Gå til sidens hovedinnhold

Supermandag på Leangen

Hele 11 løp skal kjøre på Leangen i kveld og deriblant en strålende V65-omgang.

En fantastisk flott travuke står foran oss og det vrimler av høydepunkter. Allerede tirsdag er det klart for V75 på Bjerke og her er det jackpot og en million ekstra i sjuerpotten. Onsdag er det stor jackpotomgang i V86 fra Åby/Solvalla med hele 8 169 581 SEK ekstra i potten for 8 rette. Og lørdag er det V75-finaler med GULLJACKPOT på Bjerke der sjuerpotten DOBLES ved spillestopp.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Før den tid skal vi gjennom en feiende flott mandag. Den innledes med V4-lunsj fra Mantorp. I kveld er det også supermandag på Leangen med hele 11 løp og ekstra V4 på menyen, i tillegg til V65 og V5. På Färjestad er det jackpot i V64-spillet med 1 334 862 SEK ekstra i sekserpotten.

I denne artikkelen skal vi heretter rette fokus mot Leangen og V65-omgangen spesielt. Det ble bra systemklaff forrige mandag.

Flott systemklaff på Leangen mandag 7. desember
Jeg dummet meg ut på de flate V65-forslagene på Leangen forrige manda. Jeg burde nok hatt med både 6 Acers Fantasy i V65-1 (femtevalg men kun markert på 1,9 prosent) og 11 Villmira i V65-6 (femtevalg med 8,6 prosent), men garderte bredt i feile løp. Systemspillet på Eksperten (fire andeler a kr 750) satt dog som det skulle og betalte tilbake pene 10 223 kr.

I kveld er det altså hele 11 løp på Leangen og stevnet innledes med en ekstra V4-omgang som har spillestopp kl 18.10. De to siste avdelingene i V4 er også de to første løpene i V65 og her er det som vanlig spillestopp kl 18.55. V5-spillet innledes som vanlig i V65-4 og har spillestopp kl 20.05. Jeg finner min V65-banker allerede i V65-1.

Brækkens formsterke hoppe innfrir
Det handler om 5 Panama Rags og Noralf P. Brækken. Hoppa avsluttet storveis til andre bak min klare tipsener R.M.G. Lady In Red under V75-løpene på Leangen for drøye to uker siden. Stod med to strake seire før det løpet og bekreftet atter toppform. I kveld er det sprint og femtespor bak bilen og de antatt tøffeste konkurrentene står begge i bakspor. Hoppa er både speedig og sterk og galopprisikoen er liten. Jeg tror på ny seier og 5 Panama Rags blir min V65-banker på Leangen i kveld.

Kjøsnes har valgt rett?
Det er ikke hverdagskost at Odd Arne Kjøsnes er meldt på de to klart største seierskandidatene i ett løp. Men i V65-2/V4-4 var Kjøsnes meldt på både 4 Fit For Fortissimo og 8 Lastmanstanding. Løpet er et såkalt delingsløp. Grunnlagsmessig har 8 Lastmanstanding et gaveløp med 150 000 kr innkjørt, mens 4 Fit For Fortissimo kun har 50 000 kr innkjørt og det er autostart. Holder 8 Lastmanstading seg på beina, må det være snakk om en topp vinnersjanse i V65-2/V4-4 og Odd Arne Kjøsnes har trolig valgt rett hest i Lastmanstanding.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Motivert favoritt fra Blekkan
Også V65-3 er et såkalt delingsløp og Jomar Blekkan-trente 10 Arkan har et veldig fint løp på papiret. Sprint er kanskje ikke yndlingsdistansen for fireåringen, men det er hevet over tvil at Blekkan har den klart beste heste i løpet. Uten galopp skal det være snakk om en flott vinnersjanse, men jeg tar med noen hester på gardering, all den tid jeg har valgt banker i V65-1.

Tetkampen kan bli avgjørende
Fint spilleløp venter i V65-4/V5-1 og den som sittet i tet ut av den første svingen, sitter også på de beste kortene. Treårige 5 Classic Sun hang med i finalen av Hesteeierkanna på Leangen forrige mandag og vant et lignende løp som i kveld tredje sist. Skulle Torkil Steinshaug komme seg foran i kveld, tror jeg løpet kan være kjørt. Jeg tar uansett med fem hester på de fleste V65 og V5-forslagene i V65-4/V5-1.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Blekkan tar sats på ny
Mange fine kaldblodshester på farten i V65-5/V5-2/DD-1. 3 Vill Jerven er spillefavoritt, men utfordres av flere sterke konkurrenter. 6 Alma Prins og Jomar Blekkan har galoppert bort mye penger i år, til tross for at hesten har løpt inn over 265 000 kroner. Feilfritt er hesten mer enn god nok til å utfordre favoritten 3 Vill Jerven.

Flott V65-finale
Favoritten 8 The Last Ticket er blitt strøket i V65-6/V5-3/DD-2 og dermed synes jeg 5 Bestbyarsenal skal være den klare favoritten. Imponerte stort i comebacket på Leangen nest sist, men var ikke like god i V75-løpet for drøye 14 dager siden. Tilbake på sitt beste skal det være god vinnersjanse i kveld og i DD-spillet blir 5 Bestbyarsenal som min banker.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

I V65-spillet seg jeg først og fremst 4 Marino D.V. imot. Jomar Blekkans sjuårige vallak har faktisk startet hele 25 ganger i år og havnet på trippelen hele 14 ganger. Men seieren har latt vente på seg. Sprint er uansett favorittdistansen og skulle Bestbyarsenal ha en dag litt under pari, kan årets første seier komme i kveld.

Kommentarer til denne saken