Vår rangering : A : 8 B : 12-2-3-7-13 C : 9-15-1-6-11-14-10-5-4

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.


V75-7 : 3 Missle Hill – Tetkampen kan fort bli svært avgjørende her, og vi er veldig inne på at Missle Hill tar tet. Da tror vi ikke den taper, og det er en banker for de frekke. Har kun gjort fire løp i år, og vil normalt bare bli bedre og bedre utover. Har ikke gått med STENGT HODELAG på slutten, og da er den kun hyggelig fra start. Gikk med stengt hodelag i Elitloppet i fjor, og da løste den altså noe så spinnvilt fra start. Løser den slik her så er det tetgaranti, formen rapporteres å være meget bra, og Missle Hill tror vi mye på i finalen. PS! De siste rapportene går ut at det blir STENGT HODELAG!

4 Click Bait –
Blir favoritten for «salen», og den var også utrolig bra på 10,5/2140ma sist. Er kolossalt startkjapp, men henter ikke en lengde på Missle Hill om den løser som under Elitloppet i fjor. Da er favoritten i finalen i trøbbel. Skulle plutselig Missle Hill likevel løse dårligere, og Click Bait likevel komme til tet, ja, da sier det seg selv at den vil lede dette lenge. Motbudet. 2 Vernissage Grif – Har blitt strøket ned til innersporet, og sporet kan fort bli en felle for en hest som ikke har løst noe veldig fra start tidligere. Duger på ren kapasitet, men fra dette sporet er den kun en bitteliten outsider.

Vår rangering : A : 3 B : 4-2 C : 8-10-6-5-7-9

Stalltips er et spill der Rikstoto velger hestene og fyller ut kupongen for deg. En oppgradert spillopplevelse gjør det enkelt for alle, uansett forkunnskaper.