Det er en helt spesiell uke vi har foran oss i travsporten med lansering av V75 tirsdag på Bjerke, V86 fra Sverige på onsdag og en ny uke med Gulljackpot i V75 på lørdag. V75 tirsdag lanseres på Bjerke. V75 tirsdag har samme regler som ordinær V75, men med differensierte nivåer på disponeringer fra jokerfond. Denne tirsdagen er det fastsatt JACKPOT med 1 000 000 ekstra i sjuerpotten. Onsdag er det nypremiere for V86 i Norge. Denne uken er det V86 på Bergsåker/Solvalla med 21 millioner i premiepotten. Ny GULLJACKPOT i V75 på Klosterskogen lørdag. Sjuerpotten DOBLES ved spillestopp.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Før vi kommer til alt dette, skal vi blant annet gjennom en innholdsrik mandag. Favorittene stod i kø i fredagens V64-omgang på Romme og dermed er det dobbel jackpot i kveldens V64 fra Mantorp og hele 1 710 285 SEK ekstra i sekserpotten. I tillegg er det supermandag på Leangen med hele 11 løp. V65 startet som vanlig kl 18.55. Mandagen innledes med V4-lunsj fra Färjestad.

I denne artikkelen skal vi heretter konsentrere oss om Leangen, der det altså er 11 løp i kveld. V65-spillet starter i det tredje løpet, men det er også ekstra V4 i kveld med spillestopp kl 18.00. V5-spillet starter som vanlig i V65-4 og har spillestopp kl 20.05. Merk at det er INTERNASJONALT SPILL TIL BÅDE V65, V4 OG V5. Min V65-banker viser knallform for tiden og dukker opp i V65-5.

Kun galopp imot?
Det handler om 1 S.K.'s Nordstjerne og Atle Solhus. Vant overlegent i sitt første løp etter pause for tre uker siden og kom voldsomt tilbake etter startgalopp sist mandag til målfototap mot smygkjørte Stensvik Lars. Møter klart overkommelig motstand i kveld og formkusk Atle Solhus sitter bak en trolig vinner, dersom han får hoppa feilfritt rundt. Jeg tror på seier og bankerspiller 1 S.K.s' Nordstjerne i V65-5 og bankerspiller også i både V5 og DD-spillet.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Årets første for Arne Nilsen
Trenernestor Arne Nilsen har vunnet 1 526 løp i en begivenhetsrik karriere, men på 57 kjørte løp i 2020, står Nilsen fortsatt uten seier. 71-åringen har trappet kraftig ned, men har muligheten på årets første kuskeseier i kveld med 9 Jardar i V65-1/V4-3. Det er hest Nilsen har vunnet mange løp med, men det siste året har hedershesten vært mye kusket av Dag-Sveinung Dalen. Nilsen har dog kusket niåringen i de to siste løpene og blitt toer i begge. Jardar har en flott oppgave foran seg i V65-1/V4-3 og blir min klare favoritt.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Skal være klar favoritt i V65-2
Det vrimler ikke av seiersmaskiner i V65-2, men det likevel fine hester på farten. 1 Odins Blessa galopperte som trolig vinner ut av den siste svingen nest sist og kom sterkt tilbake til tredje etter en liten startgalopp sist mandag, i løpet som ble vunnet av Hafell Bris. Står gunstig til på strek i kveld og er mitt klare førstevalg i V65-2.

En vinner om han skikker seg?
Treårige 5 Super Winner blir trolig stor favoritt i V65-3 sammen med sin faste kusk Jomar Blekkan. Imponerte i debuten med enkel seier, men var ikke like fin i seiersløpet nest sist. Fungerte heller ikke som best sist og galopperte tidlig da også. Er den beste hesten i V65-3, men støter på noen kapable konkurrenter og jeg nøyer meg med å sette favoritten først på ranken.

Dobbeltbanker i V65-4/V5-1
Veldig ujevn klasse er det på V65/V5-1, der to hester skiller seg klart ut. 13 Vestpol Lodin valgte jeg å bankerspille forrige mandag, men det endte med klabb og babb i den første svingen og galopp. Dermed var den dagen ødelagt. Står på 40 meter tillegg i kveld og møter klart billigere motstand i kveld kontra sist med ett unntak. Den kapable treåringen 11 Tverdals Trippel som står 20 meter foran. Skikker Vestpol Lodin seg, er det nok en vinner. Men jeg spiller dobbeltbanker i V65-4 og på de to minste V5-forslagene.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Tetkampen avgjør i V65-6?
Ujevn klasse er det på V65-finalen, der jeg synes fire hester skiller seg litt ut. Både 2 Kairos Forte og 4 Classic Sun er tetkandidater. Skulle Torkil Steinshaug lykkes med å komme seg foran med 4 Classic Sun, kan løpet være kjørt. Hang godt med R.M.G. Lady In Red og Kvåles Ruin sist mandag, og møter litt enklere motstand i kveld.