Gå til sidens hovedinnhold

Supermandag på Leangen

Hele ti løp står på menyen på Leangen i kveld, der det både er internasjonal V65, V4 og V5.

En herlig travuke står foran oss og ukens soleklare høydepunkt er lørdagens V75-omgang på Bjerke. Da er det klart for Lars Laumbs løp og det er GULLJACKPOT i V75. Bjerke som kjent også med stor V75-omgang tirsdag kveld. Kommende søndag er det klart for stor V75-jackpot på Ørebro med 4 630 722 SEK ekstra som fordeles i premiepotten og søndag kveld internasjonal V65-omgang på Sørlandets travpark med 534 303 SEK ekstra i sekserpotten.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Før den tid skal vi blant annet gjennom en supermandag på Leangen, der det er både internasjonal V65, V4 og V5. Eskilstuna er vertskap for kveldens svenske V64-løp, mens Danmark og Skive innleder uken med V4-lunsj.

I denne artikkelen skal vi heretter konsentrere oss om Leangen. Hele ti løp står på menyen i kveld og det innebærer også ekstra internasjonal V4. Den har spillestopp kl 18.10. Den internasjonal V65-omgangen innledes i V4-3 og har som vanlig spillestopp kl 18.55. V5-spillet innledes som vanlig i V65-4 og har spillestopp kl 20.05. Når det gjelder kveldens V65-omgang, så finner jeg min banker i V65-4.

Flotte forutsetninger for Sjoners seiersmaskin
Det handler om Arve Sjoner og 8 Bleke Silver. Den seksårige Pondus-sønnen har en meget fin oppgave foran seg i kveld, til tross for åttendespor bak bilen. Har stått på 40 og 20 meter tillegg i sine to siste løp og blitt nummer to. Møtte gode S.K.'s Nordstjerne som stod på strek sist og klarte ikke å hente denne. Det er det lite å utsette på. Er den klart beste hesten i kveldens løp. 8 Bleke Silver og Arve Sjoner blir min V65-banker på Leangen i kveld og blir også min V5-banker.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Suksessen fortsetter for Blekkan
Jomar Blekkan har hatt en kanonstart på 2021 hjemme på Leangen og vunnet ni løp allerede. I kveld har han flere gode vinnersjanser, de to beste kommer i hhv V65-1 og V65-2.

Ferske 1 R.M.G. Red Red Wine gjorde kun ett løp som treåring i mai i fjor og gjorde seg ikke spesielt bemerket da. Tilbake i løpsbanen 11. januar i år og imponerte da med sterk seier tross grov startgalopp. Har fulgt opp med to strake seiersløp etter det, og er en motivert favoritt i V65-1/V4-3. 3 Carillo I.V. og kapasitetshesten 5 Fightfordreedom Ås er dog to klare motbud, og tre hester er normalt heldekk i V65-1/V4-3.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Galopp imot for Alma Prins
I V65-2/V4-4 blir nok Jomar Blekkan enda større favoritt med 6 Alma Prins. Tekno Odin-sønnen har skikket seg i det siste og tatt tre overbevisende seire, alle med voltestart. I kveld er det bilstart igjen og da øker galopprisikoen for kapasitetshesten. Feilfritt er det neppe snakk om saken, men jeg tar med noen garderinger i dette løpet.

Herlig monteløp i V65-3
Kveldens monteløp i V65-3 er blitt et meget fint spilleløp og jeg velger bred gardering, ikke minst siden det er sprint og voltestart. Åtte hester tas med på det største V65-forslaget. Min favoritt heter 6 F.X. Fragola. Var den store seiersmaskinen i 2019 da hun tok 12 seire, alle i travløp. Klarte ikke å følge opp i 2020 og tok kun to seire da. Montedebuterte i november med en 4. plass og har deretter tatt to strake 2. plasser i monte og tapt for gode hester i de to løpene. Sprint er et klart pluss og jeg synes F.X. Fragola skal stå først på ranken i V65-3.

Brækken har vinneren i V65-5
Kun åtte hester til start i V65-5/V5-2 og varierende klasse på konkurrentene. 4 Juliana Rags er tilbake etter noen måneders pause og er vel forberedt i følge trener og kusk Noral P. Brækken. Har en svært passende oppgave på papiret og blir min favoritt i V65-5/V5-2.

Monika har DD-bankeren
Ett flott kaldblodsløp avslutter kveldens V65-omgang på Leangen og 3 Gikling Leodin og Monika Fremstad er en motivert favoritt. Det er galopprisiko for denne, men holder han seg på beina, har han et fint løp på papiret. I en spennende DD-omgang på Leangen i kveld, velger jeg å bruke 3 Gikling Leodin i DD-2 som min banker.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under.