Gå til sidens hovedinnhold

Supermandag på Leangen

Det er hele ti løp på Leangen i kveld og både internasjonal V65, V4 og V5.

En herlig travuke står foran oss og lørdag er det klart for årets første GULLJACKPOT i V75 når Bjerke er vertskap i en strålende omgang. Bjerke byr som vanlig også på V75 tirsdag kveld og onsdag er det igjen duket for stor omsetning i V86 når Solvalla og Åby er vertskap.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Men før alt dette skjer, skal vi gjennom en innholdsrik mandag. Den innledes med V4-lunsj fra Danmark og Skive. Mandag kveld er det hele ti løp på Leangen med internasjonal V65 som hovedspillet, mens Färjestad er vertskap for den svenske V64-omgangen.

I denne artikkelen skal vi heretter konsentrere oss om Leangen. Der er det supermandag med hele 10 løp på menyen. Det betyr at ikke bare er internasjonal V65 og V5, men også en V4-omgang som har spillestopp allerede kl 18.10. V65-spillet innledes som vanlig kl 18.55, og de to første V65-løpene inngår også i V4. V5-omgangen innledes som vanlig i V65-4 og har spillestopp kl 20.05. En sprek tiårig elitehest blir min V65-banker i kveld.

Strålende sist - vinner igjen?
Det handler om tiårige 7 The Last Ticket som imponerte stort i seiersløpet sist på Leangen for 14 dager siden. Satt fint til underveis da, og når kusk Inge Melby vred hesten i angrep 700 meter fra mål, bet det riktig bra. Var langt foran Bestbyarsenal i det løpet og trener og eier Bjørn Nyhus er meget fornøyd med sin elitetraver for tiden. Møter mye av det vanlige selskapet i kveld og Dag-Sveinung Dalen er tilbake som kusk. Jeg tror på ny seier og 7 The Last Ticket blir min V65-banker på Leangen i kveld i V65-1. Løpet er også V4-3, men der tar jeg meg råd til noen garderinger.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Overspilt storfavoritt i V65-2
Det snur seg fort i travsporten. Mandag 28. desember vant 1 Yesyesyes V65-5 foran 4 Electron. Yesyesyes har startet en gang etter det løpet og det var sist mandag. Da ble hesten sittende fast over mål som toer bak den store favoritten Florentin. Når det gjelder Electron så vant den et gaveløp på Leangen for 14 dager siden. I kveld møtes de igjen i V65-2 og 4 Electron er gjort til stor favoritt. Det virker merkelig. Sammen med formsterke 3 Mr Micman skiller disse tre seg litt ut i V65-2, der også kapable 9 Greed tas med på de største V65-forslagene.

Blekkan er optimist
Jomar Blekkan er stor optimist med egentrente 3 Alma Prins foran V65-3 i kveld. Hesten fikk sin meget fortjente seier på Leangen tre dager før julaften og leverte i det hele en rekke toppløp i 2020. Men galopperte også bort mye penger. Innerspor på 20 meter tillegg i kveld og Blekkan mener det er et pluss. Er den beste hesten i et flott løp, der 9 Vill Jerven og 4 Storm Teddy er de tøffeste utfordrerne på forhånd.

Tre hester gjør opp i V65-4/V5-1
Det er stort skille på hestene i V65-4/V5-1 der tre hester skiller seg klart ut. 1 Krokstad Almira står flott til på strek og var god toer sist bak storfavoritten Vestpol Loke. Fra 40 meter tillegg jakter både 12 S.K.s' Nordstjerne og 13 Stensvik Lars. De tre hestene skal være et bra lås i V65-4/V5-1.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Solhus har DD-bankeren
Hele 14 hester stiller til start i V65-5/V5-2/DD-1, men det er ikke veldig mange vinnerkandidater. 3 Alonso Sol innfridde som min V65-banker på Leangen i sin siste start 21. desember. Det var ved svært god hjelp av kusk Atle Solhus som gjorde de rette valgene underveis og jeg har vel sett Alonso Sol. Hoppa har uansett en meget fin oppgave foran seg i kveld og er min klare favoritt. I DD-spillet velger jeg å bankerspille 3 Alonso Sol.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Herlig V65-finale
Mange fine hester er på farten i V65-6 og på det største V65-forslaget markerer jeg for hele åtte hester. Dag-Sveinung Dalen har som vanlig flere flotte vinnersjanser på Leangen og årsdebuterende 7 Looking Sharp er blant dem. Vallaken tok hele ti seire på 20 starter i fjor, men vant ingen av sine fire siste løp. Gjør sin første start på nesten tre måneder i kveld og treningsrapportene er gode. Min knepne favoritt i en meget fin V65-finale.

Kommentarer til denne saken