Superkusk i hovedrollen

Bjørn Goop har flere flotte muligheter denne mandagen.
Bjørn Goop har flere flotte muligheter denne mandagen. Foto: hesteguiden.com

Bjørn Goop kjører fire av dagens seks favoritter i V64-spillet, og vi også velger å støtte oss til den enormt dyktige kusken.

Denne artikkelen er tilrettelagt av Rolf Lerum. Tips, analyser og spilleforslag er utarbeidet Nettavisens svenske travekspert Mats Persson.

En ny uke sparkes i gang, og som vanlig så har vi MYE å se frem i mot. Allerede fra Bjerke onsdag så venter en interessant V76-omgang hvor superhoppa Ulsrud Tea dukker opp som stor favoritt, men er hun en vinner i fra et SVÆRT langt tillegg? Kurt Leirvåg gir deg svaret på onsdag, og glem ikke at det ligger hele 750 027 ekstra i potten om du skulle bli alene om å få SYV. Du kan allerede i dag kjøpe bonger til onsdagens løp, og de finner du her : Klikk her for å spille Nettavisen andelslag på Eksperten

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

På lørdag så er det JARLSBERG som arrangerer ukens gedigne V75-omgang, og her kan du bli mangemillionær. Her venter nemlig SVIMLENDE 13 millioner til en alenevinner! Av sportslige godbiter i omgangen så gleder vi oss spesielt til DNT's Høstfinale for våre 3-åringer hvor vinneren av løpet kan stikke av med hele 100 000. Vi kommer selvfølgelig tilbake med fyldige tips, og de er klare i løpet av fredag formiddag.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Innleveringsfrister Färjestad:

V64: kl.19.08

DD: kl.20.36

Klikk her for å spille Nettavisen andelslag på Eksperten

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

Når det gjelder dagen i dag så starter den allerede kl.12.20 fra Rättvik hvor det skal kjøres lunsj i fra Sverige. Du finner våre tips her Deretter så venter det trav om kvelden i fra Leangen + Färjestad. Løpene her starter henholdsvis kl.18.30 og 19.08.

Fra Färjestad denne mandagen så byr Mats på følgende:

Bankeren:

9 On Track Piraya (V64-5) vann i enkel omgivning senast men gjorde det på ett bekvämt sätt och såg framförallt fin ut i aktionen. Lång distans igen passar bra och vi tror på andra raka.

Luringen:

9 Evy Cape (V64-3) inledde karriären mycket lovande med tre raka segrar. Hon kvalade på bra sätt efter ett drygt års tävlingsuppehåll, men blev sedan störd till galopp i comebacken. Passas noga den här gången.