Lerum med V64-fest i Gävle 8. september
Tipsene satt meget bra i Gävle denne torsdagen, og det ble en herlig opptur for de som tok rygg på den mellomste bongen til Kr.864,-. Den satt nemlig som et skudd, og betalte ut meget fine Kr.8 600,-. Isabelle Sisu innfridde som den beste bankeren i omgangen, og Asteroid var en solid tipsener.

Solide V75-gevinster på Bjerke 11. september
Leirvåg kom ikke i land med sine flate spilleforslag til søndagens V75-omgang på Bjerke. Men det ble likevel klaff for tre systemspill og tre flate bonger på Eksperten. De seks ulike andelslagene fordelt seg slik:

To system med 4 andeler a kr 1000 (banker Tangen Minto): utbetaling kr 24 555

Ett system med 10 andeler a kr 1000 (banker Tangen Minto): utbetaling kr 24 555

To stk Siste Info fire andeler a kr 750 - banker Tangen Minto: kr 24 268

Ett stk andelslag med ti andeler a kr 500 (to bankere)- utbetaling kr 26 981

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Torsdagens V4-lunsj er på papiret svært spennende, og vi har jobbet frem en hel del snadder. Gå ikke glipp av følgende:

V4-1 : 7 Domenik Jet – Er en meget god 3-åring, og den har møtt betydelig bedre hester enn dette tidligere. Har nå fått en blåser i kroppen etter pause, den kommer med flott form, og selv om sporet ikke er det beste så må denne ha en meget bra sjanse i et vanlig lunsjløp. SPILLES!

Lørdag er det SUPERJACKPOT I V75-SPILLET fra Sverige, og det ligger voldsomme 22,4 millioner ekstra i sjuerpotten. Ved å klikke på denne lenken kan du allerede nå kjøpe deg inn i våre systemer/bonger

V4-2 : 3 Aya Face – Hadde kun litt over 3% av innsatsene på seg når vi la ut dette tipset, og den kan fort gå noe under radaren. Vær dog OBS på at den var knallgod etter en grov galopp nest sist, og vant enkelt etter et tøft opplegg sist. Utvikler seg strålende, og vi roper et varsko.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV4-3 : 9 Kalle Taxam – Er en meget god hest i et løp som dette, og den kan opplagt overraske om den leverer som den skal. Har riktignok feilet et par ganger på slutten, og det er klart at det gjør oss noe usikre. Tilbake på sitt beste duger den, og den skal passes i et lunsjløp som dette.

V4-4 : 6 Pleasure For Cash – Er en kanon når den står på fire friske bein, og det skal bli spennende å se den første gang ut for sin nye trener. Hadde neppe kommet til start om man ikke var ordentlig fornøyd med den i jobbene, og vi velger å varsle skarpt for denne grunnkapable traveren direkte.

Stalltips er et spill der Rikstoto velger hestene og fyller ut kupongen for deg. En oppgradert spillopplevelse gjør det enkelt for alle, uansett forkunnskaper.