Superkveld i Malmö

Rock Of Ridd og Elione Chaves blir hardt betrodd i V65-4.
Rock Of Ridd og Elione Chaves blir hardt betrodd i V65-4. Foto: hesteguiden.com

Lørdag kveld er det svensk galoppderby på Jägersro galoppbane og V65-løp. Nettavisens galoppeksperter er i super tipsform og på plass i Malmö.

Sportspills meny lørdag:
V75 Bergen: Vi spiller Broadway
V65 Jägersro galopp: Superkveld i Malmö
Tippeligaen:
Full skade- og karanteneoversikt
Tipping: Nå er det mye enklere å spille fra mobil

Denne artikkelen er tilrettelagt av Kurt Leirvåg. Tips, analyser og spilleforslag er utarbeidet av Nettavisens galoppeksperter Birger Christensen og Morten Olsen.

Vi står foran en strålende trav- og galopphelg. Lørdag er det V75 fra Bergen og gedigen V65-kjøring lørdag kveld fra Jägersro galoppbane. Der skal det blant annet avvikles svensk Derby.

Innleveringsfrister Jägersro
V65 kl 18.05
V4 19.05

Nettavisens fremragende galoppeksperter Birger Christensen og Morten Olsen har levert strålende tips i lang tid, men sist torsdag "toppet" de. Tre systemspill suste inn med seks rette og drøye 83 000 kroner tilbake på hvert av dem. I tillegg ble det femmere på alle øvrige spilleforslag og ca 300 000 kroner innspilt.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.


Torsdag 22. mai på Øvrevoll suste fem andelslag på Eksperten inn med fem rette i V5-spillet og totalt drøye 138 000 kroner tilbake, og torsdag 29. mai på Øvrevoll suste et systemspill inn med seks rette og totalt drøye 212 000 kroner tilbake. Det har altså vært et meget innbringende halvår for våre galoppeksperter.

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen.


Nettavisens galoppeksperter er på plass i Malmö (på Eksperten vil vi derfor legge ut "Siste info-lag), når det er duket for storkveld på Jägersro galoppbane. Det skal avvikles både V65 og V4, og V4-spillet består av de fire siste V65-løpene. V65-6 er samtidig svensk Derby der det venter gedigne 819 100 SEK i førstepremie. I V65-2 der norske 4 Ragazzo trolig blir favoritt, venter det hele 300 000 SEK i førstepremie, så det er en sportslig kanondag som venter lørdag kveld.

Svensk/engelsk banker
I en svært utfordrende omgang finner vi vår banker i V65-5/V4-3, i form av formsterke 8 Giftorm. Har gått to andreplasser i år og imponert. Distansen er skreddersydd (1730 meter) og når den Fredrik Reuterskiöld-trente fireåringe får den engelske toppjockeyen George Baker som rytter er det også et klart pluss. Nevnte Baker er for øvrig godt kjent på Jägersro galoppbane. Vi bankerspiller i V65.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.To ganger to
Både i V65-2 og i V65-4 står vi på to hester. I V65-2 blir norske 3 Ragazzo favoritt. Ragazzo er som kjent ubeseiret på Øvrevoll gjennom karrieren og tok sin niende strake seier der sist torsdag. Vi velger dog å doble med 5 Energia Dust som imponerte storveis sist i sitt første sprintløp. Får litt ekstra vekt lørdag, men vi ble så imponert at vi tror hun kan vinne igjen.

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen.Rocker videre
3 Rock Of Ridd er en herlig allroundersom trives svært godt på mellomdistanse og sammen med 7 Angel Light blir den vårt lås i V65-4/V4-2.