Gå til sidens hovedinnhold

Superkveld på Øvrevoll

Storløpene står i kø når Øvrevoll byr på internasjonal V5 og V4 lørdag kveld.

Denne artikkelen er tilrettelagt av Kurt Leirvåg. Tips, analyser og
spilleforslag er utarbeidet av Sportspills galoppeksperter Birger
Christensen og Morten Olsen.

Vi har en gnistrende trav- og galopplørdag foran oss. Det er DOBBEL JACKPOT i V75 på Momarken og hele 5 241 588 kr ekstra i sjuerpotten. Lørdag kveld byr Øvrevoll på en kanonkveld med flere storløp på menyen og internasjonal V5 og V4.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

I denne artikkelen skal vi heretter konsentrere oss om galoppløpene på Øvrevoll, der storløpene står i kø i kveld. Oslo Cup for eldre hester og både 1000 og 2000 Guineas står på menyen i kveld. Det er V5 og V4 på menyen. V5 starter først med spillestopp kl 17.40, mens V4-spillet som innledes i V5-4 har spillestopp kl 18.55. Våre galoppeksperter høster gevinster jevnt og trutt. Søndag ble det flott V4-klaff i Gøteborg.

Alt satt i V4 på Gøteborg søndag 21. juni
Våre galoppeksperters V4-forslag med innl.pris på kr 480 satt klokkerent på Gøteborg galoppbane søndag. V4-utbetaligen stoppet på pene 2 402 kroner.

Det ble ikke lettløst i den doble jackpotomgangen i V64 på Bro Park for halvannen uke siden og seks rette betalte ut velvoksne 243 820 kr. Våre eksperter måtte nøye seg med fem rette den dagen, men i V4-spillet ble det bra.

Solid V4-gevinst på Bro Park søndag 14. juni
Vårt V4-forslag med innl.pris på kr 960 satt som støpt og betalte tilbake flotte 3 904 kroner.

Strålende systemklaff i V4 på Jägersro søndag 7. juni
Med singel utgang på 2 valget 4 Eyes Wide Shut ble det strålende klaff for vårt V4-system på Eksperten som hadde en innl.pris på kr 2 915 (fire andeler a kr 750) søndag. Med 9. valget 10 Zamson Zaid som vinner i V4-4, ble det herlige 30 578 kr i utbetaling for fire rette.

Toppløp på Øvrevoll
Lørdag er det klart for en av sesongens fineste løpsdager på Øvrevoll. Oslo Cup er det løpet for eldre hester som har vært det viktigste løpet å vinne sammen med Marit Sveaas' Minneløp. I tillegg er det klart for 1000 og 2000 Guineas for våre beste treåringer. !000 Guineas er forbeholdt hoppene og er et løp av høy klasse, mens det i 2000 Guineas har litt lavere nivå. Derimot er det et artig spilleløp med flere ubeskrevne blad.

Favoritten innfrir i 1000 Guineas?
I 1000 Guineas (170 000 kr i førstepremie), som er V5-5/V4-2, fortjener 4 Silent Night å være favoritt. Hun var knapt slått i Dubai i et løp med nesten en million i premiesum. Deretter er det blitt to enkle seire på Øvrevoll og Bro. Vi bankerspiller 4 Silent Night på de to minste V5-forslagene og på tre av fire V4-forslag.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Men det er flotte hester i mot, ikke minst likte vi 3 Victoria Prada i siste start på Bro. og denne blir med på to største V5-forslagene, samt på det største V4-forslaget.

Oslo Cup er V5-4/V4-1. Det er kveldens største løp med hele 255 000 kr i førstepremie. Dessverre kommer ikke Square de Luynes til start, hesten som ikke har tapt i Skandinavia på nesten to år. Hovproblemer gjør at vi og andre mistet en soleklar banker. Nå synes vi 9 Freestyler fortjener å være favoritt. Han gjør nesten aldri et dårlig løp. 2 Learn by Heart er bra, og han gikk sammen med 7 Privilegiado et flott løp i Dubai. Sistnevnte fikk det ikke til på Klampenborgs harde bane, men på Øvrevoll har han ikke vært lett å slå.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Denne trioen kan være tøft å beseire lørdag og i V5-spillet låser vi på disse tre hestene, mens vi får råd til ytterligere et par hester på de største V4-forslagene..

Kommentarer til denne saken