Gå til sidens hovedinnhold

Superlunsj på Solvalla

Meget spennende V65-omgang som er i gang klokken 12.45 fredag! Vi byr på oppdaterte tips, og jakter en flying start på weekenden! Du tar vel rygg?

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.


Det er alt annet enn lettløst på Solvalla denne fredagen, og det er en svært jevn/åpen omgang vi har foran oss. Veldig få sjanseløse hester finnes i løpene, og det vil overraske oss om det ikke kommer noen skreller i denne omgangen. Vår beste banker i omgangen kommer ut i V65-2, og der må vi bare tro MYE på 6 Jennifer Web.

Gå ikke glipp av følgende:

V65-1 : 10 Dream Creation – Er en SVÆRT grunnkapabel traver som har fått to løp i kroppen etter pause. Var knallgod til seier sist, og den så fantastisk bra ut i banen da. Skal gå med sko på alle fire fredag, men det er en balanse den har gjort det skarpt på tidligere. Er bedre enn det grunnlaget den har på konto, og blir det bare litt tempo her så skal ikke denne bli enkel å stå i mot. SPILLES! 1 Grevin Sisu – Får garantert mange tilhengere i totoen, men fungerte altså dårlig selv om den vant sist. Er nok behandlet, men vi ble uansett skeptiske etter å ha sett den sist.

V65-2 : 6 Jennifer Web – Vant tre strake løp fra tet, før den kun ble toer sist. Gikk dog et meget bra løp fra dødens, og tiden ble knallgode 13,2. Her blir det nok full bøtt mot tet, og dette er en hoppe som må ha en stor sjanse i et vanlig lunsjløp. Er en veldig motivert favoritt som også vi tror på.

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.V65-3 : 5 Wingmaster – Her vil det bli tungt spill på 7 Dark Roadster, men det vil nok koste litt å ta seg til tet, og det kan sette sine spor nedover oppløpet. Vår ide er ekstremt speedig, og fikk en nødvendig blåser i kroppen etter pause sist. Viste da 11,3 s 700m. Mister nesten alle sine poeng om den ikke presterer her (ettall øverst i raden), og man makser den derfor med BIKE. Får den ryggløpet, og viser seg frem fra sin beste side så er denne såpass bra at den kan skrelle. OBS!

V65-4 : 10 Flavienne Lascaux – Her er det veldig jevnt/åpent, og en bred gardering kan vise seg å være smart. Vår ide var ikke mye spilt når vi la ut våre tips, men er bedre enn raden, og gikk et enormt sterkt løp etter tidlig galopp sist. Hentet da lengder på vel så gode hester som dette nedover oppløpet, og den gjorde nok ett av karrierens beste løp. Kan overraske om det klaffer fra baksporet.

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.V65-5 : 4 Bahama Passion – Er en hoppe vi virkelig liker, og den går et svært spennende år i møte. Jogget 15,1/2140ma, og vant enkelt med masse krefter igjen sist. Går nok en høy 13-tid om nødvendig, og den må ha en stor sjanse i et løp som dette. SPILLES!

V65-6 : 2 Hindenburg AM – Ble det helt feil for sist, og det løpet kan man bare sette en tykk strek over. Spurtet strålende nest sist, og var hakk i hel på en såpass god hest som Launch’em da. Har veldig mye inne, nå blir den solid kuskeplusset med Ohlsson, og fra et perfekt spor bak bilen skal sjansene være gode!

Stalltips er et spill der Rikstoto velger hestene og fyller ut kupongen for deg. En oppgradert spillopplevelse gjør det enkelt for alle, uansett forkunnskaper.