Denne artikkelen er tilrettelagt av Rolf Lerum. Tips, analyser og
spilleforslag er utarbeidet av Nettavisens galoppeksperter Birger
Christensen og Morten Olsen.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenBirger og Morten byr på følgende til løpene på Øvrevoll:
Løpene i lunsjen på Øvrevoll onsdag er riktig fine. V4-2/V5-1 er Derby Trial, siste oppkjøring for de hestene som akter å starte i Norsk Derby 21. august. 2 Tuwaiq var meget god i Irland i fjor og fikk formtall 91. Ble syk i Dubai i vinter, og det har tatt tid å få ham i slag. Rapportene er fine, men vi tør ikke helt å stole på ham. 7 I Rest My Case går bedre og bedre og var sist sterk toer, hals bak søndagens Derbyfavoritt på Klampenborg, Hear the Drums. Også 5 Princeton Graduate ser bra ut, slo Tuwaiq i siste møte.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


V4-1 er en 900 meter, eneste distanse uten sving. Her tror vi på dobbeltseier til trener Tobias Hellgren. Selv setter han 2 Archers Ignite først. Men også 7 Twilight er lynrask. Er dessuten blind på det ene øyet, og det er en klar fordel å løpe rett frem.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Et flott toårsløp i V5-5 og banens beste milere i V5-4 gjør at det både sportslig og spillemessig er litt å se frem til. Den store bøygen er V4-4/V5-3 med 14 hester i en tøff handicap. Vi tipper 10 Steely Queen, som vi tror blir et valg et stykke ut. Men gress og en bane som trolig blir krevende er en klar fordel.

Stalltips er et spill der Rikstoto velger hestene og fyller ut kupongen for deg. En oppgradert spillopplevelse gjør det enkelt for alle, uansett forkunnskaper.