Gå til sidens hovedinnhold

Superkusken fortsetter der han slapp

Svein Ove Wassberg var den suverent beste kusken i Bergen i 2013. Torsdag kveld kjører han en rekke interessante hester.

Etter 15 år som tipsansvarlig og redaksjonssekretær i Trav og Galopp-Nytt, har Frode Gjesdal meldt overgang til Nettavisens spillsatsing Sportspill.no. Torsdagens tipsforslag til Bergen er hans første for Nettavisen. Les mer om Frode Gjesdal her.

Hele 73 ganger kjørte Svein Ove Wassberg først over mål på hjemmebanen i fjor, det var 30 seirer mer enn nestemann på listen. På årets siste løpsdag var han fullstendig dominerende med fire seirer, og mye taler for at det blir et knippe seirer også i kveld.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten

Mest tro har vi på 1 Møller Faks i V65-4/V5-1 som vant et veldig lignende løp forrige løpsdag. Da kostet han på seg en 40 meters galopp underveis, noe det bør være mulig å unngå denne gang. Møller Faks står ugardert på Nettavisens spilleforslag.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under.

HTML EMBEDInnleveringsfrister Bergen:
V65: 18.30
V5: 19.41
DD: 20.03

Spennende nykommer
Det største spørsmålstegnet under kveldens kjøring er svenskeimporten 12 Swinging Face i V65-2. På papiret ser han overlegen ut, men tolvtesporet og sprintdistanse gjør det sjanseartet.

- Mitt inntrykk er at hesten er bedre jo lengre løpet blir. Motstanden skremmer ikke, men inntrykket fra Sverige er at han er best når han er med i tetgruppen hele veien, sier Magnus Söderström som står for treningen av hestene til Ragnar Risholm. Vi mener klasseforskjellen er såpass stor at vi kun garderer med formsterke 10 Shakira DK.

HTML EMBED

Optimistisk trener
I V65-4/V5-2/DD-1 kjører Wassberg 4 Yankee Challenge som har fått et løp i kroppen etter pause. 10-åringen vant to løp i fjor, og imponerte ved et par anledninger.

- Jeg var fornøyd med hesten etter pause sist. Han skulle ha en gjennomkjøring, og passerte mål i fin fart etter ryggløp. Jeg tror han kjemper om seieren, men frykter at han må trave utvendig for lederen, sier treneren Gaute Lura som avslører at hesten ikke vil gå med sin optimale skoning.

-Yankee Challenge vil gå med aluminiumsko som sist - han er best barbeint, forklarer treneren.

Yankee Challenge er i skrivende stund tredjevalg, men han er Nettavisens utgangshest i V65-5/V5-2/DD-1.

HTML EMBED

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten

Kommentarer til denne saken